4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#639 olvasd el a mangát. 367. -
#638 nem a fia sztem...vagy mégis? -
#637 Jó kis rész volt :D -
#636 Sry a tripla hozzászólásért. Elolvastam a Manga 367.részét és abban kiderül minden. -
#635 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én nem kötözködésként írok.
De mostmár legalább kiderült hogy Naruto apja a negyedik aki meghalt és én a szövegből is úgy vettem ki hogy az anyja is meghalt. De ha rosszul fogtam föl akkor írjatok.
Ezt én egy magyar odlalrol másoltam ide, szóval nem én irtam. Megkérdeztem töle hogy ezt honnan veszi de nem írt rá semmit. Szerintem a mangában van benne vagy tévedek? -
#634 Ezt találtam. Modnjuk én nem tölöm le egyiket se. -
#633 Különböző torrent portálokon terjednek hamis Movie 4 letöltési linkek. Ezek a fájlok hamisak, úgyhogy ajánlatos nem letölteni egyiket sem. -
#632 Remélem nemsokára kiadják a Shippuuden OST-jét. -
#631 Neji gyors volt :DDD -
#630 XD ez kemény
a vége az durva :SASDaS_DSA -
#629 Ezt nézzétek meg! -
#628 Volt egy báb aminek sharinganja volt. Minek egy bábunak Sharingan XD -
#627 Az előző részek után jól esett ez az akciódús részecske. -
#626 [spoiler]Ezt a Sasorit nem lehet megölni... és szegény Sakura, átszúrták mérgezett cuccal... hát most milesz.[spoiler] -
#625 Már tegnap -
#624 na kijött a 26. rész -
#623 am szinkronizáltak pár részt megin... láttam jetixen XD
de nagyon durva volt naruto hangja szal inkább néztem mást :DDD -
#622 én sem ajálom a magyar szinkront bár igaz én is azal kezdtem elnézzni de azal ahogy meg nézztem belöle pár rész el is ment tőle a kedvem gondolkodtam meg nézzem milyen japánul és hurrá klaszisokal jobb volt a magyarnál ! -
#621 nem szeretem ezt :@. A mangát mindig e legjobb helyen hagyják abban :@. -
#620 hát sztem egy részbe is beleférne...ha nem húznák eddig...Mert én most olvastam el a harc végét és sztem ha ugy lenne mint a mangában akkor ey részbe berakhatnák...de valszeg télleg kető rész lesz belőle!sajnos... -
#619 nekem egyedül az a rész tetszett, amikor Deidara ráküldte a cuccost Kakashira:)
ahogy elnézem, Sakuráék meg oylan 2 részig, még biztos harcolni fognak:\ -
#618 Megnéztem a 25.részt. Nem volt rossz. :) -
#617 Magyar részeket ne akar letölteni.
1. Ultraf*s szinron
2. Kivágott jelenetek tömkelege -
#616 minek? úgyis csak huszonvalamennyi részhez van szinkron, mivel gondban vannak a Jetixnél, hogy a dupla epizódot hogyan adják le:)
mellesleg a szinkron kritikán aluli, eredeti nyelven sokkal élvezetesebb -
Ignác13 #615 heló! Valki nem tudja hogy honnan lehet magyar szinkronos naruto részeket letölteni?
-
#614 kijött a 25. Shippuuden rész -
t01balazs #613 Valakinek azt is kell... :D -
#612 Álmodik a nyomor :S (reménykedik) -
t01balazs #611 Remélem hamarossan lesz már valamilyen cam-os verzió a naruto movie 4 ből. -
#610 talán nézd tovább és megtudod;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mellesleg Naruto eddig egyetlen részben, OVA-ban és filmben sem halt meg (na jó, talán a Movie 4-ben meg fog, de akkor sem Sasuke által) -
Norberto91 #609 Most Naruto meghalta Sasuke elleni csatában? mert nem világos hogy mitörtén:S lécci infot!!! -
#608 Hát nem volt rosz Sakura küldi neki rendesen, a végén meg jól beszivatta Sasorit.
Az endig meg az opening elég ó volt. Jöhetne már valami camos verzió a 4.movieból. Érdekes volt az openingbe Naruto mind2 kezével Rasengant nyomott. -
#607 szerintem teljesen jó rész volt:P -
#606 Egész pontosan a 2/3-a rém gyenge:D -
#605 akkro meg se nézem XD -
#604 A 24-es rész elég gyengére sikeredett. -
#603 Mégsincs uj opőening...mármint van csak nem marad ez sztem mert ez a film miatt van most...az op meg az ending is:)Na mindjó volt...megint húzzák jól...Amugy a következő rész nagyon jó lesz sztem csak két hét még:( -
#602 na végre... -
#601 Új Intro ^^ De a zene az maradt -
#600 [DB] Naruto Shippuuden 24.