4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• NeverwinterKING
    JEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEEE!!!!!!!!!!!!44444444444
    el vok:P

az jó. gondolom *team. v legalábbis remélem:P
  • ToCsEk

Minden megeshet, de majd úgyis kiderül. Felesleges találgatni.
    Kijött a Shipuuden 21.része holnap lesz hozzá magyar felirat és nézem is meg.
  • NEOreg3
    vagy valami ultratáp klón halt meg naruto helyett, hogy mindenkit megtévesszen, vagy valami másik szereplő, aki feláldozta magát, az utolsó pillanatban, amikor is narutot érte volna a csapás
  • Fantos
    de Naru a kibaszot főhős a kibaszot főhősök meg nem halhatnak emg...csak ha újraélednek...erről nem tudunk semmit?
  • ToCsEk
    Meghal... legalábbis a videóban tuti.

Naruto Movie 4. információk:

Hamarosan itt a Naruto Movie 4, azaz a Naruto Shippuuden Movie. Összegyűjtöttük Nektek, hogy eddig mit is tudunk a filmről:

Mint ugye a fent említett "Shippuuden" jelzésből kiderül, ebben a filmben a szereplők életkora megegyezik a Naruto Shippuudenben látottakkal. A film japán bemutatása 2007. augusztus 4.én lesz.

Hatalmas várakozás övezi körül a filmet, hiszen az előzetes videóban látható, ahogy Naruto súlyosan megsérül, miközben Sakura, Naruto nevét kiáltja.A következő képkockában, pedig egy halotti sír felett állnak. Nem véletlen, hogy már hetekkel ezelőtt elkelt japánban az összes elővételi jegy. Vajon meghalt Naruto? - Ez a movie 4-ben kiderül.

Mivel most augusztusban jön ki a film moziban, így több mint valószínű, hogy a DVD verzió jövő áprilisig nem lesz kint. Ez arra ad következtetést, hogy nem áll majd rendelkezésre jövő májusig a film letöltése. De azért mi várjuk hátha felbukkan itt-ott egy moziban felvett cam-os verzió.
  • ronihun
    hogy halna meg?
    ő a föszereplő....
  • Benny95
    helló. mit tudok a Naruto Movie 4-ről? :O
    szerintetek Naruto meghal benne? :O remélem nem... de már nagyon várom.
    a Trailer is érdekes volt.
  • ronihun
    :|
    ajjaj
    Na talán nem köp be senki:S és remélem nem jön...na mind1....
  • _Vegeta_
    Grrrrrrr Gyorsan szerkezd ujra a kommentet!!!
  • ronihun
    Usteam?
  • zs40
    hali nem tudjátok hol lehetne naruto részeket letölteni japán nyelven angol felirattal? 101- től kellenének
  • _Vegeta_
    Ennel nagyobb baromsagot nem is mondhattal volna. :D
  • Kövesdi A
    jó igazad van de én utálom a mangát 15-19 oldal nem képes vissza adni egy normális anime rész történéseit
    szoval engem az sem zavarna ha eltüne a manga !
    manga nélkül is lehet jó animet késziteni !
  • ronihun
    Mert pl ha a manga utoléri az animét akkor egy zsar lesz a sztorija a narutonak te okoska:)
    Mert a mangábol van az anime ha nemtudnád....
  • Kövesdi A
    de amugy mért fontos anyira hogy az anime utol érie a mangát ki ki döntse el hogy neki meiket akkarja olvasn6nézzni !
    de maugy is a manga már anyira elöre haladt hogy az anime akkor sem érné útol ha heti 2 részt adnának !
  • ronihun
    Meg ha hetente tbb rész jönne akkor sokkal hamarabb utol érné a mangát és megint 10 részen át filler lenne....
  • _Vegeta_
    Ez igaz hogy a jo munkahoz ido kell, de ami azt illeti ennel gyorsabban szite lehetetlen volna csinalni (a mangat) meg akkoris ha a szinvonalat csokkentenek. :S
  • AntiHero
    csak az emberek nem értik meg hogy jó munkához időkel, csak még még még még. Aztán meg sopánkodnak hogy egyre rosszabb a műsor.
  • _Vegeta_
    A mangarajzolok igyis mar szinte rabszolgak annyira gyorsan kell csinalniuk kepzeld el hetente rajzolni kell egy fejezetet ami saccperkabe 15-20oldal!
    Az animalas valamivel gyorsabban tortenik, de nyilvan nem haladhat gyorsabban mint a manga, ezert van szinte minden animeben filler. :)
    Hidd ez a heti 1 resz is iszonyatos tempo, ha a nyugati sorozatokat vesszuk peldakent. ;)
  • AntiHero
    ne légy telhetetlen....
  • Kövesdi A
    ez igaz !
    de akkor mért igy készitik hogy hetente csinálnak egy részt anyira nehéz meg csinálni hogy hetente egy rész sikerül csak elkésziteni !
  • ronihun
    Jó de az animaxon már kész részeket adnak le ott pedig nem ugy megy hogy pár nap alatt el tudnaak késziteni 2 részt....
  • Kövesdi A
    nem mert a 3 madik meghalt a Akatsuki bábu használójával szemben és ő is bűbu ként végezte ! az hogy neki mi a neve arol fogalmam sincs !

amugy tudom hogy nem szapanopera de akkor is a heti egy rész nagyon kevés még nálunk is ha van egy új anim pl a animax-on egy héten minimum 2 adnak !
    bár tudom hogy ott teljesen más kép menek a dolgok mint nálunk -!
  • Count Adyn
    Nem vagyok biztos, hogy hanyadik, de a következő rész(ek) ben feltünik majd valamlyik .)
  • NEOreg3
    bennem is felmerült egy kérdés: nem lehetséges, hogy az egyik Akatsuki tag a homok falu 3. kazekageja lenne, aki minden nyom nélkül eltűnt? (csak tipp)
  • _Vegeta_
    Nem adhatnak hetente tobb reszt, ez nem szappanopera.
  • ronihun
    leirtam volna ha lenne-.-
  • Kövesdi A
    a Shippuden-nek jővö héten lesz a 20 adik része mivel a héten nem vol sajnos ! azért egy kicsit adhatnák gyorsabban is egy héten 1 rész nagyon csiga lasúú tempó kár hogy nem 2-3 részt adnak egy héten !

azért érdekel hogy van e rokoni szál naruto és a negyedik hokage közöt mert egy másik forumban volt ere egy spoler !
    mivel nagyon a hasonloság közötük !
    de ki tudjah lehet hogy ere csak később derül fény !
  • Count Adyn
    Nem még, őszig enmigen érnek el odáig ilyen tempó mellett...
  • Kövesdi A
    én nem igazán ere gondoltam ha nem pl ara hogy pl rokoni szál köti őket össze vagy valami ilyesmi !
  • ronihun
    a Shippuden hol tart?Sasuke már szerepel?
  • Fantos
    pontosabban amikor megszületet
  • ronihun
    A 4.hokage/Yondaime/ Zárta be Kyubit naruto testébe mikor kicsi volt...
  • Kövesdi A
    hi nem tudjátok hogy a 4 dik hokage és naruto kőzött vane valami össze függés ?
  • Count Adyn
    :D szép, Nidaime jól tolta mi?:D
  • _Vegeta_
    En megvettem, azaz nekem hoztak. ;)
  • AntiHero
  • AntiHero
  • Fantos
    háhá anmieconon tombolán megnyertem az első magyar nyelvű Naruto kötetet ^_^
  • NEOreg3
    ez de rohadt beteg:_D