4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Black Hawk
    egész üyges munka
  • AntiHero
    :D
  • Fantos
    haverom azzal szórakozik hogy megtanulja a vizsárkány idézés szövegét és már a felét tudja...jól elvan
  • Kövesdi A
    hi nem tudjátok hogy magyar szinkronal hol érhetők el a 26 -todik résztöl felfelé való részek ?
  • _Vegeta_
    LOL :D
  • Hopsz
    Mert jó sorozat és mindig ugy hagyják abba hogy kiváncsi vagyok mi lesz a folytatás :D
  • Fantos
    mért nézzed ilyen gyorsan? :P
  • Hopsz
    és vége végig néztem a Naruto eddig kijött részeit, és most várhatok jul. 5-ig. Neeee, mér jön ilyen lassan az anime és a manga. :(
  • ronihun
    Oké:)
  • Fantos
    vazz.........elírtam, ÉN nem nézek Shipuudent nézek akart lenni csak egyel jobbra ment GOME! :P
  • _Vegeta_
    Meg a jellemuk is nagyon hasonlo. :)
  • Count Adyn
    Igen az Sasuke lenne, főleg jó, mert ugyanaz a hangjuk a 2 sorozatban:)
  • _Vegeta_
    Mert jolesik. :P Az mar csak raadas hogy mellette igaz is. :D
    egyebkent mi az az xy anime? :S
  • Drephis
    ok lehet, csak nem értem, hogy miért jegyzed meg állandóan, hogy xy anime jobb a narutonál
  • Drephis
    k helyett l-t írt.
  • _Vegeta_
    Ez bleach keremszepen es a bleach sokkal jobb mint a naruto.
  • ronihun
    mert?
  • ToCsEk
    decsúnyák Jiraiya a legjobb.
  • Fantos
    látszik hogy nem názel Shipuuden-t
  • ronihun
    :) nagyon szép rajz....Az Sasuke
  • Fantos
    anyááád XD a szemüveges kit helyesítene? ruha alapján nemtom
  • _Vegeta_
    Nagyon nagy. :D
  • Black Hawk
    lol lecserélik a nruto szereplögárdáját
  • _Vegeta_
    Valahogy nehezemre esne valamit meg se kostolni ami mar 10eve oriasi nepszerusegnek orvend.
  • Black Hawk
    ki tudja majd egyszer egy kósza pillanatomban belenézek akkor majd lehet elnézést kérek;)
  • _Vegeta_
    Azert nem olvasni vagy nezni valamit mert nem tetszik kivulrol? :D Vegulis te maradsz le valami jorol. :)
  • ronihun
    És a Shippuuden 1. részében még szerepel....
  • ToCsEk
    Kb akkor és semmikor máskor, ha leszámítjuk azt amikor a béka változik Kyuubivá.
  • kohaku
    A naruto-ban melyik részben szerepel a Kyuubi? (az 1. részen kívül :P)
  • PogEe
    Én nem tudom sok animet néztem már, de a naruto a kedvencem.
    Szerintem ennél nincs jobb amine.
    Amit még tudok ajánlani az a Full metal alchemist, Cowboy bebop, és a Basilisk.
  • Black Hawk
    sztem a one piece ritka csúnya :S
  • _Vegeta_
    Privat ü. megy, mert itt nem flemelek, de a topik latogatoinak annyit hogy nem hagytam magam! ~_~
  • Seth
    veled nem vitatkozom, tudom hogy téged nem lehet meggyőzni, nem is erőlködöm ^^ Ez a netkommunitis agyonhypolt baromság ugyanúgy szánalmas, mint amikor te szóltál be nekem, hogy ne mondjam a pokemon jugioh baromságokra hogy divatanime
  • _Vegeta_
    Szerintem meg a Death Note vacaksag. Netkommunitis agyonhypeolt baromsag. :D
    A one piece legalabb jo, vicces, aranyos, meghato stb. Dragonball ota a legjobb manga. :P
    Najo a Mär is fergeteges volt. ^_^
  • ToCsEk
    Nah már csak 3 rész és végzzek a sima Narutoval. Most néztem meg a 217.részt unalmas részek után végre egy kis izgalom, ajánlom mindenkinek hogy nézzem meg ezeket a részeket (utolsó 5 rész) mert szerintem nagyon jók. Tovább meg nem nézem mert nincs magyar felirat.
  • Count Adyn
    ^^ Én még a Full Metal ALchemist et néztem végig a napokbna, azis csak 51 részes, eléggé vegyes a stílusa, de a mondanivaló nekem bejött:)
  • Seth
    Nézem és várom az utolsót ^^
  • Count Adyn
    Nézd meg a Death Note ot ha még nem láttad, 37 rész, jövő héten lesz az utolsó, és nagyon jó, eléggé felnőttes téma:)
  • Seth
    a One Piece is rétestészta és a dizájn sem jön be :(
  • _Vegeta_
    A naruto 138. reszig kivallo, porgosen megy a sztori. Viszont ha tenyleg jo cucc kell akkor inkabb a One piece. Nekem mostani egyik szerelmem lett a manga.