60
  • abzu
    ide is régen írtak
  • abzu
    hyhy ide még írnak?
  • RoliSoft
    ezen most a Blue Screen fog megjelenni, vagy az újabb Vista-s Red Screen? :D
  • BiroAndras
    "Win 3.1, DOS , nem sok javítás kellet hozzájuk, és manapság már nem is kell"

Akkor még nem nagyon volt elterjedt a net, így patch-elni nem is nagyon lehetett volna. És ugyanezért nem is kellett.
  • playmore
    Ellentétben a Sonyval aki már annyira nagyra van a PS márkanévvel hogy komolyan azt hiszi hogy akármit megcsinálhat, hazudhat rendervideókakkal hogy aztán egy év múlva ne tudjon felmutatni csak egy feltextúrázott GT4-et és egy PS2-es Tekken 6-ot meg egy nulla Killzone 2-őt. Persze az olyanoknak mint Te ez is elég hiszen egy fizikailag nem létező gépre mutogatsz hogy ez aztán mennyivel jobb lesz. Hiszen szerinted ez is hatalmas előrelépés. (szerinted) ;)
  • virs lee
    Igazuk is van, egy csomót eladtak belőle. Majd kijön a pées3, kicsit az lesz a király, aztán jön az MS egy tízszer jobbal, ami 10 évig király lesz, mert ugye addig a ps3-nak ki kell tartania. :DDD
  • virs lee
    De tud, csak te még egy ergyszerű klikkelgetős oprendszerhez se értesz, hogy akarsz akkkor linuxot használni?
  • Marlosh
    Nem csak zenelejatszo,de sebaj:)
    Es igen,zenelejatszasra mast hasznalok,az ipod egyszeruen tul nagy,a nagy tarkapacitas (nekem) felesleges,kepnezegetesre nem hasznalom (tul kicsi kijelzo),video nezesre meg plane nem......
    Mik is azok a nagy extrak,amugy?
    Az Itunes egy tragedia,nagyon nem tetszett:(((
  • turul16
    Win 3.1, DOS , nem sok javítás kellet hozzájuk, és manapság már nem is kell :)
    MS -nek mégis sikerült :)
  • abzu
    A többi lejátszót tovább bíród?
    Mert sztem az ipod nem egy pda, hogy minden féle progit tegyél rá, hanem egy zenelejátszó sok-sok extrával, és még nagyobb a tároló kapacitás. nem?
  • BiroAndras
    "Kevesen tudnak elsőre tökéleteset alkotni. De hogy még ma is jönnek ki javító csomagok az XP-hez... :))))))) A májkroszoft huszadszorra sem tud tökéleteset alkotni, nemhogy elsőre."

Mondj nekem 1 db. OS-t, amihez nem jönnek folyamatosan javítások.
  • DKm
    Én nagyon szeretem az iPod-okat. Tévedés ne essék, nem vagyok fanatikus, de sok ipod és más mp3 lejátszó megfordult már a kezemben. Az ipod az egyik legjobb minőségű lejátszó amivel találkoztam. Az tény, hogy sokkal kevesebbért kapsz egy hasonló méretű és minőségű más márkájú lejátszót, de sok embert megfog az ipod dizánja, és ha van rá pénze, akkor vesz is egyet. Amúgy én azért tartom ezt a lejátszót hihetetlenül rondának, mert nincs benne semmi egyedi vonás. Nekem személy szerint azért van elegem az "ipod koppintásokból", mert nagyon sok van belőle. Pl.: Nanoblade. A 3,5"-os kijelzőt én nem tenném bele, mert a 2,5"-os lcd az új ipod-okon is bőven elég.
  • Marlosh
    Ebben egyetertunk
  • Marlosh
    Pl.?
    Ilyen alapon minden ceg amelyik az elso mp3 lejatszo megjelenese utan piacra dobott egy masik lejatszot,szar masolo,eredeti otlet nelkul.....
    Amugy az ipod nagy kaksza,sosem fogom megerteni minek sztaroljak annyira!
    (1 hetig birtam aztan repult...)

