Last Chaos - MMORPG -
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Végülis nem törlik az accountot jegelhetõ.
Egy karit pedig pillanatok alatt fel lehet öltöztetni jó cucokkal.
De persze most nem vagy abban a passzban hogy tessen a dolog.
Ezért javasoltam ne töröld ki szegény puccér tittánt. lol
A játék változni fog. Már most készítik fel az emberkéket a dologra.
De gondolom ezt már láttad:
http://lastchaos.aeriagames.com/node/Episode2
Engem elkapott a gépszíjj. Akarok csinálni 1 Phoenix karit.
Csak ehhez ugye kell legyen az accountomon 1 LvL 100 as kari.
Szóval nyomhatom a pedált.
8)
Valószinüleg megvan még a titánom, csak csupaszon 😄. Egyébkén a Cariae szerveren voltam.
Te melyik szerveren toltad az LC -t?
Megvan még a titánod?
lol ne töröld jól jöhet még WoW "undor esetén"
Én is ugyanígy jártam kb 6 hónapja mint Te.
Izomra meguntam az lc-t.
Megvettem a GW-t és elkezdtem tolni , és most annyira jó visszajönni a végnélküli kockulásba egy kicsit. A gw be annyira loggolok csak be hogy az un napi ajándékot felvegyem ami jó lové ha megint rá gerjedek késõbb.
Mert per pill csömöröm van tõle.
Tehát javítom.
"Ha igen, akkor már egy fél éve nem voltam fent LC-n."
Mármint a játékban? <#lookaround>#lookaround>
Ha igen, akkor már voltam fent LC-n. Utoljára egy 70-es titánom volt Highlanderként, és nagyon meguntam ezt az exp booster függést, és egyik nap fogtam és minden értéktárgyamat elajándékoztam. Beírtam matekpéldákat a chat-be és aki hamarabb mondta, azaz írta a jó megoldást az kapta meg az éppen aktuális ajándékot. <#crazya>#crazya><#nevetes1>#nevetes1>
Én most wow-ot tolom egy külföldi épp most alakuló tört (ingyenes)szerveren. Ha érdekel a téma akkor itt jelezd. <#wink>#wink>
Szia. <#wave>#wave>
Nahh akkor marad a Lú.
A sárkány csak azért tetszett hátha át tud lazzítani a hegyek felett mint egy repülõgép szimulátor.
Te szoktál azért on line lenni?
Õszintén szólva jó rég nem játszottam már a játékkal, így nem teljesen vagyok képbe ami az újításokat illeti. Szóval asszem a tool aid-olt illetve sima késsel is ugyan annyit lehet leszedni, csak az idõ változik. tehát ha használsz tool aid-ot akkor kb 5 másodperc alatt megvan a 25-vagy 27.
Ami a mount-ot illeti én mindig a lovat javasoltam elsõ mount-nak. Amit a ló buffol az sokkal hasznosabb mint a sárkány, és nem mindegyik karinak azaz class-nak jó a sárkány, mert sok manát zabál. Persze van olyan skillje ami megnöveli a visszatöltést, de akkor is, én inkább mage-en tudom elképzelni.
Ugyan úgy megy mint a ló, semmi különbség nincs közte, ami a közlekedést illeti. Nem lehet vele dombok felett szállni (sajna).
25 re amléxem s most 27 et ad. ez is újdonság?
Vagy rosszul emlékszem rá.?
Szia <#integet2>#integet2>
Az szép. Akkor jól beújítottak.
Most csöppentem vissza és kellemes meglepetés volt.
Már azt hittem rosszul csinálok valamit.
SzvSz melyiket jobb felnyergelni a lovat vagy a sárkányt?
Nem volt még mountolt sárkányom.
pl az csak az út felett tud repülni mintha lóval mennél vagy tud a hegyek felett is repülni? Légvonalban A - B be.
Igen, 50% a max már egy pár hete, hónapja, ha jól informált vagyok.<#pardon1>#pardon1>
Xp lock nál csak 50% ot lehet megadni?
Régen engedte a 100% os xp lock ot.
Vagy most is lehet csak rosszul csinálok valamit.
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Én most kezdtem a játékot, de sajna nemtom mit csináljak :S
Végigmentem az elején egy hosszú folyosón, aztán bekerültem a nagyvilágba, a többiekhez.
