32
kérdések a programmal kapcsolatban
-
Ede72 #32 Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogyan lehet modulokat törölni a progiból?
Letöröltem mert valami hibaüzenetet írt ki, hogy a számok nem betölthetők..mindegy nem értettem letöröltem.
Újratelepítés után azt írja bármelyik régi modulra amit újra fel akarok tenni (Pl. időjárás, Google desktop calendar2, stb.)hogy ez a modul már fel van téve előbb töröljem..de honnan??
Már mindenhonnan kitöröltem ahol a kereső kimutatta, plusz uninstall és mégsem működik...
valakinek valami ötlete??
köszi -
#31 Sziasztok, nemrég felraktam a programot! Nagyon meg vagyok vele elégedve, pusztán 2 hibát generál:
1.: Hogyan bírom beállítani, hogy boot után a rá telepített cuccoknak a mérete ne legyen automatikusan átméretezve, ahogy Ő szeretné, hanem én szabályozzam meg!
2.: Telepítés után szinte mindent kipróbáltam, felraktam rá! Persze le is szedtem őket, de attól félek valahol mégis eltárolta ezeket, vagy legalább a beállításaikat! Talán ez foglalhat helyet, s ez lassíthatja! Ennek tudom be azt a hibát, hogy nem enged hozzáadni már semmilyen kiegészítést! :(
Rákattintok a zöld Hozzáadás gombra, pár másodperc és a Hozzáadás sikertelen már pirossal! Esteleg másnál is generált ilyet, vagy tudtok megpoldást rá? -
#30 Hi
nem lehet lomtárat rakni a sidebar ba?
thx -
#29 Az én gépemet belassítja indulásnál, valamint folyamatos munkával látja el. Folyamatosan kerreg, jelzi, hogy dolgozik és ég az elején a piros busy LED. :( -
gulyaszoli #28 Kijött a 4.5-ös verzió. Új skinnel kicsit Vistas! -
#27 Most próbáltam ki, törlöm is, mert nem kompatibilis az Opera-val -
#26 én ilyen témában az avedesk-et tudom ajánlani systats pluginnal -
Alice Sabbat #25 köszi szépen téleg joh progi !!!! ... -
#24 Rainlendar
kicsi, ingyenes... -
Culram #23 Outlook -
Alice Sabbat #22 de tényleg, nem tudtok valamien határidőnapló szerűség programot??? -
#21 smartbar xp nem ismerős? -
#20 Hát az talán elfogadható a skype mellett, még nem lassíthassa le nagyon a gépet. -
#19 megnéztem 20 mb-ot vitt el..persze attól függ miket hasnzálsz -
#18 Jó dolognak tűnik de nem foglalja a memóriát túlságosan? -
#17 inkább koppintás!
amugy meg ha ilyen progi kell akkor http://samurize/. nyilt forráskód, legkissebb erőforrásigény, legsokoldalúbb. -
Neoncsoves #16 újabb gugli találmány? -
#15 én használtam.
most csak GoogleTalk-ot használok, az kiirja ha van uj mail-ed is -
#14 szerintem is... -
#13 Yahoo widgets 100x jobb tbh... -
#12 jáj,ezeket nem nagyon szeretem,volt vmi ilyesmi nekem is fent,de egyrészt zabálja a memóriát,másrészt meg minek?:) csak rondít :S -
#11 Akkor már inkább SmartbarXP. Ez tök ugyan ez és az új windows vista sidebar-ját hivatott imitálni. Van millió funkciója hasznos is felesleges is, ki lehet próbálni. De inkább ez mint a google. Van benne jópár dolog, ami tényleg hasznos lehet, de én már nem használom, mert ezek túl nagy helyet foglalnak el a képernyőn. Sok fórum, webportál összenyomódik miatta vagy nem jelenik meg jól szóval görgethetsz oldalra is, hogy lásd, mert ezek a bar-ok elfoglaljak a képernyő szélét. 1280x1024 felbontás alatt szerintem meg se éri kipróbálni, 1600x1200-ban már jól néz ki, van elég hely. -
starweb88 #10 hát nem sok értelme van az biztos.. -
#9 tul sok ertelmet en sem latom. telepakolod minden szarral a desktop -ot. nagyon jo :D
meg csak latvanyosnak sem mernem mondani. -
Alice Sabbat #8 valóban semmi értelme szerintem azomban .. az a naptár hogy minden naphoz lehet valami megjegyzést jegyzetet csinállni előre is az jó funkciü.. nemtudom vankülön valami ilyesféle progi ?:O... -
#7 leszedtem de nekem semmi szükségem erre a progira -
#6 használtam, de nem kellett, van egy olyan funkciója is, hogyha rákeresel valamire a googlen, legyen az (avi, jpg, html) akkor kidobja azt a filet is ami azonos néven szerepel a gépeden, mint amire rákeresetél..tiszta hülyeség :D -
#5 najo, hamár ketten kérték
senki nem ismeri?:o ez fura -
#4 amit mutattam linket ott van screenshot. Igazából csak 1 progi, ami mindent kezel egyszerre, pl én ahogy most használom:
-winampot ott játszom le
-van tennivalok listája
-kijelzi nekem most a cpu/memoriahasználatot
-kiirja ha uj levél jött
Ezen kivül tényleg minden szart lehet belerakni, testreszabhatod: hirek jelenithetsz meg, akár sg-ről, van naptár, időjárásjelzés, térkép, óra, minden ami elkelhet, szóval jónak tünik, annyira a memoriát sem eszi...viszont van 1 kérdésem vele kapcsolatban. Senki nem használja még? -
#3 Ha raktal volna be valami kepet elobbre lennenk. -
Shadow_THH #2 ez mit csinál
screenshot? -
#1 hi.
ugye még nincs ilyen téma? nem nagyon találtam, most raktam fel a google desktopot, jopofának tünik, viszont van 1-2 gondom vele. Használja már valaki?
itt lehet leszedni