Gyilkos elmék (Criminal Minds) (TV)

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Számomra érdekesen hullámzó sorozat ez az epizódok minõségét tekintve. Egyes epizódokon szétunom magamat, másokat átlagosan hesszelek, megint másokat pedig falat kaparva izgulok végig és végig leköti a figyelmemet. Most a második évad felénél vagyok, nem tudom késõbb elbillen-e a színvonal tartósan valamelyik irányba a fentiek közül. Azt tudom, hogy Gideon hamarosan kikerül majd a képbõl valamilyen módon, már most furcsa elképzelnem nélküle a sorozatot.
oneal1
nem tudjátok hogy dvd-n esetleg meg le het e vásárolni valahol?

köszi!

!Forza Ferrari!

Kongy
amúgy csak az elsõ évad "kriminális" A többi 4 már gyilkos elmék. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

passatgt
omg, kicsit durva volt az évadzáró😮

Ha van magyar Axn-ed,akkor ápr.1tõl adják tovább😊

Szerintem õszig várnunk kell:C
Én is nagyon izgultam tegnap.
Huh de jó volt a tegnapi évad záró.Kiváncsi vagyok,hogy ki robbant fel.NE írja be senki légyszi!!!Remélem a retek klub hamarosan nyomja a 4.évadot is.
passatgt
nem tano fordítja, majd lesz ha lesz, még a hétvégén valamikor elvileg

Fenrir
Van valakinek magyar felirata a 4x07-hez?

6-hoz volt és most már kijött a 8-hoz is...

A halál csupán a kezdet...

igen, ezt a számot kerestem, köszönöm szépen sokat segitettél
passatgt
The Moment I Said It - Imogen Heap

Ha minden igaz

sziasztok, keresek egy számot ami a 3x05 (hét másodperc...) részben volt a vége fele, tudja esetleg valamelyikõtök h mi a cime vagy bármi fellelhetõséget, esetleg youtube, bármi, köszi a segitséget...áron
passatgt
jóhetne már felirat-.-

passatgt
Szezonnyító!!!

passatgt
csaknem, biztos megszakadt a kapcsolat és majd megégett ruhában, kormosan fog betotyogni a szállodába😄

Met
baaazzmeg, most meg a Morgan-t írják ki?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nem kell már sokat aludni...

Fisherman\'s Friend

passatgt
õõõ

Pyx
promo@junkie, hát keméyn :}

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

passatgt
meg régebbi típus

ettõl függetlenül meghallhatott valaki😊

egyébként készítem már a soundtracket, jövõhéten végzek vele, jópár szám lesz😊

Met
nekem az tünt fel, hogy az a kocsi ami felrobban az az út közepén van, amibe meg beszállnak a járda mellett parkol

Bulykin
hááát nemtudom...maj még meglátom^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Pyx #41ben megmondta a frankót, egyikük sem robbant fel.

Fisherman\'s Friend

Met
jó tanács, ne nézd meg az utolsó részt csak ha már lesz s4 01<#kacsint>

Pyx
valakit biztosan... 😊

Bulykin
csak tippelsz?
amúgy ém még még nem láttam csak a felét a 3.évadnak, egyenlõre várok, míg lesz szabad hely a gépen😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Met
honnan tudod? tuti biztos? ha mégis iszonyatos nagy verekedést rendezek és a portól majd látni se lehet 😄

passatgt
senkit😊

Met
Na kit robbantottak fel?

Bulykin
"Criminal Minds-spinoff van készülõben, melyet eddig Mandy Patinkin távozása és a sztrájk akadályozott meg. Hogy milyen formában valósul meg, az a jövõ zenéje, de senki nem fogja elhagyni az eredeti sorozatot miatta."
kíváncsi vagyok mi lesz belõle😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

passatgt
bo4wi a rendszáma amit felrobbantottak

és másik kocsi szerintem, mindenki újabb típusba szállt be

passatgt
mondjuk valahogy olyan érzésem van itt a végével, mindenki más-más kocsiba szállt be, mintha tudták volna, hogy ez lesz.

passatgt
Uhh bazz durva volt, valaki meghalt pedig😞

az tuti!

