82
  • 5i
    Azért nézzétek meg jobban a plakátot meg az előzetest. EGYETLEN EGYSZER SEM ÍRJÁK KI, HOGY A DUNGEON SIEGE JÁTÉK KÉPEZI A FILM ALAPJÁT!!!

A mozi címe is IN THE NAME OF THE KING!!!

Olyan, mintha az Alone in the Dark címe IN THE DARK - Alone with a monster címen jelent volna meg.
  • Mentoloshurkaka
    Micsoda emlkedett monológok

[from trailer]
    Duke Farrow: I am your king!
    [from trailer]
    Gallian: Burn it to the ground!
  • algi
    Európában rabszolgák a középkorban? Nem tévedés ez?
  • Zenty
    Én is igy anozositottam be az egyik kedvenc a prof :D
  • bugger
    Nos, ha már a plakát, BR is olyan fejet vág, hogy "He? Mi a f*szt is keresek én itt?"
  • Hoz_Hun
    A Sógunban meg még annyira se. :)
  • SonicBoom
    Aki bárminemű késztetést érez, hogy megnézze a Bloodrayne-t a mozikban, az sűrgősen fogjon meg valami szilárd testet és üsse a fejét amíg a késztetés el nem múlik. Nagyon gagyi a film (pedig én tényleg próbáltam szeretni)!
  • Atomreaktor
    olcsó utánzat...:)
  • Atomreaktor
    sztem meg a slidersben volt nagyobb darab:)
  • Inquisitor
    Na igen, mikor az "AVI" ilyen kis bélyegnagyságú, csak szaggatosan lejátszható 160x100 vagy kisebb videokat jelentett sz*r hanggal, a MOV-ban már akkor normálisan lejátszható filmelőzetesek voltak. Csak úgy látszik a "mai fiatalok" erre már nem emlékeznek :)
  • Inquisitor
    "Amihez nem kell quicktime, az bármi jobb a movnál (mivel quicktimet nem fogok felinstallálni az tuti)."
    Érdekes, nekem sikerül lejátszanom annélkül is ;)
    (Mplayer, QT alternative + MPC, TMPC player)
    Ráadásul nem értem a rinyálást, mert ugyan úgy Mpeg4 alapú, mint a legtöbb AVI ...
  • Inquisitor
    Azért kissé soványabb volt az Indiana Jones filmekben, nem? :)
  • Inquisitor
    Burt Reynolds bácsi feje kezd Sean Connery-s lenni :))
  • winnie
    vagyis gimli, a gyűrűk urából.
  • Lynx_TWL
    John Rhys-Davies
  • grebber
    Az egyik képen az nem Atruro professzor a Slidersből?
  • Atomreaktor
    a plakátja nagyon gágyira sikerült:) burt is milyen fejet vág:)
  • Zro
    Ha a Hős és a Repülő tőrök klánja koreográfusa rendezi a harci jeleneteket, akkor nem hinném, hogy azokon bukna a film...
    S akár még egy jó fantasy múvi is lehet belőle, remélejük a legjobbakat :)
  • Hoz_Hun
    Ez nem a szinészeken, de még csak nem is a storyn fog elbukni...

... HANEM A RENDEZÉSEN!!!
  • Hoz_Hun
    A liánon lengedező népek bepózolva -> csodás
    A domboldalról leguruló papírmassé kő -> mesés
    A fekete sztrecsruhában ugráló ninjafickók -> felejthetetlen

Ismét egy szuperprodukció van születőben!
    Fura, hogy sokan a néger srácon vannak megütközve, az orkok meg fel sem tűnik senkinek... lol, ez egy fantasy

A mov-ot én sem szeretem, de ha nincs más...
  • Szefmester
    ez a film sem feltétlen a szinészi teljesítményen fog elbukni, hanem inkább a ratyi sztorin..

a játéknak sem volt storyja egy Boll remektől nem is várok mást.. talán megnézem.
  • koschwarz
    figyeljetek, ebből még akármi is lehet, bár nincsenek illúzióim, uwe boll nem tehetséges annyira, hogy maradandót alkosson.

szerintem főleg a nagyon idétlen akciójelenteken fog elbukni, amik látványosak lesznek ugyan, de kicsit nevetségesek. a színészek még akár jól is játszhatnak, de a film másik gyengesége meg a sztori lesz. egy szimpla "megmentem a feleségem, egyben a királyságot is a nagyon gonosztól", kereskedelmi tv-s szintű fentezi lesz ez leginkább.
  • Atisz #20
    Pff...eddig legalább jó játékokból csináltak filmeket. A Dungeon Siege abszolút történettelen, tehát nem tudom miről fog szólni a film...persze ez lehet jó is, hiszen így akár egy egész jó forgatókönyvet alá lehet vágni -
    kérdés, hogy akkor miért van szükség a Dungeon Siege-re? Az atmoszféra miatt (ami anno a játék készítői szerint is el volt naggyolva, lévén ők csak egy akció rpg-t akartak csinálni)?

