82
  • mama2
    Nem vagy egyedül:) nekem is tetszett a BLOOD RAYNE, bár Uwe Boll filmjei közül csak ezt láttam, de sztem jó volt.
  • Maak
    nem remélek tőle semmi jót...ezt a faszit meg kellene állítani...
  • TommyGun
    Ó MÁJ FAKKIN GÁD.....

köszönöm a figyelmet...
  • Hoz_Hun
    Ez nagyon jóóóó
  • ElfQT
    Hogy mennek el ún. színészek Uwe Boll filmjeibe?
  • Marlosh
    Csak par linket, legyszives:)
    Amugy meg nem az szamit,hogy mivel jatszom le,hanem hogy van-e codec a gepen.....
  • pitiless
    A trailer az télleg nagyon gagyi, de még jó is kisülhet belőle. Nekem pl a mind a Bloodrayne mind az Alone in the Dark teccett, de ahogy nézem 1edül vagyok a véleményemmel. De aki még nem látta volna, - igaz hogy nem ez a kategória - az feltétlen nézze meg a Heart of Americat, mielőtt teljesen leírja a kedves doktort.
  • Inquisitor
    "Nem az szamit,hogy mivel nyitom meg:)
    Hanem,hogy az esetek 90%-ban meg a letoltheto trailerek is szar minoseguek, lasd ezt a trailert is (320x240,arrgh)"

???
    Összes Trailer kint van több mint egy éve 1280-ban vagy néha nagyobban is.
  • Nethyrrea
    " melyek hatására az összes néző lélegzete el fog állni."

szerintem ebben igaza van, csak nem olyan értelemben ahogy ő azt elképzelte :D
  • Marlosh
    Nem az szamit,hogy mivel nyitom meg:)
    Hanem,hogy az esetek 90%-ban meg a letoltheto trailerek is szar minoseguek, lasd ezt a trailert is (320x240,arrgh)
    A streamkent nezhetoeket meg inkabb nem emlitem,bar vannak jo minoseguek is,ez teny:)
    Amugy Bollnak vegulis igaza van abban,hogy a Bloodrayne jobb volt mint a House of the Dead:D
    Csak az a baj,hogy ilyen tempoju "fejlodesnel" 10 elet is keves,hogy elerje a nezheto szintet valamelyik filmje!
  • Hoz_Hun
    Ne legél naív! Jó film?!? Hahaha...
    Nem a trailerből húzzuk le, hanem az eddigi munkásága miatt.
    Nem a te hibád, én is így álltam hozzá... aztán megnéztem egy filmjét.
  • Hoz_Hun
    Az a baj, hogy neki meg volt hozzá a kezdő tőkéje (na meg a pofája), hogy ilyen sz@rokat gyártson.
  • GErYkE83
    Kitudja, lehet még jo film attól,hogy boll rendezi lehet most összeszedte magat 1 trailerböl ne huzzuk le sztem
  • winnie
    és ő az egyetlen, aki ezzel tisztában van - más nem tud róla:)
  • Esrohnoil
    "Dungeon Siege-film mondhatni teljesen a Gyűrűk ura stílusában készült, középkori környezetben, természetfölöttinek ható stílusban és olyan akciójelenetekkel, melyek hatására az összes néző lélegzete el fog állni."

Ezt a mondatot én máshogy írtam volna... Vhogy így:
    -A Gyűrűk Ura filmek huszadrangú utánzata lesz. D:
  • Esrohnoil
    Szal mi a bajotok a fekete lovagokkal? :D
    Diablo II-ben is fekete volt a lovag, mégsem sírtatok...
    Egyébként ez sem a földön játszódik, úgyhogy kuss! :D
  • Esrohnoil
    Mi
  • Hoz_Hun
    Nem pénzelik. Egy német adózási kiskaput használ ki.
    Számára nem veszteségessek a filmek, mert az álamtól visszakapja a pénzét. Szegény német álampolgárok fizetik ki a buktáit, adó formájában.
  • ttt ttt
    Én meg csak azt nem értem ki pénzeli még? Ki ad még neki ennyi mellényúlás, bukás után is?
  • senoy
    Szerintetek,ha eleg penzt kapna,vajon megfilmesitene az aknakeresot?
  • Hoz_Hun
    Annyira látszik, hogy ez a cím a Gyűrűk Úra: Return of the King címére hajaz. Nem is fura, hogy itt meg In the Name of the King.
  • P3h3ly
    Engem a fearless enemys kép után kerülgetett a hányinger meg a röhögőgörcs felváltva, a többit be tudom annak hogy béna volt aki pont a leggagyibb képeket vette ki a filmből.
  • koschwarz
    hát igen, pont ezekért írtam én is, hogy elsősorban a gagyi akciójeleneteken fog elbukni a film, hiába a repülő tőrök klánja akciórendezőjének a munkája. engem is az a jelenet fogott meg leginkább, amikor 4 v. 5 ninja leugrik és bepózolnak. tipikus keleti gagyi.
  • Morden23
    Én nem sajnálnám. Barátunk, Uwe jövőképe (a DS után) a következőképp fest:

