Elsõ kép a Microsoft lejátszójáról - tovább csúszhat a Vista
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor még nem nagyon volt elterjedt a net, így patch-elni nem is nagyon lehetett volna. És ugyanezért nem is kellett.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Es igen,zenelejatszasra mast hasznalok,az ipod egyszeruen tul nagy,a nagy tarkapacitas (nekem) felesleges,kepnezegetesre nem hasznalom (tul kicsi kijelzo),video nezesre meg plane nem......
Mik is azok a nagy extrak,amugy?
Az Itunes egy tragedia,nagyon nem tetszett:(((
MS -nek mégis sikerült :)<#falbav>#falbav><#mf1>#mf1><#nezze>#nezze><#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2>
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Mert sztem az ipod nem egy pda, hogy minden féle progit tegyél rá, hanem egy zenelejátszó sok-sok extrával, és még nagyobb a tároló kapacitás. nem?
Mondj nekem 1 db. OS-t, amihez nem jönnek folyamatosan javítások.
Ilyen alapon minden ceg amelyik az elso mp3 lejatszo megjelenese utan piacra dobott egy masik lejatszot,szar masolo,eredeti otlet nelkul.....
Amugy az ipod nagy kaksza,sosem fogom megerteni minek sztaroljak annyira!
(1 hetig birtam aztan repult...)
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Ennek a nyújtott kijelzõnek miértelme?
Lehet, hogy nem vagy tisztában a fejlesztés folyamatával. Kevesen tudnak elsõre tökéleteset alkotni. Fõleg ilyen méretekben. Általában az a szokás, hogy az elkészült cuccost jó sokat tesztelik, és kijavítják a talált hibákat. Ennek a folyamatnak az az apró hátránya, hogy nagyon nehéz megbecsülni, hogy meddig fog tartani. Szinte mindíg alábecsülik. És ha nincs kész a bugfix idõre, akkor jön a döntés, hogy kiadjuk hibásan, vagy halsztunk és javítunk.
Szóval a "ha szar akkor halasztunk hogy jobb legyen" pontosan ugyanaz mint az, hogy "a minõség alapkövetelmény".
Ez a hír szerintem régebbi.
"Steve Ballmer vezérigazgató ......nem lesz újabb csúszás,"
Nem tudja a jobb kez,mit csinal a bal lab......jo a vezetok kozti informacioaramlas......"
Inkább arról van szó, hogy hogyan kommunikálják a dolgokat.
Nyugalom a hosszú élet ritka!
És még 1X : Nekem tetszik ez a cucc.
R Ö R G E
seperc alatt +van
________ `_~_\" noss
És hol van az ms logo?
"A kijelzõ méreteit 3-3,5 hüvelyk közé teszik" - máshol azt olvastam, hogy 1.8"-os lesz.
Még ezer és ezer okot írhatnék, mert nyílvánvalóan járatlan, és fõként teljesen szûklátókörû vagy a témában, de felesleges. Remélem idõvel belátod, a szórakozás, az élmény a lényeg. Menj át a haverhoz akinek x-e van, vagy Nintendo-ja.. Õt meg hívd át hozzád..
béke
bocs az off-ért
http://www.prisonbreak.atw.hu
A HD-DVD és a BD pedig, mint HD anyagok tárolására szánt eszköz. Pl. FF 13. a sok HD átvezetõ videó miatt kell a BD nagy kapacitása.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Mea Culpa.....
sepsiszentgyörgy
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az x360 melegszik,nem zajos,nem rangatnak a jatekok:)
Majd ha piacon lesz a kulso HD-Dvd meghajto,akkor esetleg lesznek HD-s jatekok is,addig meg minek?
Nekem is szar kimondani,de sokkal jobban,okosabban csinaltak mint a Sony a beepitett Blu-ray meghajtoval........(+Blu-ray lemezeken a jatekok "masolasvedelem" miatt...semmibol sem tanulnak?)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Félelmetesen sz@rnak kell lennie, ha "örömmel" halasztja el a kiadását :-)
Itt valami probléma van. Lehet, hogy a magyar fordítás?
1. Ilyen nagy cégnél szerintem a minõség alapkövetelmény, és nem pedig: ha szar akkor halasztunk hogy jobb legyen. Igy már régen rossz, vagy csak kifogás.
2."örömmel elhalasztom" hmmm.BG már tud valamit ha örül hogy elhalasztja?