Rasszizmussal vádolják a Sonyt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hagyjuk már a rasszizmust, inkább vegyük észre a "pénisz" hiányát errõl a képrõl. Mindjárt fel is jelentem õket, hogy ez a nemi megkülönböztetés ékes példája. :)
kb ennyire magyarázható ebbe a képbe a rasszizmus is.
Amúgy elárulom, hogy ez egy mûalkotás, nem egy családi életkép, ahol a gyerekek verekednek. Itt két modelt látunk, akik a sony két termékét szimbolizálják, és azt hogy az új design milyen aggresszióval tör be a piacra.
/apropó, ha a sony rasszista, akkor miért alkalmaznak feketéket. amúgy meg a sony jappán, és a jappánok inkább gyûlölik a fehéreket, mint a feketéket :/
szerintem inkább az a rasszista, aki ebben a képben a rasszizmust látja meg.
amúgy mindenkiben eredendõen benne van a rasszizmus, ugyanis az emberek barnát sz@rnak, és ezzel tudtukon kívûl utalnak arra, hogy a barna emberek olyanok mint a sz@r. hígak, büdösek, és barnák. szóval már nem kerülünk a paradicsomba :)
\"Software is like sex, it\'s better when it\'s free.\"
1. Nem a statisztikáról beszéltem, pont magas ívben teszek a statisztikákra.
2. Teljes mértékben tudom, hogy hogyan áll a kisebbség a magyar oktatásban. Szarul. Ezen ne vitatkozzunk, és ne próbáld nekem megmagyarázni, mert tudom.
3. "Bizonyos társadalmi rétegek" -> na és ez az, amire azt mondtam, hogy lehet, a statisztika ezt mutatja, de elég 5 példát ismerned ahhoz, hogy kimondhasd: ha valaki akarja, akkor meg is tudja csinálni, mert amire az egyik ember képes, arra képesnek kell lennie a másiknak is (szociális értelemben ofkorsz).
Mindig vannak, és mindig lesznek "elveszett" emberek (hogy ez az anyagi helyzetükbõl, vagy a mentalitásukból adódik, az most lényegtelen). Nem tudsz olyan rendszert csinálni, ami mindenkinek jó, és ugyanakkor mindenkinek UGYANÚGY jó.
Igen, tudok errõl a bõvebben meg nem határozható "járulékról" amit elvileg majd fizetni kell. Ezt én is egy masszív gyökérségnek tartom, csak igazából az a helyzet, hogy jelenleg túltermelés van diplomásból, és alultermelés "jómunkásemberbõl", ezt próbálják most visszaállítani egyensúlyba, csak egy gusztustalan módszerrel. Pont.
A kisebbség nagy része sem ingyen, sem pénzért nem tanul, ezt mutatja a statisztika. Nem fogok fikázni senkit, mert nem kenyerem, de ez tény. És ez csak az õ hibájuk. ->Mentalitásbeli probléma<-
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
...és örülnek (úgy vélik, a legkevésbé rossz) hogy fennáll a status quo.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A magyar szegények ugyanúgy nem tudnak tanulni mint a cigány szegények fõleg jövõre; a társadalmunkban nem nemzetiségi 'káros különbségek' vannak, hanem vagyon szerinti. Ami egyre súlyosabb lesz.
Erre nem hiszem h van reális megoldás.
...Most itt kitöröltem egy prédikációt, mert úgyis hiába lenne... áááh
Lehet, hogy meglepõ, de Magyarországon nem az Olsen-ikrek meg Paris Hilton jár a fõiskolákra/egyetemekre.
Finoman megemlíteném még, hogy nem néhány esetbõl általánosítok. A mostani gazdasági helyzet mutatja a diplomások "túltermelését", a szakmunkás szektor egyre sekélyesebbé válását és kiöregedését mind technikailag, mind emberileg.
Nem tudom, hogy te jártál-e felsõoktatási intézményben, de azért Magyarországon nem úgy néz ki, mint a Kegyetlen játékokban.
Amúgy nem akarok példákat hozni, mert bizony hosszasan sorolhatnám, de a legtöbb esetben egyéni hiba és az ambíció hiánya okozza azt, hogy nem felvételiznek az emberek. képzeld, láttam már putriból érkezett romát egyetemi padban, ismerek is ilyet.
De még jobbat mondok: ismerek olyan embert, aki 15 éves kora óta a családjának fõ keresõje, ennek ellenére elvégzett egy gimnáziumot, utána egy egyetemet, mindeközben még melózott is, és le is diplomázott.