És hogyan tovább innen? :S
Nem értem :S
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amúgy próbáltam persze, lecsavarni, de igazából nem szûnik meg :S
Bizonyos helyeken, ranomdra csinálja, ha "oda" nézek, akkor szaggat, elfordulok megint fasza:/
Barátnõmnek meg szarabb gépe van(2000+, 9600pro, meg 512 ram) és semmi gondja -.-"
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Nm tudja valaki miért szaggat és tölt a játék mint az állat...?
Valami hihetetlen, hogy néha mit csinál. Kint a pusztában, ha bizonyos irányba nézek elkezd kegyetlen szaggatni meg tölteni. Meg néha kurva nagy lagzásaim is vannak.(mondjuk ez utóbbi lehet nálam net gond, egyre szarabb ez a rohadt upc itt nálam)
A gépem: 2magos 5200, hd 3850, 2giga ram. Szóval kizárt dolog, hogy egy ilyen több éves grafikának kevés legyen.
Nincs valakinek ötlete? Eszméletlen idegölõ a dolog:/
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Azt még azért elárulom, hogy Roger6 azt állítottad, hogy "recommended szerveren egy óra alatt lehet úgy 300-350 Sp-t gyûjteni..." A recommended szerver valamelyest megfelel egy dupla sp event-nek. 300*24h = 7200sp 1NAP alatt. Ez 2x megszorozzuk és már 14400 SP vagyon. 2nap alatt. Nem alszol, nem pihen csak kõkemény sp sp sp 2napig. Nem lehetetlen. Az már más tészta, hogy kifolyik a szemed.
Na részemrõl ennyi, sziasztok...
"Nem látod ,hogy azt írja a két napot nem kell készpénznek venni. Csak sarkított te bunkó állat.!!!!!!!!" - nyugi, relax kicsi csillag. Lehet kerekíteni, nem ezzel van a baj, hanem azzal, ha hónapokat kerekít napokra. Ugynais az SP farmolás mûvészete hetekig tart, amiket nem lehet lekerekíteni napokra.
Eddig az hiszem teljesen normális voltam veled, bármit kérdeztél, válaszoltam, próbáltam segíteni. Nem érdemlem meg tõled ezt a hangnemet, ezt ugye tudod. 35 évesen kicsit intelligensebbnek gondoltalak. Egyetelnegy káromkodást nem hallottál a hülye szón kívül a hsz-emben, de neked gratulálok, hogy a csodálatos magyar nyelv adta cifra káromkodásokat is elsajátítottad magadnak.
Ja, mégvalami: "szétbaszom a mocskos rohadt pofádat" - kétszer belenyomok tisztán a 95 kg-be, úgyhogy szerintem nem fogod szétverni a pofámat kiscsillag... <#hehe>#hehe>
"Nem arra gondoltam, hogy nem éri meg(szerintem nem is mondtam ilyet, visszanéztem), mert nagyon is megéri, viszont unalmas lesz tõle a játék." - ahogy fejbefejsze is írta, sokra mész majd egy 50-es szörnynél a 30-as skilleddel (mivel ugye nem lock-oltál, így nincs kifejlesztve az összes skill,de végülis igazad van, nem így nem unalmas, hiszen nem tudod kinyírni a szörnyet <#hehe>#hehe>).
"Egy elmélet szerint, ma már ezzel taktikával 2nap alatt lehet 90-es karit kreálni." - majd akkor jártasd itt a szádat, ha ki is próbáltad. Halvány fogalmad sincs az egészrõl, de azért osztod az észt. Okos vagy, de én nem mondanék véleményt olyan dolgokról, amiket nem tapasztaltam. Szóval fejezd be a hülyeséget, ne lúzerkedj itt. Köszönöm.
Ha leülsz a városba és õ nincs a radaron belül (jobb felsõ sarok) akkor hiába minden, nem kapsz semmit.
Titánok terén a Warmaster a népszerûbb. Több hasznos skillje van mint a Highlandernek. Viszont a Highlander jobb solo-ban. Az egyik legnagyobb attack-kal megáldott emberke, és emiatt hihetetlenül gyorsan lehet vele sp-zni és már említett szóló karierben fejlõdni.
