4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• ToCsEk
    Ohh jeeee. Újra jó az u*team ftpje.Maxxal jön megint miden, mint régen.
  • ToCsEk
    Hali, megnéztem a Naruto Movie-t nem is volt rossz. Csináltam pár képet:

• Count Adyn
    Ha tudsz angolul, inkább töltsd le, japán szinkorn-angol felirattal tök jó:)
  • Varga998
    Ha megmondod eredetibe hol lehet megvenni ezeket az animéket akkor igazad van, de én még nem találtam magyarországon (pl: naruto sorozatot) sehol és ha nem forgalmazza senki akkor magyarországnak nem lessz kára belőle.
  • _Vegeta_
    Cserelesnek max eredeti cuccoknal van ertelme. :)
    Pl szivesen elcserelnek egy DragonBall R2 DVDt barmire. :D
  • Varga998
    Üdv mindenkinek még nem láttam a narutót és épp ez az ok amiért irok. Olyan embert keresek akinek megvan a naruto összes része és eladná vagy elcseréné más animéra. Nekem meg van a Dragon ball összed része: a sima dragonball és a Z eleje szinkronos(amíg a tv-be leadták) aztán japán hang és magyar felirat a GT is feliratos jó minőségben 7 DVD-n plusz a moviek és specialok amiböl 4 db hiányzik és négy dragon ball album (azok a zenék amik a "mese" alatt mennek). Akit érdekelne a csere az kérem irjon e-mailt: [email protected]
  • Hopsz
    Az Akatsuki-ról lehet valami konkrátot tudni mármint a vezetőről meg a szándékokról?
  • _Vegeta_
    Ott a manga.
  • Count Adyn
    wáhhh shippuuden 10. része de szar helye ért véget, kb kaparom a falat kinomban hogy még 1 hét várakozás:DD :/
  • ronihun
    Nem függ össze...
  • ToCsEk
    Itt a 4. Movie Prewiev-ja. Meghal Naruto?
  • ToCsEk
    Most kerestem én is de nem találtam. Amúgy ezek a moviek összefüggenek a sima részekkel? Vagy csak kiegészíti őket?
  • ronihun
    A Movie 3 már elérhető vhol?
  • ToCsEk
    Naruto Movie 4 (2007.08.04)
  • ToCsEk
    Shippuden zenéjének klipje.
  • Davidus
    ezek a currys részek igen szarok voltak-.-
  • Count Adyn
    u az kell^^
  • Davidus
    azt passzolom
  • ToCsEk
    Ehh így már világos, és ez végleges, vagy helyre áll majd?
  • Davidus
    magyarul ötödére csökkent a sávszél:p
  • ToCsEk
    Hm ezt nem nagyon értem.

#335 mondhatsz helyet mert érdekel, pirvibe is jó.
  • ronihun
    Hehe...Megvan a Hero's Come Back FULL!!!!!!!!
  • Count Adyn
    végülis ja:D
  • Davidus
    nekem jó 50kval is. legalább nem nézek meg 1 nap 20 részt és így tovább tart:D
  • Count Adyn
    Ha kell mondok helyet ahonnan lehet szedni gyorsan:)
  • Davidus
    200m lett a server 1Gröl állítólag
  • ToCsEk
    Hi
    Szerintetek miért van az hogy az u*team ftpjéről csak 40kb/sec el szedek bármit is, máshonnan meg maxal jön vagyis 130k-val? Karbantartást csinál az u*team vagy mi? Valaki tud valamit amit én nem? Ötletek?
  • ronihun
    Nemhiszem hogy lenne ilyenről szó...
  • _Vegeta_
    A 220-ban. Visszajon a jovobol es megoli Orochimarut egy lézerpisztollyal.
  • matestaker
    Erre én is kíváncsi lennék. És azt nem tudjátok hogy hányadik részben jön vissza a jövőből a felnőtt naruto?
  • Hopsz
    Narutonak télleg kinő valamelyik részben 4 farka a 9-ből?és ha igen hanyadik rész mert kiváncsi vagyok rá.
  • Hopsz
    Remélem jó sokára hogy minnél tovább tudjuk nézni :D
  • ronihun
    Én nem olvasom a mangát ezért nemtom mikor lesz hokage
  • _Vegeta_
    A manga még boven tart koszoni szepen. Hogy mikor lesz vege nemtudni. Ha Kisimoto ugydont nem csinalja tovabb vege lesz ennyi.
    A one piece mar lassan beeri a DragonBallt fejezetek szamaban es még hóó messze a vege szal...
  • Fantos
    ha most télleg leírtad volna mikor lessz Hokage most nagyon csúnyákat írnék most ide
  • ToCsEk
    Hát akkor nem lesz vége?
  • Count Adyn
    Szvsz addig csinálják amig van rá kereslet:)
  • ronihun
    Hát az attól függ hogy meddig csinálják a mangát....de szertem nem fogják már tuvább húzni és Naruto a 400-adik Shippuuden részben hokage lesz:D
    Vagy hamarabb...vagy nem is lesz az
  • matestaker
    Hello. Azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet egy normális minőségű Narutó filmet letölteni? És kéne még egy magyar felirat is ha van. Megköszönném ha valaki megmondaná hol kell vagy belinkelné.
  • ToCsEk
    Amúgy ez a Shippuden kb hány részes lesz? Ugyan oylan sok mint a sima Naruto vagy rövidebb? És a Shippuden a Naruto utolsó "része" vagy majd a Shippuden után is lesz új Naruto?