Ismerd fel a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nem volt még 😊
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
emlékszem hogy a karakternek nagyon béna volt a mozgása😊
és volt 2. része is.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
azaz dájhárd
azaz die hard
edit: jajdenubvagyok mérnemvolastam vissza, akkor nemszoltam :$
porki fagyok fállalon
na mindegy, vki rakjon vmi újat
PSN ID.: Beegabor
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
ha jol tudom volt folytatása is.
PSN ID.: Beegabor
PS 2 for ever!!!!!
fuvaroztatni is kellett nem? és mondjuk ugrattál akkor tetszett a csókának és kaptál idõt vagy pontot, vagy ilyesmit
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
PS 2 for ever!!!!!
vagy az alatt találom a ps2-es játékokat is?
iszonyú hangulatos és vicces sorozat..tessék megnézni mindenkinek 😊)
nem minden emailal jó...
gmailal tutker