Fisherman\'s Friend

Pyx
évadzáróról senki semmit? 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
iszonyat klisés lenne, ha egy MÁSIK ugyanolyan autót robbantanak, ugye? 😊

passatgt
s03e17-ben végén tetszett:

Végre.
Azt hittem, sosem fogja bevallani.
Igen. Mióta tart, egy éve?
Igen, valahogy úgy.

😄

Klasssz volt az új rész (S3E14) !

Fisherman\'s Friend

volt új rész tegnap este, jejeeeee
viszont ezzel vége.....

Fisherman\'s Friend

Season 3, Episode 12: 3rd Life - nagyon jó rész lett.
a CBS honlapján úgy látom, h új részt írnak jan. 23-ra (Wednesday, January 23, 9pm et/pt - Limelight) - azt olvastam, hogy csak 12 részt forgattak le, de ezek szerint 13at, ez most akkor hogy van ez?

Fisherman\'s Friend

Laky
Nem, csak érdekelt :>
Köszi!

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Season 3, Episode 8: Lucky
vagy ez beugratós kérdés volt??? <#zavart1>

Fisherman\'s Friend

nekem egyre jobban és jobban tetszik

Fisherman\'s Friend

Laky
Pontosan hányadik évadnál/résznél fogunk tartani holnap? :>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Fenrir
Viszlát, és kösz a halakat!

Mandel Bruce Patinkin végleg búcsút int a Gyilkos elmék címû sorozatnak, úgy látszik a faszi csak két évadra van kalibrálva tévéileg, hiszen a Chicago Hope címû õs-kórházsorozatban is ennyit bírt, és a Dead Like Me-ben is két évad jutott neki (jó, innen nem õ szállt ki, hanem cancelt kapott a sorozat). Ami a legutóbbi válást illeti, a Gyilkos elmék egyik rajongói blogján lehet olvasni a körülményekrõl, legalábbis arról, ahogy Ed Bernero, a sorozat vezetõ producere látja a dolgokat.

Bernero szerint a meglehetõsen jó nézettségi adatokkal futó sorozat (a második évad a Lost-ot is elpáholta nem egyszer) fõszereplõje egyszerûen cseszett elmenni a harmadik évad olvasópróbáira, errõl persze senkit nem értesített elõre, így ott ültek az asztal mellett, és néztek, mint Semjén Zsolt a melegfelvonuláson. Patinkin legendásan nehéz ember, ezt a producer is megerõsítette azzal, hogy kijelentette: éppen csak a fenekét nem nyalták ki ki az elmúlt két év alatt, minden kivánságát teljesítették a sûrû szemöldökû sztárnak, de úgy látszik ez sem volt elég.

Egyes források azt rebesgették, hogy Patinkin azért nem jelent meg a forgatáson, mert a harmadik évad elsõ hét epizódjának forgatókönyveiben nem kapott elég prominens szerepet, ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta Bernero, hogy éppen ellenkezõleg: éppen azért vannak szarban most, mert az elsõ epizód szinte csak az õ karakterérõl szólt, és a történetszál egészen a hetedik epizódig tartott volna - most írhatják át az egészet. Patinkin pótlására már keresik az utódot, a Dead Like Me mozifilm producerei meg jobban teszik ha tárcsázzák Mandy számát, de gyorsan.

forrás: comment.com

A halál csupán a kezdet...

passatgt
torrenten fentvan szinkronosan 14. részig

Trisztin
ehh... még ennyit kell várni a 2. évadra??? ... tyûhha... akkor valakit rá kell úszítanom a feliratok fordítására 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

mint minden sorozat, természetesen ez is folytatódik.

az rtl klubon szeptemberben - és, ha úgy lesz, mint tavaly, akkor elõtte tavasszal leadja az AXN
UnknownAsshole
Fog ez valaha folytatódni ? azt mondták évad záró rész vagy mi. RTL-en folytatódik ?

jó hogy a sorozatnak van a topik és nem annak hogy "mértigyforditottákmagyarra" -.-
Laky
Kitartás :>

még 7 hónap.
Oldal 1 / 2Következő →