4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#519 egész üyges munka -
#518 :D -
#517 haverom azzal szórakozik hogy megtanulja a vizsárkány idézés szövegét és már a felét tudja...jól elvan -
#516 hi nem tudjátok hogy magyar szinkronal hol érhetők el a 26 -todik résztöl felfelé való részek ? -
_Vegeta_ #515 LOL :D -
#514 Mert jó sorozat és mindig ugy hagyják abba hogy kiváncsi vagyok mi lesz a folytatás :D -
#513 mért nézzed ilyen gyorsan? :P -
#512 és vége végig néztem a Naruto eddig kijött részeit, és most várhatok jul. 5-ig. Neeee, mér jön ilyen lassan az anime és a manga. :( -
#511 Oké:) -
#510 vazz.........elírtam, ÉN nem nézek Shipuudent nézek akart lenni csak egyel jobbra ment GOME! :P -
_Vegeta_ #509 Meg a jellemuk is nagyon hasonlo. :) -
#508 Igen az Sasuke lenne, főleg jó, mert ugyanaz a hangjuk a 2 sorozatban:) -
_Vegeta_ #507 Mert jolesik. :P Az mar csak raadas hogy mellette igaz is. :D
egyebkent mi az az xy anime? :S -
#506 ok lehet, csak nem értem, hogy miért jegyzed meg állandóan, hogy xy anime jobb a narutonál -
#505 k helyett l-t írt. -
_Vegeta_ #504 Ez bleach keremszepen es a bleach sokkal jobb mint a naruto. -
#503 mert? -
#502 decsúnyák Jiraiya a legjobb. -
#501 látszik hogy nem názel Shipuuden-t -
#500 :) nagyon szép rajz....Az Sasuke -
#499 anyááád XD a szemüveges kit helyesítene? ruha alapján nemtom -
_Vegeta_ #498 Nagyon nagy. :D -
#497 lol lecserélik a nruto szereplögárdáját
-
_Vegeta_ #496 Valahogy nehezemre esne valamit meg se kostolni ami mar 10eve oriasi nepszerusegnek orvend. -
#495 ki tudja majd egyszer egy kósza pillanatomban belenézek akkor majd lehet elnézést kérek;) -
_Vegeta_ #494 Azert nem olvasni vagy nezni valamit mert nem tetszik kivulrol? :D Vegulis te maradsz le valami jorol. :) -
#493 És a Shippuuden 1. részében még szerepel.... -
#492 Kb akkor és semmikor máskor, ha leszámítjuk azt amikor a béka változik Kyuubivá. -
kohaku #491 A naruto-ban melyik részben szerepel a Kyuubi? (az 1. részen kívül :P) -
#490 Én nem tudom sok animet néztem már, de a naruto a kedvencem.
Szerintem ennél nincs jobb amine.
Amit még tudok ajánlani az a Full metal alchemist, Cowboy bebop, és a Basilisk. -
#489 sztem a one piece ritka csúnya :S -
_Vegeta_ #488 Privat ü. megy, mert itt nem flemelek, de a topik latogatoinak annyit hogy nem hagytam magam! ~_~ -
#487 veled nem vitatkozom, tudom hogy téged nem lehet meggyőzni, nem is erőlködöm ^^ Ez a netkommunitis agyonhypolt baromság ugyanúgy szánalmas, mint amikor te szóltál be nekem, hogy ne mondjam a pokemon jugioh baromságokra hogy divatanime -
_Vegeta_ #486 Szerintem meg a Death Note vacaksag. Netkommunitis agyonhypeolt baromsag. :D
A one piece legalabb jo, vicces, aranyos, meghato stb. Dragonball ota a legjobb manga. :P
Najo a Mär is fergeteges volt. ^_^ -
#485 Nah már csak 3 rész és végzzek a sima Narutoval. Most néztem meg a 217.részt unalmas részek után végre egy kis izgalom, ajánlom mindenkinek hogy nézzem meg ezeket a részeket (utolsó 5 rész) mert szerintem nagyon jók. Tovább meg nem nézem mert nincs magyar felirat. -
#484 ^^ Én még a Full Metal ALchemist et néztem végig a napokbna, azis csak 51 részes, eléggé vegyes a stílusa, de a mondanivaló nekem bejött:) -
#483 Nézem és várom az utolsót ^^ -
#482 Nézd meg a Death Note ot ha még nem láttad, 37 rész, jövő héten lesz az utolsó, és nagyon jó, eléggé felnőttes téma:) -
#481 a One Piece is rétestészta és a dizájn sem jön be :( -
_Vegeta_ #480 A naruto 138. reszig kivallo, porgosen megy a sztori. Viszont ha tenyleg jo cucc kell akkor inkabb a One piece. Nekem mostani egyik szerelmem lett a manga.