17
  • Darkjether
    ŐŐ...nekem warez verzióm van crackeltem de ahogy rákattintok a parancsikonra felvillan 1 ablak majd eltűnik...énmeg csúnyákat mondok.valaki tudna helpelni?
  • SewerRat
    Engem hazavágott. Végre valami ami kilóg a sorból. Jó a hangulata, bár a story nem teljesen tiszta, de szép (bár a graff nállam felejtős...a videók meg aztán....szörnyen hangualtosak. Szeritnem nagyon tuti! Én élvezem.
  • zombysoad
    Már sikerült.:)
    Elképesztő hangulatos kis játék.:)
  • zombysoad
    Az elején,hogy kell szétlőni azt a sárga rakétás robotot?
  • fugafree
    Van még ehhez hasonló játék?
  • psishock
    Már régen kipróbáltam a demo-t, a grafikája jól néz ki mozgásban, támogatja az újabb technikákat és nagyszerûen csúszik az idősödő konfigokon is kimaxolva. Ezen felül kegyetlen vontatott, unalmas és könnyû a játékmenet a legnehezebb fokozaton is. Lazán fáradsák nélkül lehet átdarálni komplett légiókon is, plusz ha gond lenne, elrontunk mindíg lehet lelassítani, leállítani, vagy esetleg vissza pörgetni az időt, és ujra csinálni. Ezek a feature-l amíg nem tapasztaltuk izgalmasnak is hangzanának, de sajnos mégkönnyebbé teszi a már amúgy is nevetséges játékmenetet. Olyan tipikus "maxpayne"-s "csík"-unk van amit, ha használjuk ezeket akkor fogy, ha nem akkor egy idő után feltöltődik. Na most kérdem én ugyak ki állít meg, ha leállítom az időt, kiugrok a fal mögül, mindenkinek adok egy fejlövést, azután mielőtt kifogyna, gyorsan vissza, és várok, hogy ismét betöltődjön. Szóval gagyi. Amúgy a FEAR-ben is útáltam a lassítást, állandóan ezt használta az ember, mivel megtehette, mert gyorsabban töltődott mint ahogy fogyott, és a legnehezebb részeken is nevetve átcsúszott.
    A képek, nem tudom milyen gagyi őskonfigon készültek, mosottak, minőségtelen a textúrák majdnem nincsenek efektusok, és töredezettek a vektorok. Egy normálisabb kari 100* jobban jeleníti meg, nálam az x800xt-n nagyon éles volt a kép, és totál jó minőségû textek voltak, mindenféle hardware-s efektussal és szûréssel 1440*900-en, vígan futott 50-60fps, tehát elmondhatni, hogy jól is optimizáltak.
    összegzek:
    Graf (tényleg jól néz ki, mozgásban)
    Minden más (nem tudok semmi más pozitívat mondani róla mert egyszerûen gagyi)

játék, süllyesztőbe vele
  • Zocsi
    Nah akkor ez most egy fél gas-punk világ? Nem igazán értem aképeket, elég eröltetett koncepció... böff.
  • fflx
    de egyebkent tenyleg nem valami "szep"
    bar biszzztos sokan orulnek, hogy vegre nem egy 2. vh-s FPS :)

a 4. kepen az a ???urhajokonzol??? vagy micsoda, tenyleg nagyon ratyi.
  • gyuri12
    én is comodoroztam ám!a bátyjám comodorján addig játszottam amíg tönkre nem ment!de az jó kis gép volt!
  • Morden23
    Okés, ne aggódj, felnégyelés elmarad:)

De azért mennyire komoly már, hogy azt írod, RÉGI KLASSZIKUS, DIABLO1-2.

Nem akarok korokkal baszakodni, de nekem a Putty-putty meg a Beach Head a régi klasszikus, a jófajta C64en:)
  • gyuri12
    hahahahanaggyonvicces...és igazat mondtam...
  • ZakRob
    Most meg mentegetőzik.
  • gyuri12
    hé!én csak vicceltem!én is szoktam olyan játékokkal játszani amit a haverjaim magasról szarnak le ezekkel a mondatokkal:"Szar a grafikája akko minek játszol vele?Szar az egész!"
    én még mindig játszok régi klasszukusokkal!olyanokkal amiket akkor csinálták meg amikor én kb5-6 éves voltam!(pl:Diablo1-2)és sztem is szép valamennyire de valahogy furcsa...úgymond "kockás"...de attól még lehet jó játék...
  • vg
    Mit vársz egy 12 éves gyerektől? Képzeld el, hogy 20-30 ilyen arc van összezárva 8, vagy 4 évig! Katasztrófa!
  • Morden23
    Besz*rok rajtad, Gyuri12. Minden rohadt játékhoz beírod, hogy "ez nem 2006-os színvonal", "ez már nem elég manapság", meg "hol vannak a szép képek".

Tök őszintén, nem basztatásképpen, neked csak azok a "szép" játékok, amik a lehető legújabbak?

Amúgy szerintem kifejezetten érdekesek a képek, jópofa a látványterv.
  • Tinman #2
    A szépség szubjektív. Németh úrnak tetszettek és meg kell mondjam én is látok benne fantáziát... csak ebben az évben 5 olyan FPS-t mondok ami ennél rútabbra sikeredett.
  • gyuri12
    és hol vanak itt a szép képek?