4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#439 Hali
Nem tartozik ide, de azért megkérdezem, valaki játszik itt? -
#438 JAAaa. sry hülye vok....a szivattyúzásna van vége...nem olvastam el az azelötti hsz-t és azthittem a Shippudennek van vége.....Sry -
#437 Hát ugy van, hogy ha az a valami kiszívja az emberekből a szörnyet jelen esetben Gaaraból a Shukaku-t, akkor vége "szivattyúzásnak" és meghal az alany. -
#436 A szivattyuzasnak vazze:D -
#435 ?? de ezt kiirták a 17. rész végéen? vagy nem értem.... -
#434 Hát vége is van. -
#433 Már mért lene vége? -
#432 Hát sry hogy nem raktam spoilerba de már mindenki megnézheti.. -
#431 óa paszmeg mekkora spoiler :/ -
#430 körvonalasan tudom a story-t 357 ig :D. de tényleg csak nagy vonalakban -
#429 Hát tovább már nemfogják, 17. részben vége lett gaara meghalt -
#428 THX csak a shippuudenes részek érdekelnek mert az előzőket már láttam, de a Shippudenes részeket úgy húzzák hogy már fáj :D Gaarabál már 6 hete szivattyúzák a cuccot XD. (vagy több) -
#427 A Naruto Part 1 manga egészen a 238. fejezetig tart. A Kakashi Gaiden a 239-244 mangák közé sorolható be, míg a Naruto Part 2, avagy a Naruto Shippuuden mangák pontosan 245-től kezdődnek és folyamatosan jönnek ki belőle részek. Jelenleg már 350 manga felett jár a történet. -
#426 A part kettő melyik fejezettől kezdődik?
Jó lett a bannernek szánt kép. -
Sztetek ez bannernek?Vagy csináljak másikat? -
#424 A két fekete Akatsuki-ről van más kép? -
#423 huuuu banyek megint tök izgi helyen lett vége a Part2 mangának. Jöhetne gyorsabban meg az Anime is. -
#422 Télleg. :D de a part1-et rég néztem. -
#421 Az part1 ben még kék, aztán shippuudenre lesz rózsaszín:) -
#420 DEHOGYIS!!!! -
#419 Nem mert neki rozsaszín a fejpántja :D :P -
#418 hát nem tudod? ö Haruno Sakura xDDD -
_Vegeta_ #417 Most komolyan.. ki lehet ez a lany? Annyira kawaii!! ^^ Legjobb cosplayer akit valaha lattam.
-
#416 Nah kiirtam a 220részt dvd-re. 8 dvd lett és én csak 7.ig találtam borítót. Miért nics 8. dvd borító? -
zsolt2800 #415 Köszi,regeltem. Akkor elküldhetd az ftp címet. Köszi szépen -
#414 Ha itt regisztráltál akkor megadom az ftp adatokat és kezdheted a letöltést. -
zsolt2800 #413 Valami linket tudnál adni? -
zsolt2800 #412 köszi -
#411 Hali.
220 részes a Naruto, magyarul még csak 1-25ig van(ha jól tudom), felirat még csak 210. részig van de foylamatosan készítik. Én ftpről szedtem le a részeket, de máshol is meglehet találni. -
zsolt2800 #410 Sziasztok! Láttam egy pár részt mostanában ebből a Naruro-ból és nagyon megtetszett.Az lenne a kérdésem,hogy honnan tudnám a részeket letölteni? Ha lehet ne torrent! Hány rész van összesen és ezek feliratosan vagy szinkronosan érhetők el? Segitségeteket elöre is köszi! -
_Vegeta_ #409 En nemreg olvastam el a Mär-t es keptelen vagyok visszallni a narutora, annyira gagyi hozzakepest. :D -
#408 Télleg a Shippudenben hol tartanak?Asszem a 10. rész óta nem nézem:S -
#407 Aki már látta a shippuuden 15.t csak az nézze meg ezt -
#406 ez ÓRIÁSI!!!! -
#405 Tudom hogy már volt de ez hosszabb előzetes:
Movie 4 -
#404 Kicsit GTA-s :D -
#403 ez állat lesz:o -
_Vegeta_ #402 http://yhbt.mine.nu/
Mintha olyan nehez lenne megtalalni... -
adammmmmmm #401 Mert nem tom biztosan hogy onnan ahonnan én töltöm egyből frissül-e. -
adammmmmmm #400 És tudtok olyan oldalt ahova egyből felrakják?