Fejbefejsze: ha 10-en partyztok, akkor 10 fele oszlik az XP/SP is, ezt is tartsd észben. Azt meg nem értem, minek írtad:
"a vagy a havernak van egy 80 as karija és meghagyja a partit amíg vadászik. Te meg leülsz a városba és fizikailag elmész moziba vagy bárhová." Ezt hívják Solo Party-nak, csak az a nagy helyzet, hogy egy büdös XP-t vagy SP-t nem kapsz ilyenkor, ha a partyban lévõ emberek lenyírnak egy mob-ot (viszont moziztál egy jót, és feleslegesen csücsült a karaktered a városban).
Nem beszélve arról ha jó csapatba kerülsz és 8 -10 partyztok egyszerre.
Ja vagy a havernak van egy 80 as karija és meghagyja a partit amíg vadászik. Te meg leülsz a városba és fizikailag elmész moziba vagy bárhová.
Az effort scroll az csak rád hat vagy a party társakra is?
Én azért szeretem a lock ot mert így ki tudom fejleszteni a szintemnek megfelelõ battle skillt.
pl mit kezdjek 32 es szinten egy maxolt lvl25 ös skill el. Csak símogatja az ellent.
S titán fronton szerintetek melyik a jobb típus?
Templar passive skills 4,869.
Ez csak a templarnak a skilljei, tehát ha még nem maxoltad elõtte a sima knight skilleket, akkor azok hozzáadódnak még.
Ja, hogy exp off-oltál?!! <#lookaround>#lookaround> Úgy hamarabb meglesz, mint ha simán mennél tovább, viszont unalmas lesz a továbbiakban szerintem ha meglesz az sp-d. Egy elmélet szerint, ma már ezzel taktikával 2nap alatt lehet 90-es karit kreálni. 1nap SP-zés 1nap power lvl. Persze ez igen csak rondítja a játékot nálam, és asszem a fórumokon is szidják emiatt az Aeriát, de mivel ezt olyan játékosok teszik akik nem vásárolnak item mall-ban ezért nem is nagyon foglalkoznak velük.<#shakehead>#shakehead>
Ja s annyira tetszik ,hogy 2x is leírtam. <#puszi>#puszi>
Zselés bigyók elveszik a figyelmem. Bocsesz <#worship>#worship>
Elírás volt úúgybizony!!
Köszi ,hogy szóltál.
Bocsi csapkodtam közben az orcok fejét. 8)
Tehát ha kellõképen megõszültél SP farmolás közben, általában mennyi az elég.?
Tudom minnél több de mégis.
Az ember dobat egy XP lock ot s aztán?
Megjegyzem 1exp et olyankor is szokott számolni.
S ha küldetést csináltok amiért exp a jutalom azt bizony hozzáadja keményen.
Erre figyeljetek. Fõleg ha a bûvös LvL29 nél lock oltattok.
Je Templar az szimpi nekem is. 8)
Egyébként én is jobban preferálom a mob ok csapkodását mint a partyt.
Klánban is csak xp lock miatt vagyok + figyelgetem milyen a gárda.
S majd meglássuk. 8))
Most pl dratanban csapkodom a zselés bigyókat. elég jó exp et adnak.
Jobb mint ha nyüszítenék valakinek ,hogy húzzon már fel.
+ különben is játszok és nem a számlálót pörgetem csak ezerrel.
Ja végülis nekem is a Templar a szimpatikus azt fogom választani.
<#crazya>#crazya><#szeret>#szeret>
Mostanság nem szoktam party-zni mert 1000-el SP-zek az 50-es skillemre, de elõtte voltam néhányszor. Régebben magyar guildba voltam, ahol egész jól összebarátkoztunk egy-két sráccal, csajjal. Velük nagyon jókat lehetett party-zni. Egyrészt, mert már elmúltak 10-en évesek és sokkal jobban értették meg azt, hogy nem az a lényeg, hogy téged húzunk, vagy az, hogy csak te vagy és senki más...Szóval nagyon jó csapatjátékosok voltak. Legtöbbet egy knight-al (tesóm), én mint rogue még akkor, és egy másik rogue-val partyztunk. Két rogue-ra conc. skill ezáltal a Snare azaz háló 99%ban(ez ma már nem így van) elkapja a szörnyet, hálóztunk és ha ez nem sikerült akkor jött tesóm mint knight és shield strike-olt egyet. Tehát igazi csaptmunka volt. Ezzel mostanság nem szembesülök. Egyetlen healerrel találkoztam a minapokban akivel tényleg jól összhangba vagyunk. nem önzõzik, nem áll meg 10percenként AFK vagy BRB-zni. Nem nyúlja le a HS-t. Ha õ már kapott és megint õ kapja, akkor átadja nekem. (én szintúgy). Most az van, hogy mindenki rohan. Fõleg Tomb party-ba. Nem figyelnek, eszeveszettül rohangálnak. Snare-helyett a healernek rinyál, hogy miért nem gyógyitja. stb stb. Szóval én inkább noob-okat fogok ki és ezért is maradtam annál a taktikánál, hogy egyedül harcolok solo party-ban. Veszek hp mp stealert, aztán addig harcolok nagyobb szörnyeket még droppób vissza nem jön ezeknek az ára...
