Dungeon Siege: Uwe Boll végre megcsinálta?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes, nekem sikerül lejátszanom annélkül is 😉
(Mplayer, QT alternative + MPC, TMPC player)
Ráadásul nem értem a rinyálást, mert ugyan úgy Mpeg4 alapú, mint a legtöbb AVI ...
S akár még egy jó fantasy múvi is lehet belõle, remélejük a legjobbakat 😊
... HANEM A RENDEZÉSEN!!!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A domboldalról leguruló papírmassé kõ -> mesés
A fekete sztrecsruhában ugráló ninjafickók -> felejthetetlen
Ismét egy szuperprodukció van születõben!
Fura, hogy sokan a néger srácon vannak megütközve, az orkok meg fel sem tûnik senkinek... lol, ez egy fantasy
A mov-ot én sem szeretem, de ha nincs más...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
a játéknak sem volt storyja egy Boll remektõl nem is várok mást.. talán megnézem.
szerintem fõleg a nagyon idétlen akciójelenteken fog elbukni, amik látványosak lesznek ugyan, de kicsit nevetségesek. a színészek még akár jól is játszhatnak, de a film másik gyengesége meg a sztori lesz. egy szimpla "megmentem a feleségem, egyben a királyságot is a nagyon gonosztól", kereskedelmi tv-s szintû fentezi lesz ez leginkább.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
kérdés, hogy akkor miért van szükség a Dungeon Siege-re? Az atmoszféra miatt (ami anno a játék készítõi szerint is el volt naggyolva, lévén õk csak egy akció rpg-t akartak csinálni)?
Burt Reynolds neve sajnos szintén nem sok jót enged sejtetni, mivel 25 éve csak buktákban játszik (1-2 kivétellel, mint pl. Boogie Nights).
A szereplõgárda egyébként nem rossz, akár még jó is kisülhet belõle.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
Ne nézzetek/olvassatok magyar népmesét se, mert abban még találtok furcsábbakat is. Istenem.
Mert ha relitását nézzük ,soha nem lehetett lovag fekete ( legtöbbje europe-ba rabszolga volt ,nemhogy lovag)
Ezért is a legtöbb középkori filmbe csak sápadt arcú van álltalába ,és nem azért mert rasszisták 😄
Barmi mas jobb ennel a formatumnal!
Egy ilyen hsz után világosodom meg, a kevésbé jó, vagy rossz technológia, hogy tud életben maradni, sõt tért nyerni..
http://www.prisonbreak.atw.hu
de úúúútálom a mov-okat. Miért nem lehet tisztességes formában felrakni?? (nem az sg hibája)
Megnéztem a movokat. Most már biztos, hogy csak a driver miatt lesz valami a filmbõl. Jelenleg az egyetlen színész, akirõl látom, hogy mindent megtanul a szerephez és benne él. Talán nem húza le a gyenge sztori...
Zenty: úgy lehetett lovag, hogy megdolgozott érte 😊 De ezt te úgy sem érted :S
Indigó: gonosz vagy. adok egy fél büntipontot 😊)))
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Az furcsálom még hogy feka hogy lehett lovag?
nah m1 😄
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/