4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#399 14 van, hetenete jön új, ált. péntekenként mér angol felirattal. -
adammmmmmm #398 hy
Mennyi shippuuned rész van. Én eddig 14. láttam
tudnátok adni egy oldalt ahol megnézhetem/letölthetem -
#397 ki látta ezt már?
Link -
matestaker #396 Hello. Nem tudja valaki miért szűnt meg a Külön sg Naruto játékok számára? -
#395 Keress rá Googleben.... -
#394 Honnan szerezted meg? -
#393 neézd meg hogy melyik fansub csapat általl kiadott rész van meg neked és nezd meg hogy a feliratod melyikhez jó. -
#392 hi.
a 97. részhez nincs vmi normális felirat? mert ami most van nekem hozzá az rosszul van időzítve :S -
#391 most olvastam el a mangát egy darbig. huuuu mi lesz itt még nagyon zsir. Várom már ezt anime-ben is .
Csak nem jönne ilyen lassan ki. -
#390 Nah megnéztem a Movie 2-t. Nem is volt rossz. Legjobb jelenet:
-
#389 Hát sajna nem lesz dupla.
Hivatalos megjelenések:
Naruto Shippuuden 13. rész: 2007.május 10. csütörtök
Naruto Shippuuden 14. rész: 2007.május 17. csütörtök -
#388 remélem a következő dupla rész lesz:P -
#387 A Naruto Shippuuden 12. részének felirata illetve a Movie 3 felirata csak hétfőn este lesz készen. -
#386 Énis most néztem, kb hasonló következtetésre jutottam. (kivéve a magyar feliratos részt:D) -
#385 Jaja azt tom, elvileg már a héten. -
#384 Úgytudom nemsokár lesz hozzá. -
#383 szerintem ez nem lett anyira jó film. Eddig nekem a legjobban az 1 teccet a kettő se volt már valami nagy duranás. de talán jobb lenne a 3 ha lenne hozzá magyar felirat :D -
#382 Itt megtalálod a legelső hírnél ha végig olvasod, vagyis a 2007.05.01. Kedd-i hírt. -
#381 Magyar honlapról. -
#380 honnan? -
#379 Megvan a [DB]_Naruto_Movie_3_[C688AE50]-om. -
#378 Shippuuden opening :DD -
_Vegeta_ #377 Aki erti a japant segithet nekem dragonball forditasaban.
Egyenlore azert nem haladok vele, mert vacilalok hogy le kell-e forditani az elozeteseket, de még nem ertem annyira hogy 100%osan le tudnam forditani. Pedig cska par mondat az egesz. Boccs az offert. ^_~
Ossu ora Gokuu! :D -
#376 én valahigy nemtom felfogni mit mondanak csak magánhangzok összeolvadását értem :S -
#375 :D hát azért még akkor is érted ha nemtudsz egy szót se angolul...a képekből is lehet következtetni... -
#374 Énmár lassan kezdem érteni a japánt is, annyit hallottam már:D -
#373 jó az te vagy -
#372 Pff...minek az?Anélkül is jó....legalábbis én anélkül is értem... -
#371 Nah megnéztem a 206. részt is de most várhatok mert nicns tovább magyar felirat. -
#370 130-220 közt felejthető kb:)
Mondjuk én végignéztem mindet, annál jobb volt a shippuudent nézni utánna:D -
#369 imenntől má végig filler...A Shippuuden nél folytatódik. -
#368 169-nél tartok de már kezdem unni az ilyen menjetek és mentsétek meg a rízsföldet részeket:P melyik résztől fog beindulni újra a sorozat? lehet hogy én is ki fogom hagyni ezeket -
_Vegeta_ #367 En a filler reszeket ugy hagytam ki mint a huzat. :) -
#366 Nah megnéztem ezt a 202. részt, ritka fos volt, ilyen 5 legjobb harcot mutattak, tiszta fölös volt, ezzel is csak húzták a történetet...
Nemsoká lejön ez a tirpla epizód... 203-205 kiváncsi leszek rá. -
_Vegeta_ #365 Anime TVsorozatok sose 90percesek, max reklammal. Duplaepizodok vannak 24+24 perc. :) -
#364 Ez nem fer a 202. részben begarangozzák hogy a következő rész az 90 perces lesz és közben csak 58 :( -
#363 A movie 3-mat meglehet 1általán szerezni mert eddig semmit nem találtam és még feliratt sincs hozzá. -
#362 az S^M vagy mi én azt a Rawos részeknél láttam... -
_Vegeta_ #361 A fansub csapat. -
#360 Mi a külömbség a [DB] [S^M] és a [SD] között?