• Dzson
    Mikrofos konzol, mikrofos OS telefonokba, mikrofos mp3 lejátszó. Bazz ez a cég csak másolni tud, mások után kullogva lelopni ötleteket majd verni a mellet hogy mi jobban megcsináltuk vegyétek, eredeti ötlet nulla?
  • Dzson
    Kevesen tudnak elsőre tökéleteset alkotni. De hogy még ma is jönnek ki javító csomagok az XP-hez... :))))))) A májkroszoft huszadszorra sem tud tökéleteset alkotni, nemhogy elsőre.
  • abzu
    Ha jól olvastam akkor azt írja, hogy IBM pover PC procit kap. AZ Apple nem most hagyta ott a pover pc procit melegedés miatt?
    Ennek a nyújtott kijelzőnek miértelme?
  • rumos
    az a kijelző inkább 2,5 colos lesz, különben batár nagy lenne az egész cumó.
  • BiroAndras
    "Ilyen nagy cégnél szerintem a minőség alapkövetelmény, és nem pedig: ha szar akkor halasztunk hogy jobb legyen."

Lehet, hogy nem vagy tisztában a fejlesztés folyamatával. Kevesen tudnak elsőre tökéleteset alkotni. Főleg ilyen méretekben. Általában az a szokás, hogy az elkészült cuccost jó sokat tesztelik, és kijavítják a talált hibákat. Ennek a folyamatnak az az apró hátránya, hogy nagyon nehéz megbecsülni, hogy meddig fog tartani. Szinte mindíg alábecsülik. És ha nincs kész a bugfix időre, akkor jön a döntés, hogy kiadjuk hibásan, vagy halsztunk és javítunk.
    Szóval a "ha szar akkor halasztunk hogy jobb legyen" pontosan ugyanaz mint az, hogy "a minőség alapkövetelmény".
  • BiroAndras
    "Egyes szám első személy? Nem arról volt szó, hogy visszavonult az aktív irányítástól?"

Ez a hír szerintem régebbi.
  • BiroAndras
    ""Időközben Bill Gates .........mintegy 20 százaléknyi esélyt lát a Vista újabb elhalasztására,"
    "Steve Ballmer vezérigazgató ......nem lesz újabb csúszás,"
    Nem tudja a jobb kez,mit csinal a bal lab......jo a vezetok kozti informacioaramlas......"

Inkább arról van szó, hogy hogyan kommunikálják a dolgokat.
  • sazsmadar
    Én nem ismerem az Ipod-ot. De ha igaz, hogy ez a mikrofos fos rá hasonlít azon lennék meglepődve. Eddig mindent úgy lopkodtak össze. És eddig bevált. Miért csinálnák ezt másképp?
  • Lenny
    Nekem tetszik! Azért iPd majmolás mert a kijelző alatt van egy kör alakú gomb? A legtöbb mp3 lejátszó ilyen vazger... Tököm teli van a sok iPod-istenítővel... Az egy buta készülék , csak státuszszimblum, semmi több! Töredék áráért kapni nagyobb tudású , márkás , jó hangminőségű gépet.
    És még 1X : Nekem tetszik ez a cucc.
  • Chrystopher
    Hehe. lol. micsoda fika :D