- Seed
    - Postal
    - Far Cry

Ezt mind rá akarja zúdítani az ártatlan emberekre 2008-ig:(

11 lerendezett filmjéből az első 4 germán, azokhoz nem volt szerencsém.
    House of the Dead, Blackwoods, Alone in the Dark, Bloodrayne... mindegyikért egyenként el lehetne ítélni emberiség ellen elkövetett bűntett vádjával.
  • Hoz_Hun
    Sajnos???
    Örülj neki! De ha megnézed a Bloodraynet akkor úgy is meglátod miről beszél itt mindenki.
    Amúgy mi az hogy C kategória... talán Z-t akartál mondani.
  • GErYkE83
    Én sajnos még 1 Boll Produkciót se láttam,csak az előzetesekhez volt szerencsém... BloodRaynet sztem megnézem.. Dungeon Siege Trailerek egész jól néznek ki, lehet ez lesz Boll kiugrása a C kategóriából?:)
  • winnie
    benne is van a szövegben, hogy doktori címe van.
  • Mice
    quicktime alternative
    vagy ilyenről még nem hallottál?
  • Mice
    mi bajod vele? nem uúgy nyitod meg mint minden más avit ? (mplayer classiccal)

azt meg ne mondja már nekem vki ellenérvnek a movnál, hogy nem lehet uúgy editálni mint az avikat/mpegeket/wmv-ket mert egy traileren mit akarunk vagdosni?

ha már utálni akarsz vmit az legyen az asf. néhány csodás asfben még ha a full file meg is van se tudsz se tekerni se egyebet...
  • Mice
    ez a doktorozósdi most valami erőltetett ironizálás féle akar lenni??

csak mert nemrég mintha még anyázta volna mki...
  • johnz
    böáááhh!!! má nem azé de volt szerencsém a bool filmekhez és utálom boolt le is irom mindenhova rohadjon meg!!xar filmeket csinál ez tény és való!!sztem ez a film is egy nagy ratyi lessz hiába vannak benne jó arcok..,,szégyen hogy milyen neveket huzott le a xaros filmjeivel gondolok itt a pc és konzol játékokra bol egyszer valahol igy nyilatkozott hagyják már őt békén a kritikákkal nem sikerülhet minden elsőre egyszer biztos fogok oylan filmet sinálni ami nézhető lessz..
    má nem azé de majd a 20 dik film után vagy a 100 adik után biztos sikerül.. bekaphatod bool!! amugymeg ha ez a film valami folytán jobb lessz mint a többi akkor is csak egy közepes kalandfilm szinvonalát fogja megütni erre akár mérget is vehettek!!! remélem ha egyszer lessz warcraft vagy starcraft film animációs lessz vagy ha nem akkor cameron,spilberg,vagy valami nagy fej fogja csinálni erről ennyit!!
  • Talley
    Tv filmnek nem rossz. És sorozatnak is elmenne.
    De ugye itt a főszereplő egy paraszt? Ha igen akkor hogyan tud az úgy harcolni?
  • winnie
    ráadásul náluk még 2006 decemberi premier van
  • Cat #49
    a movieweb komolyan veszi a pletykát, már két külön oldalt hozott létre:

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2006)

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale - Part 2 (2006)
  • winnie
    boll? pénzt? szerintem be sem mutatják moziban.

egyelőre nincs forgalmazója a filmnek. a nagy forgalmazók (sony, paramount, new line, universal, buena vista) eleve eddig sem foglalkoztak vele. az eeddigi filmjei is egyre kisebb cégekhez kerültek: artisan, lion's gate, míg az utolsót a romar ent. adta ki.

ki fog vajon egy boll-filmért pénz perkálni (még, ha jó is:), ha tudja, hogy a nézőket hidegen hagyja?
  • Prof William
    "annyira hozzánőtt Boll-hoz, hogy egyszerűen nincs szíve belőle sokat kivágni, és ezért két részben fogják majd vetíteni a mozikban"

Vagy annyira szeretne egy kicsit több pénzt kicsikarni belőlle...
  • 5i
    Remélem nem.

Egy Gyűrűk ura után ilyen látványt produkálni...
  • winnie
    nekem is ez a fura. egyrészt ki érti, hogy akárcsak kamuból miért nem lovagolják meg a franchise-t, másrészt, az alcím, ami lehet, hogy nem hivatalos "a dungeon siege tale" arra utal talán, hogy több mese is lesz?:)
  • 5i
    Oks. Látom. Szóval, ha mondjuk a "Bloodrayne" plakáton egy hatalmas "Rayne, The Female Vampire" cím lenne, majd apró betükkel az alján "A Bloodrayne Tale" állna, akkor az nem a rajongók átverése lenne?

Mert így most elmegy vki moziba és azt fogja látni "A KIRÁLY NEVÉBEN" amerikai-német sci-fi/kalandfilm. Jason Statham, Burt Reynolds, meg ilyen nevek állnak majd a plakáton, és valahol iszonyat kis betűkkel a következő: "A VILKÁGSIKERŰ DUNGEON SIEGE FILMVÁLTOZATA".

Sztem gusztustalan, ahogy Uwe Boll megpróbál kibújni a felelősség alól. Mert mire hivatkozik majd, ha azt kérdezik tőle:

- Miért alakította át a játék történetét? Hol vannak a megismert karakterek?
    - Ez nem A Dungeon Siege filmváltozata. Ez egy kalandfilm.
  • Marlosh
    Vak vagy? :) Ott virit a plakat aljan: Dungeon Siege tale