Németh Szabolcs

Runaway 2 - a történet folytatódik

2003 augusztusában, mikor megjelent a Runaway: Road Adventure, sokan úgy gondolták, hogy megpróbálják megszeretni a "point & click" játékokat - sikertelenül.

Természetesen azt semmiképpen nem állíthatjuk, hogy a Pendulo Studios gyermeke teljes kudarc lett volna. Azonban az biztos, hogy egy kicsit nagyobb odaadással és odafigyeléssel jobb játék is lehetett volna a Runaway. Négy év után a fejlesztők úgy döntöttek, hogy itt az ideje a történet folytatásának és már javában készül a Runaway 2: The Dream of the Turtle. Az ígéretdömping, ahogy azt már megszokhattuk, most sem marad el. Felturbózott grafika, megszámlálhatatlan helyszín, részletesebben kidolgozott környezettel ámítanak minket a fejlesztők.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Runaway 2-re még pár hetet, de inkább hónapot biztos várnunk kell. Legfrissebb értesüléseink szerint a megjelenés nyár végére várható, de ez kitolódhat egészen a leghidegebb évszakig is.

A játék fejlesztőjének a hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fido4life #11
    én meg utálom a kötekedős emberkéket, akik nem nagyon illenek bele az életbe..
  • HJPOWER #10
    Nekem az első tetszett, bár volt benne egy mocsadék bug, amitől nem tudtam tobájjutni és remove lett a sorsa, de nem volt rossz ;) Talán ezt is meglesem majd. (Fanatikus barátnőktől messze tartani a játékot, mert elfelejthetitek a szex-et egy jó időre :D)
  • takraj #9
    úh...aszittem annak a rövidítése, hogy összvissz :D akkor bocs érte :D
  • psishock #8
    áh, azért közel sem mind Lukas Arc ;), de tény hogy nagyon sokat (és kiemelkedőt) csinált a fénykorában.
  • rgerg #7
    Utálom ezt a folyamatos szvsz-ezést.Ráadásul nem is illik oda...
    "ami nekem szerény véleményem szerint nem jött be"?
    "szerény véleményem szerint akkor nem szóltam?"

  • takraj #6
    Húha....nem is tudtam, hogy ennyi kalandjátékot csinált Lucas! :D Én eddig csak a Monkey Islandról (ami nekem szvsz nem jött be), sam & max és a Day of the Tentacle-ről hallottam :)

    Nohát ezeken kívül még az Alone In the dark sorozattal játszottam (az első rész tetszett, a többi nem), meg a Lost Child-al. Utána már a legközelebbi a Syberia volt :)

    Szvsz akkor nem szoltam ;)
  • norti #5
    sztem a mai kölkök nagy része azt se tudja milyen egy kalandjáték... nekik túl unalmas, ha nem lőhetnek szét mindent, vagy nem száguldozhatnak 200000-el...:(
  • psishock #4
    óh pedig annyi jó volt, blade runner, grim fandango (a lukas arc amúgy is ellátott minket minden jóval :), broken sword, monkey island, simon the sorcerrer, kyrandia, the longest journey, dragon sphere, omikron, silver, the dig, discworld, technomage, sam & max, beneat a steel sky, leisure suit larry, the neverhood, hexplore, space quest, legacy of kain, nomad soul, ecstatica, stonekeep.....

    és kettő masterpeace amit sohasem nem felejtek el:
    Little Big Adventure, Dark Earth

    ezek csak amik gyorsan eszembe jutottak de van még kis ezer ami nagyszerû volt.
    Hogy csak a Syberia szériák voltak igazán jóak? .....nemá xD
  • takraj #3
    Én a Day of the Tentacle óta nem játszottam IGAZÁN jó kalandjátékkal... Jó talán a Syberia 1-2 kivétel. :)
  • Garono #2
    Mert? Játszottál valaha is kalandjátékkal? <_<