75
Kriminális elmék
-
Quantumleap #75 Számomra érdekesen hullámzó sorozat ez az epizódok minőségét tekintve. Egyes epizódokon szétunom magamat, másokat átlagosan hesszelek, megint másokat pedig falat kaparva izgulok végig és végig leköti a figyelmemet. Most a második évad felénél vagyok, nem tudom később elbillen-e a színvonal tartósan valamelyik irányba a fentiek közül. Azt tudom, hogy Gideon hamarosan kikerül majd a képből valamilyen módon, már most furcsa elképzelnem nélküle a sorozatot. -
#74 nem tudjátok hogy dvd-n esetleg meg le het e vásárolni valahol?
köszi! -
#73 amúgy csak az első évad "kriminális" A többi 4 már gyilkos elmék. :D -
#72 omg, kicsit durva volt az évadzáró:O -
Daylle #71 Ha van magyar Axn-ed,akkor ápr.1től adják tovább:) -
Tsol #70 Szerintem őszig várnunk kell:C
Én is nagyon izgultam tegnap.
-
piamania #69 Huh de jó volt a tegnapi évad záró.Kiváncsi vagyok,hogy ki robbant fel.NE írja be senki légyszi!!!Remélem a retek klub hamarosan nyomja a 4.évadot is. -
#68 nem tano fordítja, majd lesz ha lesz, még a hétvégén valamikor elvileg -
#67 Van valakinek magyar felirata a 4x07-hez?
6-hoz volt és most már kijött a 8-hoz is... -
aron89 #66 igen, ezt a számot kerestem, köszönöm szépen sokat segitettél -
#65 The Moment I Said It - Imogen Heap
Ha minden igaz -
aron89 #64 sziasztok, keresek egy számot ami a 3x05 (hét másodperc...) részben volt a vége fele, tudja esetleg valamelyikőtök h mi a cime vagy bármi fellelhetőséget, esetleg youtube, bármi, köszi a segitséget...áron -
#63 jóhetne már felirat-.- -
#62 Szezonnyító!!! -
#61 csaknem, biztos megszakadt a kapcsolat és majd megégett ruhában, kormosan fog betotyogni a szállodába:D -
#60 baaazzmeg, most meg a Morgan-t írják ki? -
Doktor Lucsok #59 nem kell már sokat aludni... -
#58 őőő
[elakadt a szava, jobban várja mint bármi mást] -
#57 promo@junkie, hát keméyn :} -
#56 meg régebbi típus
ettől függetlenül meghallhatott valaki:)
egyébként készítem már a soundtracket, jövőhéten végzek vele, jópár szám lesz:) -
#55 nekem az tünt fel, hogy az a kocsi ami felrobban az az út közepén van, amibe meg beszállnak a járda mellett parkol -
#54 hááát nemtudom...maj még meglátom^^ -
Doktor Lucsok #53 Pyx #41ben megmondta a frankót, egyikük sem robbant fel. -
#52 jó tanács, ne nézd meg az utolsó részt csak ha már lesz s4 01 -
#51 valakit biztosan... :) -
#50 csak tippelsz?
amúgy ém még még nem láttam csak a felét a 3.évadnak, egyenlőre várok, míg lesz szabad hely a gépen:) -
#49 honnan tudod? tuti biztos? ha mégis iszonyatos nagy verekedést rendezek és a portól majd látni se lehet :D -
#48 senkit:) -
#47 Na kit robbantottak fel? -
#46 "Criminal Minds-spinoff van készülőben, melyet eddig Mandy Patinkin távozása és a sztrájk akadályozott meg. Hogy milyen formában valósul meg, az a jövő zenéje, de senki nem fogja elhagyni az eredeti sorozatot miatta."
kíváncsi vagyok mi lesz belőle:) -
#45 bo4wi a rendszáma amit felrobbantottak
és másik kocsi szerintem, mindenki újabb típusba szállt be -
#44 mondjuk valahogy olyan érzésem van itt a végével, mindenki más-más kocsiba szállt be, mintha tudták volna, hogy ez lesz. -
#43 Uhh bazz durva volt, valaki meghalt pedig:( -
Doktor Lucsok #42 az tuti! -
#41 évadzáróról senki semmit? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!iszonyat klisés lenne, ha egy MÁSIK ugyanolyan autót robbantanak, ugye? :) -
#40 s03e17-ben végén tetszett:
Végre.
Azt hittem, sosem fogja bevallani.
Igen. Mióta tart, egy éve?
Igen, valahogy úgy.
:D -
Doktor Lucsok #39 Klasssz volt az új rész (S3E14) ! -
Doktor Lucsok #38 volt új rész tegnap este, jejeeeee
viszont ezzel vége..... -
Doktor Lucsok #37 Season 3, Episode 12: 3rd Life - nagyon jó rész lett.
a CBS honlapján úgy látom, h új részt írnak jan. 23-ra (Wednesday, January 23, 9pm et/pt - Limelight) - azt olvastam, hogy csak 12 részt forgattak le, de ezek szerint 13at, ez most akkor hogy van ez?
-
#36 Nem, csak érdekelt :>
Köszi!