Szóval senki ne mondja nekem, hogy a rendsser hibája az, ha a kõmûves gyereke nem felvételizik. Vannak már olyan ócska helyek, ahová két kocsmázás között tartott pihenõ alatt is be lehet kerülni.
Talán az már elgondolkodtatóbb, hogy milyen a mentalitás... ez lenne az igazán lehangoló vita.
Tök jellemzõ ez a hsz a következtetéseidre. Valami néhány esetbõl általánosítgatsz. Lehet ez meglep de arányaiban nem az a jellemzõ, hogy a falusi kõmûves gyereke megy az egyetemre... Anélkül, hogy ismernél adatokat, nem kéne kinyilatkoztatgatni. Ha tényleg sikerült elvégezned egy egyetemet, akkor gondolj csak vissza hány romával találkoztál. Bár gondolom ez meg az õ hibájuk és ha te születsz oda, te akkor is max ponttal felvételizel... Lehangoló ez a vita.
Egyszerüen arról van szó, hogy ez a Tem Leland Yee, aki eddig egy tökismeretlen ember volt, akart egy kis hírnevet szerezni magának, erre a legjobb lehetõség, ha megvádol egy óriáscéget.
Ez a plakát jól jött neki.
Még az sem érdekli õket, hogy Japánban kb. nulla elõítélet van a feketék felé, mert miért is lenne... Ez a Tem Leland Yee csak magából indult ki. :)
sepsiszentgyörgy
Ezért biztos vannak olyanok, akik nem fogadják el, hogy minden ember más.
És ezt el kell fogadni! <#kerdes>#kerdes>
Az afrikaiak nagyon jól megvoltak a "civilizáció" nélkül, és marhára nem kértek belõle, érthetõ okokból. Amerikába sem önszántukból mentek, ha nem csal az emlékezetem.
Amúgy jó lenne ha utánanéznél mit jelent az, hogy szemita. Akkor nem kevernéd a szezont a fazonnal...
és kiváncsi vagyok ha hasonló körülmények között nõnél fel belõled más ember lett volna...
az értelem nem a bõrszíntõl függ, hanem attól hogy milyen hatások érnek téged életed során, vagy hogy mennyit jársz iskolába stb. ettõl leszel az aki
Kurva sok igazság lenne a dolgokban, amiket mondasz, ha nem mindegyik valami rosszabb fajta televíziós sorozat aktuális részeként jelenne meg. Ha egy fehér kinyír egy feketét, akkor faji bûntett, ha egy fekete kinyír egy fehéret, akkor meg genetika.
Hát hogy mind a kettõ közröhej, az is tuti. A "niggerekkel" az volt, hogy sokminden a geológiai adottságoknak köszönhetõ. Pl. ne várd el, hogy a sivatagi busmanok mesteri hajósok legyenek.
Amúgy ha már itt tartunk, akkor a kínaiak elég sok mindent feltaláltak már akkor, amikor nálunk még Aranybulla sem volt. Petárda, lõpor, szénnel ötvözött acélpengék (jó, ez konkrétan a mongoloknál volt, nemes egyszerûséggel az izzó pengét beelszúrták egy fogolyba vagy hasonló szerencsétlen komába), tengerjáró hajók, sárkány. Azok meg koszos sárgák, és nekik is alacsonyabb az IQ-juk?
Nem azt mondom, hogy legyen mindenki pacifista, és ölelkezzünk össze, de Chris05nek abban igaza van, hogy nagyon sok mindent a társadalom testrál rád. És ugye, ha neked 100 ember a környezeted (a világ), és mind a 100 azt mondja, hogy te egy bûnözõ vagy, akkor az már tökmindegy, hogy te mit gondolsz magadról.
FORZA JUVE
FORZA JUVE
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Nagyon szomorú, hogy vannak emberek, akik a pár gondolkodásra szánt agysejtüket ilyen hozzászólásokra fordítják . . .
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Hogy lehet ekkora baromságot leírni a történelmi tények ismeretében? Ráadásul egy nyugatókkal és izgatószerekkel roncsolt agyu pszihopatáról, akinek még Isten-komplexusa is volt?
T. cikkíró utánanézhetne, mert elmúlt 1,5 évben több is volt, például volt egy balhé a vatikánnal azt hiszem.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mellesleg a kérdésedre én pl. már reflektáltam. Nem szeretném magamat idézni, lásd a #48as kommentemet.
