Dungeon Siege: Uwe Boll végre megcsinálta?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Amihez nem kell quicktime, az bármi jobb a movnál (mivel quicktimet nem fogok felinstallálni az tuti)."
Érdekes, nekem sikerül lejátszanom annélkül is 😉
(Mplayer, QT alternative + MPC, TMPC player)
Ráadásul nem értem a rinyálást, mert ugyan úgy Mpeg4 alapú, mint a legtöbb AVI ...

Azért kissé soványabb volt az Indiana Jones filmekben, nem? 😊

Burt Reynolds bácsi feje kezd Sean Connery-s lenni 😊)

vagyis gimli, a gyûrûk urából.
Lynx_TWL
John Rhys-Davies

๏̯͡๏﴿

grebber
Az egyik képen az nem Atruro professzor a Slidersbõl?

Next PC upgrade: 2022

Atomreaktor
a plakátja nagyon gágyira sikerült😊 burt is milyen fejet vág😊

Ha a Hõs és a Repülõ tõrök klánja koreográfusa rendezi a harci jeleneteket, akkor nem hinném, hogy azokon bukna a film...
S akár még egy jó fantasy múvi is lehet belõle, remélejük a legjobbakat 😊
Ez nem a szinészeken, de még csak nem is a storyn fog elbukni...

... HANEM A RENDEZÉSEN!!!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A liánon lengedezõ népek bepózolva -> csodás
A domboldalról leguruló papírmassé kõ -> mesés
A fekete sztrecsruhában ugráló ninjafickók -> felejthetetlen

Ismét egy szuperprodukció van születõben!
Fura, hogy sokan a néger srácon vannak megütközve, az orkok meg fel sem tûnik senkinek... lol, ez egy fantasy

A mov-ot én sem szeretem, de ha nincs más...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ez a film sem feltétlen a szinészi teljesítményen fog elbukni, hanem inkább a ratyi sztorin..

a játéknak sem volt storyja egy Boll remektõl nem is várok mást.. talán megnézem.
koschwarz
figyeljetek, ebbõl még akármi is lehet, bár nincsenek illúzióim, uwe boll nem tehetséges annyira, hogy maradandót alkosson.

szerintem fõleg a nagyon idétlen akciójelenteken fog elbukni, amik látványosak lesznek ugyan, de kicsit nevetségesek. a színészek még akár jól is játszhatnak, de a film másik gyengesége meg a sztori lesz. egy szimpla "megmentem a feleségem, egyben a királyságot is a nagyon gonosztól", kereskedelmi tv-s szintû fentezi lesz ez leginkább.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Atisz
Pff...eddig legalább jó játékokból csináltak filmeket. A Dungeon Siege abszolút történettelen, tehát nem tudom mirõl fog szólni a film...persze ez lehet jó is, hiszen így akár egy egész jó forgatókönyvet alá lehet vágni -
kérdés, hogy akkor miért van szükség a Dungeon Siege-re? Az atmoszféra miatt (ami anno a játék készítõi szerint is el volt naggyolva, lévén õk csak egy akció rpg-t akartak csinálni)?

Burt Reynolds neve sajnos szintén nem sok jót enged sejtetni, mivel 25 éve csak buktákban játszik (1-2 kivétellel, mint pl. Boogie Nights).
A szereplõgárda egyébként nem rossz, akár még jó is kisülhet belõle.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Akinek baja van a feket lovagokkal, az nem hallott Othellóról.<#duma>

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

Amihez nem kell quicktime, az bármi jobb a movnál (mivel quicktimet nem fogok felinstallálni az tuti).
MrPrise
Ja és anno mikor szóba került a megfilmesítés nem arról volt szó, hogy az M$ nagyon bele akar szólni, hogy ki legyen benne, mirõl szóljon stb. Gondolom a nagyobb siker érdekében. Ennek ellenére a doktor úrral rendeztették? Elég fura.

MrPrise
Ejj. A cikket olvasva azt hittem a Dr. csak poén... A szállítót elég nehéz elképzelni középkori világban. Na, de majd meglátjuk.

Akarom mondani: rest in pieces? 😄
Jézusom? Mi ez a problémázás egy fekete bõrû lovagról? Ez nem az európai középkor. Ez egy fantasy világ. A mágia miért nem zavar akkor már? Pont szegény néger srácot kellett kiszúrni?

Ne nézzetek/olvassatok magyar népmesét se, mert abban még találtok furcsábbakat is. Istenem.
Hát, ha olyan lesz, mint a Bloodrayne, akkor rest in peaces 😉
azt megyfigyeltétek hogy a poszteren nem villog nagyban Uwe Boll neve? 😄
De jóh rá lehett fogni ,hogy fantasy film ( bármi megtörténhet) 😄

Game-be is volt fekete?
Mert ha relitását nézzük ,soha nem lehetett lovag fekete ( legtöbbje europe-ba rabszolga volt ,nemhogy lovag)
Ezért is a legtöbb középkori filmbe csak sápadt arcú van álltalába ,és nem azért mert rasszisták 😄

En pl. barmilyet csak mov-ot ne....en is uuutalom😊
Barmi mas jobb ennel a formatumnal!
a "mov"-nál milyen tisztességesebb formát szeretnél??

Egy ilyen hsz után világosodom meg, a kevésbé jó, vagy rossz technológia, hogy tud életben maradni, sõt tért nyerni..

http://www.prisonbreak.atw.hu

Teppik Amon
Az Uwe Bollokat lelövik, ugye?

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Jason Statham miatt érdemes megnézni 😊

de úúúútálom a mov-okat. Miért nem lehet tisztességes formában felrakni?? (nem az sg hibája)

Megnéztem a movokat. Most már biztos, hogy csak a driver miatt lesz valami a filmbõl. Jelenleg az egyetlen színész, akirõl látom, hogy mindent megtanul a szerephez és benne él. Talán nem húza le a gyenge sztori...

Zenty: úgy lehetett lovag, hogy megdolgozott érte 😊 De ezt te úgy sem érted :S

Indigó: gonosz vagy. adok egy fél büntipontot 😊)))

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Új trailer egész türhetõ,de azért van benne még xena kis költségvetésü jelenet érzet 😄
Az furcsálom még hogy feka hogy lehett lovag?
nah m1 😄

Már elõre félek. Olyan Uew Boll-osan tombolni fog benne a kreativitás, az eredeti ötletek, és persze semmi logikai hiba nem lesz benne, egyszer sem.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Warpcore
Hi-8 as kézikamerával készülhetett a film és ekkora felbontásban digizték be a cgi-khez..<#vigyor>

/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/

Nem akartam incselkedni... <#vigyor5>

Honnan sikerült beszerezni ezeket a nagyfelbontású screenshotokat?<#vigyor>

← ElőzőOldal 2 / 2