4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#479 a sima narutot nem is néztem meg, kb 15 részt, de a sztorit meg a szereplőket tudom, úgyhogy a shippuudent elkezdtem, talán nem lesz olyan hosszú mint az első széria ^^ -
#478 azt hittem te a rövidebb sorozatokat szereted :D -
#477 De most már végre izgalmasabb részek jönnek remélem hisz 2 akatsukissal is szembe kerültek. -
#476 Hát én ugy emlékszem hogy nem megilyet csak mivel látta hogy a szobor szem ki van nyitva, igy tudta hogy Gaara meghalt.
De nem vagyok biztos benne. -
#475 hát az a szobor izé elég félelmetesnek hat a forgó szemeivel -
#474 Hmmm a 18 adik részben Neji mitQl ilyedt meg annyira? Gai meg Lee csapatszelleme irigylésre méltó. "Fight Fight Figth." -
#473 Ugy látom lassan már mindenki elfelejt az animeről beszélni.
Ez nekem kicsit fura. -
#472 de nem is csináltam semmit ő kezdet és nem hiszem hogy olyan lenne hogy az első ütésből megölné mind a 3 emberem. -
#471 ez igy megy :)ha az öszes karidnak a HPja lemegy vesztetél -
#470 Ebben a játékban engem csak az zavar hogy havernál játszottam és ugy kb 10 perc várakozás után az irta ki hogy vesztettél pedig nem is léptem hanem vártam az ellenségre. -
#469 nyugi ez még nem nehéz :) lesz pár olyan küldi amiben 8x egymás után kell nyerned -
#468 ehhhh, remélem hogy nem, ha meg mégis akkor nem hiszem hogy kész lesz egyhamar. -
#467 ezeknél azt kell csinálnod hogy egymás után kell nyerned 4x
Win 4 battles in a row with Naruto in your team. (1/4)
Win 4 battles in a row with Sasuke in your team. (4/4)
Win 4 battles in a row with Sakura in your team. (1/4)
PS. ha háromnál vesztesz akkor nullázodik :) viszont ha 4x nyertél egymás után akkor már nem nullázodik :) -
#466 Hát én még 1et se csináltam meg. Így álok most:
Ladder Rank: 40995
Ninja rank: Genin
Wins: 8
Losses: 8
Streak: +1
Küldik:
* Defeat 12 Konoha Nin with Sasuke. (8/12)
* Win 8 battles with Naruto, Sakura and Sasuke in your team. (1/8)
* Win 4 battles in a row with Naruto in your team. (1/4)
* Win 4 battles in a row with Sasuke in your team. (4/4)
* Win 4 battles in a row with Sakura in your team. (1/4)
-
#465 nah újra fentvan, mostmár nyugodtan fogok aludni:D -
#464 majd a végén lesz nehéz :) én csak tudom én már az utolsó két küldi csinálom :) -
#463 Hát megvan hogy mit kell teljesíteni. 1 meccs alatt teljesítheszt pár feltételt. A küldetések előtt meg feltételeket kell megcsinálni. -
#462 És hogy lehet a küldiket csinálni?
vagy azok jönnek maguktól? -
#461 Nah most ezekre gyúrok: 7WIN 7LOS
* Defeat 12 Konoha Nin with Sasuke. (7/12)
* Win 4 battles in a row with Naruto in your team. (1/4)
* Win 4 battles in a row with Sasuke in your team. (4/4)
* Win 4 battles in a row with Sakura in your team. (0/4)
-
#460 Win:6 Los:6 Winstreak: +4 -
#459 Hát min4x kell velük nyerni és akkor kapsz 1 küldit nem? -
#458 Hát igen . Ők a fő-fő szereplök de mostanra már nem ők a legjobbak. -
#457 Hát igen nem igazán hagyták meg a jó részeket.
Én csak egyet néztem meg aztán abba is hagytam .
Inkább letöltöm.
Ugy gondolom megéri. -
#456 a legjobb csapat elsöre naruto + sasuke + sakura sok küldi van rájuk -
#455 jah "Játsza" Leadják a 25 részt és kezdik elölről, jah és a legjobb jeleneteket meg kivágják, hát igen így kell ezt csinálni.
Nah az az aránás naruto egyre jobban megy, már vágom, most a küldetésekre gyúrok, csakhát elég sok minden kell hozzá, jelenleg 5win 6losnál járok. -
#454 Hello
Lehet azért törölték őket mert egy tv csatorna épeen ezeket játsza.
De pontosan nem tudom.
Szerintem ez lehet a gond. -
#453 leált az a szerver amin a népszerübb animék vannak
tocsek, tudok segiteni a játékal kapcsolatban -
#452 most nézem a Bleach-t is törölték, az lett volna másik sorozat amit leszedtem volna:(
ha holnapra nem kerülnek vissza, akkor sajnos One peace-t kell majd szednem (ha csak nem szedik le azt is, mert ezek eléggé hasonló sorozatok):S -
#451 te jól jártál, sajnos az én netem lassabb, én csak a 81. részig tudtam leszedni:CCCCCCCCCC -
#450 Huh még jó hogy letöltöttem időben Mappa megvan de nincs benne semmi. -
#449 Nem hiszem, szerintem holnap reggelre visszarakják. -
#448 usteamről törölték?:C -
#447 Én ezt a gamet nem nagyon vágom, valki tudna nekem magyaárzni hogy mit hogy? Azt vágom hogy kapunk jutsukat meg kiskockákta, rányomok hogy támdaja meg az adott szemály és nem történik semmi. Valaki help. -
#446 ezt kerestem :) kösz mind két linket
te kirpobáltad a naruto arenat? ha még nem, akkor probáld ki a 100. gyözelemig :) -
#445 Szereintem ez a legjobb Narutos zene.
Én innen szedtem a zenéket, a letöltés menüben a zenéknél megtalálod a létező összes Naruto zenét. -
#444 rekkelt :)
lenne egy kérésem és ha valaki teljesiti annak nagyon megköszönöm:)
a kérés egyszerö linkeld be az öszes naruto zenét vagy legalább a legjobakat "ha lehet a youtuberól" amit lehet halani PL amikor kezdenek harcolni azt a zenét nagyon kedvelem :) -
#443 Hát sajna nem. jövő héten lesz utánna meg már csak júliusban. -
#442 a héten nem volt új rész?:o -
#441 :) eltudom képzelni mi történhetet xD -
#440 az elsQ csúfos vereség után hagytam a francba.