Yurij: Megjegyzem, nem egy néger született már, akinek magasabb az IQ-ja, mint itt bármelyikünknek (no offense). A probléma az, hogy a tévé meg a bulvár nem ezekrõl cikkez, hanem a prosztó senkiháziról meg a fû- és kokainszívó rapbárókról.
Pluszban megjegyezném, hogy szerintem nem egy négernek jobb a "hejesírása", mint neked. Megint no offense.
Szerintem emberek vannak, akik lassan zárkóznak fel "hozzánk". Esetleg kultúrák. Amúgy meg mi ez a hozzánk? Hozzánk, magyarokhoz, hozzánk Európához, vagy hozzánk, mint kaukázusi (azaz fehér) rasszhoz?
Ha forditva lenne akkor fogadjunk hogy nem lázadnának a csimpánzok.Ellég megnézni egy amarikai filmet folyamatosan szidják a fehéreket a csimpánzok.Akkor kérdem én mirröl beszélünk ilyen felfujt hülye plakát dologrol ugyan.
Különben is egy fekete soha nem fogja elérni egy fehér ember gondolkozási és feltalálo képpeségét kb 10.000 ével vannak csak le maradva a mi IQ-tol ha annak idelyén nem hurcolták volna be europába,amerikába stb,ökket akkor a mai napig szalma kunyhoban laknának és egymást ennék még mindig.
Ez van el kell fogadni hogy vannak olyan fajok amik lassabban zárkoznak fel hozzánk,nem rasszizmus-al vádolni mindent.<#ejnye1>#ejnye1><#gunyos1>#gunyos1><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
És akkor még nem is számoltunk a krónikus kötözködõkkel, akiknek egyszerûen mindennel bajuk van.
És pluszban már meg sem szeretném említeni, hogy nem feltétlenül nagy baj a Sonynak, ha ezen citylight-juk terjedését dupla sebességre gyorsítja pár hülye akadékoskodó.
Sepu: A kendõbe csavarásnak meg a segélyeknek semmi közük egymáshoz. Az egyikhez elidegeníthetetlen joguk van, a másik meg egy szar helyzet szar megoldása.
Ez a hipotézis pedig a romák esetében egy sci-fi, hiszen az idevonatkozó sztereotípiák (amiket elítélsz) nap mint nap beigazolódnak a környezetemben és egyéb eseményekben amirõl (objektív) hírt kapok. A %-os arány megdöbbentõ.
Persze ez nem reprezentatív, de a világképemen fordított egy nagyot (mikoris Sopron mellõl, Gyõr mellé költöztem). Te csak örülhetsz annak h nem tapasztaltad még 'cigányok szterotíp megnyilvánulásainak folyamát', mert (pl) Budán laksz és kedvenc mûsorod a TV2 Tények c agymosó mûsora. De ha esetleg megnéznéd a másik oldalt is, ajánlom (pl) Gyõrszemerét, Miskolc szegény negyedeibe(n a kilós aranylánctulajdonosokat) v Gyõrben a Kossuth utcát.
Neked is meg fog változni a véleményed..
A marketingesek viszont pusztuljanak éhen mind. Marketing, bahh, hányok ettõl a szótól, nem vagyok hajlandó munkának tekinteni amit csinálnak.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
vagy amikor a romák elkezdtek kivándorolni strasbourgba vagy hova, ott is segélyeket szedték, majd idõvel viszaküldték néhányukat, és háborogtak.
itt már mindenki valamiért kisebbség, vagy ezért vagy azért, vagy szín végett, vagy tudás miatt,
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Megnyugtatlak, a hitleri fajelmélet-értelmezés szerint te sem tartozol az árják közé. Azaz nem tudom, nem ismerem a családfádat, de meg merem kockáztatni ezt a tippet.
Öreg rabbit kérdezgeti a fiatal Dávidka
-Rabbi mit jelent a demokrácia?!
Azt jelenti, hogy el vehetjük a Gojok pénzét, mindenféle vállalat mögé rejtõzve. Így "kárpotoljuk" magunkat.
-És ezért nem haragszanak ránk Rabbi?!
Dehogynem, ezt hívják antiszemtizmusnak
Lol de Lol
Elnézést a Sorokért:)
(szerintem aki a reklámot csinálta annak eszébe sem jutott ez) még az lenne a vicc hogyha kiderülne hogy egy kínai (vagy néger) csinálta a reklámot