NE vegyél szőrmét!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanis épp a nyugati multik mennek oda és a többi keleti országba ócóért gyárttatni, amit aztán szépen eladnak nekünk.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
SEMMIT, amit Made in China/ Származási hely: Kína címkével láttak el.
Ha ez a bojkott elterjedne egész Európában, az nagy érvágás lenne a kínai gazdaságnak. Az európai és amerikai piacaikból élnek.
Belgium, Franciaország, Dánia, Olaszország, Görögország bojkottálja a kínai termékek behozatalát.
Paul McCartney megfogadta, hogy soha többé nem lép fel Kínában.
Stella McCartney filmet forgat Londonban a szõrmepiac kegyetlenségérõl.
Pamela Anderson, Goran Visnjic szõrmeellenes tüntetéseken vesznek részt.
Kinyomtattam pár sort a bojkottról, és elkezdtem terjeszteni, bedobtam postaládákba, kiragasztottam lépcsõházak kapujára.
Segítsetek!
sajnos még kutyakölökkel is láttam ilyet😞(
Másik példa: kicsi, aranyos nyuszik, mi lesz velük? Kiskoromban rosszat is álmodtam tõle, ahogy néztem a nyúlfelvásárlókat. Néha fülön fogva nyomták be a ketreces IFÁba, csak úgy nyekkent. Az, hogy utólag mi lett velük, szerintem jobb is, hogy nem jutott tudomásomra... azóta sem ennék nyúlhúst.
vidéken mit gondoltok hogyan szabadulnak meg egy friss alom macskától,- ahol köszöni szépen a szomszéd se tudja örökbe fogadni, mert van már 6-?..nem, nem altatják el😊..két lábánál fogva kerítéshez csapják a fejét(azonnal meghal), vagy vizbe fojtják õket(ez sem szép halál)..teszi mindezt az az aranyos mamóka, papóka, aki ugyanazon kezével süti a fincsi almásréteset a kis állatvédõ unokájának...
gondolom az aranyos nagyikat senki nem lõné fejbe ugye?...thx
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
egyebkent a bizonyos szoval van bajod? maskulonben meg lehet jatszani gondolatokkal, es szerintem az tok vicces, hogy mi tartjuk magunkat fantasztikusnak, holott bizonyos teruleteken bizonyos mertekben nem feletetlenul mi vagyunk a csucs peldanyok.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
<#bdead>#bdead>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Az evidens, hogy növények nélkül nem lenne szervesanyag termelés, emiatt az összes többi élõlény kipusztulna.
Gombák nélkül pedig nem bomlana le az elképesztõ mennyiségû halott szerves anyag, és a növények számára felvehetõ szervetlen anyagok egy idõ után elfogynának, és ez vezetne a kipusztulásukhoz. Szóval egy élõlénycsoport sem "nélkülözhetõ."
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Hogyhogy egy fa nem képes magától szaporodni?
amúgymeg az egész bolygó egy élõlény😄DD mi vagyunk rajta a paraziták:=)
Hivatalosan: Élõlény minden olyan rendszer, ami képes saját dinamikus komplexitását fenntartani, szaporodni, és a tulajdonságait átörökíteni. Ennek alapján a növények (vagy éppen a gombák) ugyanolyan élõlények mint az állatok. Ha megesszük õket ugyanúgy egy másik élõlényt pusztítunk el.
Ugyanakkor azzal teljesen egyetértek, hogy a lehetõ leghumánusabb körülményeket biztosítsuk a haszonállatainknak, és ne szenvedjenek miattunk, hiszen mi vagyunk a felelõsek értük. De nem érzek lelkiismeretfurdalást ha miattam meg kell halnia egy csirkének vagy disznónak, vagy esetleg ha épp én ölök meg mondjuk egy halat, hogy megegyem. Ugyanígy nincs lelkiismeretfurdalásom ha brokkolit vagy karfiolt eszem, és akkor sem ha lecsapok egy szúnyogot.
Ellenben például ha pókot találok a szobában akkor óvatosan megfogom és kidobom, és igyekszek nem agyonlépni semmit miközben sétálok. És nekem nincs semmi bajom a vegetáriánusokkal, ha õnekik jó az ahogy élnek akkor csak tessék. Az egyetlen baj az ilyesmivel csak akkor van, ha az illetõ megpróbál mindenkit "megtéríteni" maga körül. Volt ilyen ismerõsöm és iszonyú idegesítõ...
Amúgy egyes húsok (pl halak) tartalmaznak olyan dolgot amit semmi más sem.