"Milyen tapasztalatotok van magasabb szinten melyik jobb a
Templar Knight(kétkardos) vagy a Royal Knight (Pajzsos kardos)?"
Lehet csak baki volt, de a Templar használ kardot is meg pajzsot is, a másik Royal meg 2 kardot.
Én személy szerint a templart favorizálom mint knight, de sokan royalt választják mert a templarral irtó lassan lehet fejlõdni. Templar igazán parti klassznak van kitalálva. Bár zárójelben jegyzem meg ezt mondják a Witch féle mage-ra is, és ennek ellenére én 53-as witch-ként leöltem egyedül a Bogle-kat(65lvl) egehaba. Se def poti, se hp poti(csak nagyon nagyon ritkán egy small) és se manna poti. Ja és ez még a hit rate-es átállás elõtt volt, ami annyit jelent, hogy nehezebb volt leölni bármit is, és 50%al kisebb volt az attackod. Tehát ha kellõképen megõszültél SP farmolás közben, utána ha maxotad a templar skilljeit, szerintem egész erõs deffel megáldott knightot fogsz kapni, amit csak egy-két nagyon kemény szörny tud majd megállítani. Royal-t nem nagyon kamálom, mert semmi extra nincs benne. Egyszerû knight. Nagy attack-al és nagy def-el. Jobban fejlõdik majd mint a Templar, és gyorsabban SP-zik.
Tehát ez az én VÉLEMÉNYEM a két kasztról.
attika117: Amint mikszer is írta ez egy ingyenes játék. Hogy melyik szerveren vagyunk ez jó kérdés. Személy szerint a Carie táborát erõsítem, de elvileg a legtöbben a Katar-no vannak. Mármint magyarok. Az EU-s szerver most indult, tehát ott akkor kezd el játszani, ha nem akarsz nagyon magas szintû emberkékkel találkozni.
Naná hogy erössebb mivel két penge van a kezében 8)
Azthiszem pajzsos kardos leszek. 8)
Nektek milyen tapasztalataitok vannak party terén?
Én mindig kifogom.
partyt ajánlanak aztán kimennek cigizni kajálni és kérik mindjárt jönnek
védjem a karijukat. Aztán visszajönnek aztán kb 10 perc múlva bontják a partyt se puszi se pá. 8(
> tarrosi - myst eye - dratanban lehet pl. a pálya jobb alsó sarkától kicsit feljebb 😄 (ezt most hogy mondjam jól...). Ha a Prokion templomtól elindulsz délnek, át a pókokon és a rókákon (jobbról Dark Goddessek is lesznek), letérsz balra (az elsõ lehetséges bal kanyar, ez visszafordul északnak, te csak kövesd), itt Sand Golemeket is találsz és azon a terepen. 39-es zöld trutyikat kell érte ölni
> fejbefesze - knightok közül állítólag a Royal erõssebb egy kicsit, de a templart meg valami spéci varázslat teszik különlegessé.
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
ez teljesen ingyenes?
Most fogom kezdeni meik szeróra menjek majd, ahol ti vagytok?
Majd segitetek?
elõre is köszi
csá
Szakosodni kellene a lovagommal.
Milyen tapasztalatotok van magasabb szinten melyik jobb a
Templar Knight(kétkardos) vagy a Royal Knight (Pajzsos kardos)?
<#confused>#confused>
Csekkeld a wetpaint on a drop listát abban benne van.
Lentebb van oda tarto link.
Fegyvertuningot már elég szépen kiveséztuk.
Olvass vissza nem rég volt.
De ha valami nem tiszta akkor kérdezz.