7
-
Marlosh #7 "......az elhúzódó nukleáris háborújával.... "
Hogy tud egy ilyen elhuzodni?
"Az ökológiai egyensúly vészesen megingott és az emberek életkörülményei, életben maradási esélyei a nullához közelítenek."
Nuklearis haboru utan/kozben ez nem annyira meglepo :D -
Marlosh #6 Vaksi:)
" A program a kaland és FPS-játékokra jellemző stílusjegyeket is felvonultat." -
SonicBoom #5 Lehet, hogy én vagyok hülye, de valahogy nem derül ki a cikkből, hogy milyen stílusú a játék. A képek alapján RTS. Vagy nem? -
#4 "A hivatalos oldalon információkat találtunk arról is, hogy a játék alá a zenét egy igen híres páros adja majd, de az ő kilétüket egyelőre teljes homály fedi."
Ugye nem a Tatu? -
juharfalvi #3 "Sztrugackij"-t akartam írni. -
juharfalvi #2 A cikk néhány pontatlanságot tartalmaz. Először is "Sztrugatszkij"-fivérek, nem pedig "Strugatsky". Másodszor: egyikük már biztosan nem él. tehát az Akella nem kérhette fel a történet megírására (valószínűleg már régen megírt sztori apropóján készül a játék és semmi köze nem lesz hozzá). Harmadszor: a játék hivatalos oldalán (amit ez a cikk is megad) a hivatalos megjelenési dátum: 2007. Negyedszer: a játék grafikája csapnivaló... a fák pl. sík lapokból állnak... :-( -
#1 Hát izzé... azért ez nem olyan szép... a történet érdekes. Végre valami nem annyira megszokott. Jó dolgokat lehne kihozni belőle, de ilyet rts-nek...hát...