Tökéletes csőd a brit biometrikus azonosító?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor is, a Biblia nem jósol, hanem figyelmeztet bizonyos dolgokra, bölcselkedik.

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Hát, azért ez nem pusztán technikai vívmány, hanem egyfajta szándék megtestesülése.

Vagy akár lehetne a sültbárány bosszúja is. Hiszen ott van a Bárány. 😄
Én is így értettem. Eddig nem feltételeztem volna, hogy a "egyesek" a technika vívmányait ennyire megfeleltetik bizonyos vallási utalásokkal. Valószínûleg ez azért van, mert nem különösebben mozgok ilyen körökben😊

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Ez csak az aktuális értelmezés:-)
Más korban más és más

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Köszönöm, dez!

A Jelenések könyvének ezt a technokratikus irányvonalát még nem ismertem...

Jajj<#falbav> De azert koszi az infot😊
Egyesek szerint a letörölhetetlen azonosító a gonosz bélyege, amelynek segítségével tökéletes kontrollt gyakorolhat a személyek felett, és ezzel rabszolgává is teszi õket.

Érteni én sem értem...
Feltételenzem, hogy a "bélyegét felveszi" mizéria lehet a rejtett értelem, de az összefüggést/következtetést én sem értem.

uniu
kosz. bar meg most sem ertem...

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

És harmadik angyal is követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére,
Az is iszik az Isten haragjának borából, a mely elegyítetlenül töltetett az õ haragjának poharába: és kínoztatik tûzzel és kénkõvel a szent angyalok elõtt és a Bárány elõtt;
És az õ kínlódásuknak füstje felmegy örökkön örökké; és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, a kik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az õ nevének bélyegét felveszi.

Asszem ez lenne az.

uniu
Most igy hirtelen nincs nalam a jelenesek konyve... mi ez ?

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

,,Jelenések 14,9-11-Majd ott megtudjátok,hogy mi ez!
Ébresztõ!
Nos, az eredetivel megegyezõt nyugodtan létrehozhat, mert nem sokra megy vele.
A fényképet nem tudja lecserélni, és fõleg nem tudja megváltoztatni saját biometrikai adatait, hogy másnak adhassa ki magát.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

noss
BigBrada türelmetlen...

________ `_~_\" noss

Nexus6 Azt mondta, hogy az eredetievel megegyezõt könnyû létrehozni !!
Azt azért megnézem hogyan hamisítanak meg egy digitális aláírást.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

NEXUS6
Az digitális technológia nem azért jó, mert olyan biztonságos, hanem pont mert könnyû az eredetivel megegyezõ másolatot létrehozni.

Aki ezt akarja biztonsági dolgoknál alkalmazni, annál valami nagyon nincs rendben. Valszeg az IT tudása a dzsémszbond filmeken edzõdött, de azt nem haladja meg😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Hogy aztán verhessék a mellüket ytonggal, hogy "Ezaz, megcsináltuk"

Punker
politika

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

HUH, ezek nem cicóznak, de tényleg: minek úgy sietni?