2487
<<< Csak Konzolos játékok! >>>
-
#1926 jeh, genya vagy...itt par kep, egyik-masik könnyü...
-
Zozo76 #1925 Na akkor:
Elite (marha nehez lehetett)
Sahdow of the Beast
Space Rogue (a toltes kozbeni tortenet leiras, tenyleg genyo vagyok???)
Space Rogue (ingame kep, az urhajobol)
Star Paws
-
#1924 Az egyik az elite, ugye; majd Shadow of the beast c64es verzioja( az egyik oldalnezeti maszkalos...); talan egy space quest vmelyik része (az ürhajosbol kierpülö emberkes), az also 2öt nem ismerem; de az utolso elötti naon ismerös... :-| -
#1923 Donkey Kong???
El nem tudom képzelni mi más lehet. -
Zozo76 #1922 Marha nehez lesz:
-
Zozo76 #1921 Na hat jolvan, en sem tudhatok mindent! :))) -
#1920 ez nem feladvany volt, inkabb szopatas... :-P C64es ismereteim megkoptak...az elite tenyelg sima vektor volt, csak a talaj volt fillezett; igaz... :-P legjobbak voltak az atlatszo kocka-robotok(vagy mik..)... :-P -
ppista #1919 Castle Master 2: The Crypt
Type: 3D Written 1990 by Teque Software Development Ltd.
Runs on:
-
Zozo76 #1918 nem Elite :)
ppista kollega MAJDNEM jol leirta, de hibazott a sorrendet es az egyik jatekot illetoen.
(megjelenesi sorrendben)
1. Driller
2. Dark Side
3. Total Eclipse / Total Eclipse 2
4. Castle Master
A trukk meg az volt hogy a Total Eclipse-bol a 2 resz van a kepen... :)
Csak ebbol volt 2 resz, a tobbibol nem.
Az Elite amugysem fillezett vekorgrafika C64en, viszont a Space Rogue az igen, es az is hasonlit ra, bar a S.R.ban maszkalni is lehet miutan kukotottel valahol az urhajoval.
Hogy konnyebb legyen beazonositani:
Fentrol lefele:
Castle Master
Dark Side
Driller
Total Eclipse 2
-
#1917 mikroszamitogepek is elfernek, termeszetesen...én a C64-et; PLUS4-et, amiga-t konzolhoz közelallobbnak gondolom; a mai "legózható pc"-khez nem sok közük volt... :-P ujabban csak rejtvenyek erkeznek, megfejtesek nem... a vektoros kalandgame-kben c64- es korban nem voltam tul jartas ... az egyik a CASTLE MASTER(1990), ugye? :-) (ott a nagy felirat.. :-P) az egyik képen nem valamelyik ELITE van? -
ppista #1916 Driller
Dark Side
Castle Master
Total Eclipse
-
Zozo76 #1915 Na akkor en is beszalnek a buliba ha nem banjatok! :)
Amugy is nagy retro fan vagyok.
Commodore 64 forever! :))
Ne csak a nevet irjatok le, hanem a kiadasi sorrendet is!
(jo nem konzolos, de azert valamilyen szinten a mikroszamitogepek is elfernek itt ugye? :) )
-
-
#1913 igen, paperboy volt + wing commander..meg volt még sam and max(PC)+punchi(PLUS4)... :-P -
#1912 Shatterhand az igazi cime. megtaláltam :P -
#1911 Az rakjon már képet aki kitalálta! :| -
#1910 és mi a cime? mert a sime robocopok azok nem ez. o_0 szoval érted. :P -
#1909 ez meg van nintendon :DDDDD -
#1908 lejárt az idő. rakok.
tesséknekem megmodnani hogy ennek mi a cime, mert asse tudom mire volt, (sms/nes) és asse tudom mi a cime. ileltvehát nem találom a ROM-ot :$ :P
-
Zozo76 #1907 Lentebb az nem a Wing Commander? -
Zozo76 #1906 PapperBoy? :) -
-öskövületek... ki tudja? :-D -
#1904 igen, talalt... A full throttle nekem is bejött...sajna nem jatszottam vele...itt van még1...
-
#1903 Full Throttle -
JohnnyP #1902 Nemtudom ez mi de tetszettek ezek a rajzolt kalandok. -
JohnnyP #1901 :) + AdBlock Plus és NoScript természetesen. -
#1900 fájörfoksz... :D -
#1899 -
#1898 huha..izééé..ez egy hentgame... :-) de hogy melyik... :-P -
JohnnyP #1897
Hát, nem a legjobb játék:O -
#1896 izé...képeket rakjon be valaki plíííz, ne off-oljunk már... -
#1895 nem ismerem ezt a solops-ot; itt is uyganazok a torrentfile-ok vannak fent mint torrentreactoron, stb.? Most sasolgatom oldalt... -
JohnnyP #1894 Átállítod angolra majd regisztrálsz. Nekem nincsenek popup ablakok. -
#1893 hát nem tehetek róla, egyszerűen nem megy... de nem adom fel kitartó vagyok :) -
#1892 sztem neked jobban megéri megvenni a jatekot, mert amit itt szenvedsz az kész :D -
#1891 jézusom... mennyi reklám és pop-up ablak... ez olyan biztonságos, és megbízható oldal?
még ráadásul nem is angolul van, hogy lehet itt keresni? :-/ -
#1890 nem sazr hely me en adtam neki a linket, es eddig nekem minden jatek ment... -
JohnnyP #1889 Miért nem? Milyen formátum? Ne tölts mindenféle gagyi helyről szerintem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!PS2 torrents: www.solops2.com -
#1888 akkor se tudom kiírni :-/ -
JohnnyP #1887 Igen PS2 és valóban nem nagy játék.