21
  • Tiberius B
    Akkor is, a Biblia nem jósol, hanem figyelmeztet bizonyos dolgokra, bölcselkedik.
  • dez
    Hát, azért ez nem pusztán technikai vívmány, hanem egyfajta szándék megtestesülése.
  • Talley
    Vagy akár lehetne a sültbárány bosszúja is. Hiszen ott van a Bárány. :D
  • Morden23
    Én is így értettem. Eddig nem feltételeztem volna, hogy a "egyesek" a technika vívmányait ennyire megfeleltetik bizonyos vallási utalásokkal. Valószínűleg ez azért van, mert nem különösebben mozgok ilyen körökben:)
  • Tiberius B
    Ez csak az aktuális értelmezés:-)
    Más korban más és más
  • Morden23
    Köszönöm, dez!

A Jelenések könyvének ezt a technokratikus irányvonalát még nem ismertem...
  • Marlosh
    Jajj De azert koszi az infot:)
  • dez
    Egyesek szerint a letörölhetetlen azonosító a gonosz bélyege, amelynek segítségével tökéletes kontrollt gyakorolhat a személyek felett, és ezzel rabszolgává is teszi őket.
  • Morden23
    Érteni én sem értem...
    Feltételenzem, hogy a "bélyegét felveszi" mizéria lehet a rejtett értelem, de az összefüggést/következtetést én sem értem.
  • uniu
    kosz. bar meg most sem ertem...
  • Morden23
    És harmadik angyal is követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére,
    Az is iszik az Isten haragjának borából, a mely elegyítetlenül töltetett az ő haragjának poharába: és kínoztatik tűzzel és kénkővel a szent angyalok előtt és a Bárány előtt;
    És az ő kínlódásuknak füstje felmegy örökkön örökké; és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, a kik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének bélyegét felveszi.

Asszem ez lenne az.
  • uniu
    Most igy hirtelen nincs nalam a jelenesek konyve... mi ez ?
  • asr1981
    ,,Jelenések 14,9-11-Majd ott megtudjátok,hogy mi ez!
    Ébresztő!
  • Caro
    Nos, az eredetivel megegyezőt nyugodtan létrehozhat, mert nem sokra megy vele.
    A fényképet nem tudja lecserélni, és főleg nem tudja megváltoztatni saját biometrikai adatait, hogy másnak adhassa ki magát.
  • noss
    BigBrada türelmetlen...
  • benczurzs
    Nexus6 Azt mondta, hogy az eredetievel megegyezőt könnyű létrehozni !!
  • Caro
    Azt azért megnézem hogyan hamisítanak meg egy digitális aláírást.
  • NEXUS6
    Az digitális technológia nem azért jó, mert olyan biztonságos, hanem pont mert könnyű az eredetivel megegyező másolatot létrehozni.

Aki ezt akarja biztonsági dolgoknál alkalmazni, annál valami nagyon nincs rendben. Valszeg az IT tudása a dzsémszbond filmeken edződött, de azt nem haladja meg;)
  • Yv@n
    Hogy aztán verhessék a mellüket ytonggal, hogy "Ezaz, megcsináltuk"
  • Punker
    politika
  • Tiberius B
    HUH, ezek nem cicóznak, de tényleg: minek úgy sietni?