Amúgy nem ronda az iPod..
  • noss
    ami a kinézetét illeti ennek a hordozható kütyünek, kijöhettek volna vele az ipod után 2 perccel is, mer egy ilyen dizájnhoz nem kell sok fifika...
    seperc alatt +van
  • wanek
    Egyébként tényleg csak lopni tudnak mindenhonnan. De a ronda ipod design-t miért kellett ellopni?
    És hol van az ms logo?
  • wanek
    "A visszafogott, hivalkodástól mentes készülék a szürke árnyalataiban díszeleg, egy gömbbel a középső részen,..." - bármennyit is nézem, de nem látok gömböt a képen. Vagy a cikkíró nem tudja, hogy mi a gömb?
    "A kijelző méreteit 3-3,5 hüvelyk közé teszik" - máshol azt olvastam, hogy 1.8"-os lesz.
  • atothhu
    Nekem mindenféle konzolom van, és lesz is, mert ez a hobbim. Lehet, hogy nem premierkor, de előbb vagy utóbb összeszedem rá a pénzt, ha már megfizethetővé válik. Függetlennek érzem magam. X360-am is van, és a hsz-edből látszik, hogy még soha nem voltál egynek sem a közelében. Még egyszer sem fagyott! Előbb utóbb persze biztos fog, mert képzeld eddig nekem minden gépem fagyott már ki, és minden műszaki cikkem ami kifagyhat, és ha szívedre teszed a Sony is sokszor fagy. Gyönyörű emlékeim vannak a ps-sel kapcsolatban, de talán a legtöbbet fagyott minden konzol körül. A minőségről meg annyit, ho a legtöbb jó 1 playeres játék ps2-re van, de a hardwer minősége talán a valaha megjelent konzolok közül a legrosszabb. Csak emlékeztetőnek, a megjelenés hetében 1 milliót cseréltek vissza kapásból. Ki is kapkodott el, és mit? Nézz meg egy Gamecube-ot és meglátod mi az a minőség.

Még ezer és ezer okot írhatnék, mert nyílvánvalóan járatlan, és főként teljesen szűklátókörű vagy a témában, de felesleges. Remélem idővel belátod, a szórakozás, az élmény a lényeg. Menj át a haverhoz akinek x-e van, vagy Nintendo-ja.. Őt meg hívd át hozzád..

béke

bocs az off-ért
  • Anteris
    az ott középen a subwoofer? :O)
  • dez
    Khm, tudom. :)
  • Super DANTE
    HD tartalom az, amelyik videó/kép esetében támogatja valamelyik szabvány HD fölböntást: 720p/i vagy 1080p/i, hang esetében pedig a majdani újgenerációs formátumok közül valamelyiket: pl. Dolby True HD.

A HD-DVD és a BD pedig, mint HD anyagok tárolására szánt eszköz. Pl. FF 13. a sok HD átvezető videó miatt kell a BD nagy kapacitása.
  • Mike65
    dzson nem hiszem el hogy te értelmes ember vagy, itt egy hordozható zenelejátszórol van szó, és te megint idejössz az xboxot szídni, nagyonnagy üldözési mániád van
  • Marlosh
    Ne forszirozzuk,meg elottem is rejtely miert irtam........gyenge pillanat
    Mea Culpa.....
  • dez
    (Érdekes lesz, ha a filmeket is így fogja lejátszani.)
  • dez
    Úgy érti, hogy valamilyen kisebb felbontásról van HD-ra nagyítva a kép...
  • LaPalma
    ez elég gyenge beszólás volt... ;)
  • dez
    Hogy függenek össze a HD-s játékok a HD DVD meghajtóval?
  • droland
    Én azért örülök neki, hogy nem egy 1mmres kijelzős ceruza elemre hasonlító 50 gombot tartalmazó valami, hanem egy egyszerű kocsiban filmnézős cucc, pár alap gombbal, viszonylag normál mérettel. Undorom az 1mm-res cuccoktól... legyen akár telefon...
  • Sanyix
    Miért lennének HD-sek? A PC-s játékok is jó ideje HD-sek, szóval nemhiszem, hogy ez gondot okoz az x360-nak. Ja hogy nálad az hd ami blu-rayen van hddvd-n van? :DD
  • Marlosh
    Hehh,mar csak te hianyoztal:)
    Az x360 melegszik,nem zajos,nem rangatnak a jatekok:)
    Majd ha piacon lesz a kulso HD-Dvd meghajto,akkor esetleg lesznek HD-s jatekok is,addig meg minek?
    Nekem is szar kimondani,de sokkal jobban,okosabban csinaltak mint a Sony a beepitett Blu-ray meghajtoval........(+Blu-ray lemezeken a jatekok "masolasvedelem" miatt...semmibol sem tanulnak?)