Runaway 2 - a történet folytatódik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az elsõ tetszett, bár volt benne egy mocsadék bug, amitõl nem tudtam tobájjutni és remove lett a sorsa, de nem volt rossz 😉 Talán ezt is meglesem majd. (Fanatikus barátnõktõl messze tartani a játékot, mert elfelejthetitek a szex-et egy jó idõre 😄)
úh...aszittem annak a rövidítése, hogy összvissz 😄 akkor bocs érte 😄
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
áh, azért közel sem mind Lukas Arc 😉, de tény hogy nagyon sokat (és kiemelkedôt) csinált a fénykorában.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Utálom ezt a folyamatos szvsz-ezést.Ráadásul nem is illik oda...
"ami nekem szerény véleményem szerint nem jött be"?
"szerény véleményem szerint akkor nem szóltam?"
"ami nekem szerény véleményem szerint nem jött be"?
"szerény véleményem szerint akkor nem szóltam?"
Húha....nem is tudtam, hogy ennyi kalandjátékot csinált Lucas! 😄 Én eddig csak a Monkey Islandról (ami nekem szvsz nem jött be), sam & max és a Day of the Tentacle-rõl hallottam 😊
Nohát ezeken kívül még az Alone In the dark sorozattal játszottam (az elsõ rész tetszett, a többi nem), meg a Lost Child-al. Utána már a legközelebbi a Syberia volt 😊
Szvsz akkor nem szoltam 😉
Nohát ezeken kívül még az Alone In the dark sorozattal játszottam (az elsõ rész tetszett, a többi nem), meg a Lost Child-al. Utána már a legközelebbi a Syberia volt 😊
Szvsz akkor nem szoltam 😉
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
sztem a mai kölkök nagy része azt se tudja milyen egy kalandjáték... nekik túl unalmas, ha nem lõhetnek szét mindent, vagy nem száguldozhatnak 200000-el...😞
óh pedig annyi jó volt, blade runner, grim fandango (a lukas arc amúgy is ellátott minket minden jóval 😊, broken sword, monkey island, simon the sorcerrer, kyrandia, the longest journey, dragon sphere, omikron, silver, the dig, discworld, technomage, sam & max, beneat a steel sky, leisure suit larry, the neverhood, hexplore, space quest, legacy of kain, nomad soul, ecstatica, stonekeep.....
és kettô masterpeace amit sohasem nem felejtek el:
Little Big Adventure, Dark Earth
ezek csak amik gyorsan eszembe jutottak de van még kis ezer ami nagyszerû volt.
Hogy csak a Syberia szériák voltak igazán jóak? .....nemá xD
és kettô masterpeace amit sohasem nem felejtek el:
Little Big Adventure, Dark Earth
ezek csak amik gyorsan eszembe jutottak de van még kis ezer ami nagyszerû volt.
Hogy csak a Syberia szériák voltak igazán jóak? .....nemá xD
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Én a Day of the Tentacle óta nem játszottam IGAZÁN jó kalandjátékkal... Jó talán a Syberia 1-2 kivétel. 😊
Mert? Játszottál valaha is kalandjátékkal? <_<
ez viszont sztem tényleg naggyon szar lesz...