2487
<<< Csak Konzolos játékok! >>>
-
#2407 na én is rakok párat
-
JohnnyP #2406 aha -
#2405 Ogre Battle (vagy Tactics Ogre ,mind1), snes-re -
JohnnyP #2404
Jójáték. -
#2403 nem tom hogy jött, csak eszembe jutott, mert én hasra estem tőle! :)
tudod mi tetszik PS-ben amit a PC-ben nem találtam meg?
a NAGYSÁGOKAT és a SEBESSÉGET, na jó a sebességet megtaláltam PC-n is, azt nagyon ügyesen megtudták csinálni, viszont én imádom az olyan játékokat ahol látványosan, és hátborzongatóan lehet érezni a nagyságokat, és ennél a Colossusnál pl megtaláltam ezt...
és iszonyat hangulata van a játéknak!
SC3-ra visszatérve pedig... hát nem is tudom, játékterembe nagyon bírtam... itt egy kicsit vesztett a feelingből számomra, viszont tényleg szép, de egyszerűen nem bírok úgy kombózni mint a gép, hogy azt ne védje ki... az iylen verekedős játék csak egy másik ember ellen érdekes szerintem... -
#2402 Hát azért ez erősen emberfüggő, nekem például nagyon bejött a hangulata. Eleinte nem tetszett félretettem, úgy kezdtem el vele játszani, hogy épp nem volt semmi más és ez került a gépbe. Meg kell tanulni a harcrendszert, a mozgásokat, ki kell ismerni a gépet és akkor menni fog. :-) Nekem a kedvenc verekedős játékom. A Shadow of the Colossus, na az nem tudom hogyan kapcsolódik a Soul Calibur 3-hoz, hogy pont ezt hoztad fel ellenpéldaként. :-\
Attól sokan ájuldoznak, hogy ígyúgyamúgy mekkora játék, nem mondom nekem is tetszik, de annyira nem estem hasra tőle. -
#2401 hát szép, de hangulata annyira nincsen sajnos :(
Shadow of the Colossus, nah az egy jó játék ;) -
#2400 de durvaszép a 3, mikor elöször neztem, kerestem az állam...a napos helyszinek, olyanok hogy ihaj... :-P -
#2399 jézus, ez a Soul Calibur olyan rohadt idegesítő néha!
a gép ellen egyszerűen lehetetlen a végén már játszani!
nem enged felállni, meg ilyenek :-/ -
#2398 aham; akkor thx a megfejtest... :-P Ki nem talaltam volna... :-P -
#2397 Nem csak NES, volt az mindenre... Amúgy Times of Lore... :) -
#2396 mááá' csak 1 van...de sajna nem tudom, NESben nagyon nem vagyok otthon... -
#2395 megvan! Agony volt a game cime(baglyosnak), 6 palya; scrollozos lövölde..megtalaltam a psygnosis oldalan... -
#2394 oda is egy pont... (mellesleg ez az első szoba, csak jobbra kell fordulni a starttól) -
darkling #2393 Az 1. az Eye Of The Beholder 1. Legalábbis a pc-s verzióban vannak ilyen helyszínek, csontival :) -
#2392 (na, ha délig nem fejtitek meg, megmondod - amúgy mind remek játék, illik kipróbálni őket) -
#2391 Egy pont oda, Alien Breed 3D (méghozzá a CD32-verzió, csak hogy konzolos legyen... ;)
Az első egy pc-s/Amigás dungeon cralwer prpg SNES portja, a második egy C64-es / Spectrumos Zelda-klón NES verziója, a negyedikhez meg Dino már adott helpet... :) -
#2390 hát passzolnom kell mindet. Mindegyik ismerős de címeket nem tudnék mondani -
#2389 bammeg,de ismerös mind! Uccsó Psygnosis baglyos game-je amigara; cimet nem tudok... A doom-clone rohadt ismerös; talan Alien Breed 3D? Az elsö kép: dungeon-os rpg rohadt ismerös... :-P -
#2388 Na, lássuk, ki mekkora spieler... Az alsó egy amgás game (a többi mind konzolos / van konzolos portjuk is), csak úgy bónuszként megfejthető... :)
-
#2387 okkééé..én meg go értekezni+melo ehh... -
#2386 (amúgy mindjárt rakok fel én is képeket, csak most éppen espékettőt installálok, mivel behalta magát a pöcém és izé, szóval egy kis türelmet kérek...) -
#2385 Jah-jah..Most alltam neki GIII-nak..teccik... De beszopatott a game "cute-sága" (uj magyar szó); kinyirtak a mókás szörnyek, mivel a latvanyt élvezve, a nagy eksön közepen elfelejtettem gyógyítgatni a kisemberkeim... :-P -
#2384 ja, az az, én is aszondom... :)
(mijaza grandiahárom?) :) -
#2383 3. Grandia 3 -
#2382 1. Soul Calibur 3
2. Knights of the Temple
3. ?
4. HALO Zero -
#2381 nah, jöhet a valasz mindre... :-P Jah, az elsö képen levö game akadozva ment, kiirtam RIDATA-ra, megy rendesen...ugy latszik a RIDATA-t birja legjobban az olvasofejem... :-P -
#2380 akkor én most nem is mondok semmit:D, pedig mind menne -
#2379 eh-uh; akkor legyen; teszek fel kepeket, csak a te kedvedert... :-P
uccsó fan game pc-re... -
#2378 dinomano nem akarsz felrakni képeket? :D
te olyan jókat raktál fel, és legalább volt mit letöltenem :P
de így nem tom mik a jó játékok :P
pl a Shadow of The Colossus-ra is így találtam rá, és az egyik kedvencem... -
#2377 Battlefield 2: Modern Combat? -
#2376 1 kép a MASS EFFECT-böl? Itt altalaban mar megjelent game-ket szoktunk kitenni... :-| -
#2375 pici a kép..mi ez; valamelyik SOCOM, ghost recon? -
#2374 Ez könnyü:
-
#2373 ok-ok, nincs mit, én is köszi... Nekem sem megy mindig privi... :-P nah, OFF vége... -
#2372 ide írok, mert vmiért a privát üzi nem akar működni, vmi gikszer van a rendszerben. SZóval köszi a lemezeket megkaptam, xenosaga-t is kösz ^^ -
#2371 Ok... :-P -
JohnnyP #2370 Igen. Bocs hogy csak most válaszolok. -
modernslave #2369
na itt..pont itt kezdődött el egy megismételhetetlen csoda
-
modernslave #2368 ez már csak azért is elképzelhetetlen mert az EA nem lenne akkora barom hogy 5 játékot egy áráért adjon el :)
amúgy szerintem is Ocarina