Burt Reynolds neve sajnos szintén nem sok jót enged sejtetni, mivel 25 éve csak buktákban játszik (1-2 kivétellel, mint pl. Boogie Nights).
    A szereplőgárda egyébként nem rossz, akár még jó is kisülhet belőle.
  • Aspirin
    Akinek baja van a feket lovagokkal, az nem hallott Othellóról.
  • Komolytalan
    Amihez nem kell quicktime, az bármi jobb a movnál (mivel quicktimet nem fogok felinstallálni az tuti).
  • MrPrise
    Ja és anno mikor szóba került a megfilmesítés nem arról volt szó, hogy az M$ nagyon bele akar szólni, hogy ki legyen benne, miről szóljon stb. Gondolom a nagyobb siker érdekében. Ennek ellenére a doktor úrral rendeztették? Elég fura.
  • MrPrise
    Ejj. A cikket olvasva azt hittem a Dr. csak poén... A szállítót elég nehéz elképzelni középkori világban. Na, de majd meglátjuk.
  • fikusz01
    Akarom mondani: rest in pieces? :D
  • GodBadka
    Jézusom? Mi ez a problémázás egy fekete bőrű lovagról? Ez nem az európai középkor. Ez egy fantasy világ. A mágia miért nem zavar akkor már? Pont szegény néger srácot kellett kiszúrni?

Ne nézzetek/olvassatok magyar népmesét se, mert abban még találtok furcsábbakat is. Istenem.
  • fikusz01
    Hát, ha olyan lesz, mint a Bloodrayne, akkor rest in peaces ;)
  • Ronika
    azt megyfigyeltétek hogy a poszteren nem villog nagyban Uwe Boll neve? :D
  • Zenty
    De jóh rá lehett fogni ,hogy fantasy film ( bármi megtörténhet) :D
  • Zenty
    Game-be is volt fekete?
    Mert ha relitását nézzük ,soha nem lehetett lovag fekete ( legtöbbje europe-ba rabszolga volt ,nemhogy lovag)
    Ezért is a legtöbb középkori filmbe csak sápadt arcú van álltalába ,és nem azért mert rasszisták :D
  • Marlosh
    En pl. barmilyet csak mov-ot ne....en is uuutalom:)
    Barmi mas jobb ennel a formatumnal!
  • atothhu
    a "mov"-nál milyen tisztességesebb formát szeretnél??

Egy ilyen hsz után világosodom meg, a kevésbé jó, vagy rossz technológia, hogy tud életben maradni, sőt tért nyerni..
  • Teppik Amon
    Az Uwe Bollokat lelövik, ugye?
  • irkab1rka
    Jason Statham miatt érdemes megnézni :)

de úúúútálom a mov-okat. Miért nem lehet tisztességes formában felrakni?? (nem az sg hibája)

Megnéztem a movokat. Most már biztos, hogy csak a driver miatt lesz valami a filmből. Jelenleg az egyetlen színész, akiről látom, hogy mindent megtanul a szerephez és benne él. Talán nem húza le a gyenge sztori...

Zenty: úgy lehetett lovag, hogy megdolgozott érte :) De ezt te úgy sem érted :S

Indigó: gonosz vagy. adok egy fél büntipontot :))))
  • Zenty
    Új trailer egész türhető,de azért van benne még xena kis költségvetésü jelenet érzet :D
    Az furcsálom még hogy feka hogy lehett lovag?
    nah m1 :D
  • Morden23
    Már előre félek. Olyan Uew Boll-osan tombolni fog benne a kreativitás, az eredeti ötletek, és persze semmi logikai hiba nem lesz benne, egyszer sem.
  • Warpcore
    Hi-8 as kézikamerával készülhetett a film és ekkora felbontásban digizték be a cgi-khez..