4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#679 ha nem muszály nem kell reklámozni -
KisMarton #678 de hol talalom az ftp adatokaT? Sehol nem lelem ezen az oldalon
-
#677 Innen Beregelsz azátn fellépsz az ftp szerverükre és láss csodát.. -
KisMarton #676 Honnan tudom letölteni a Naruto részeket??
-
#675 Ha jól emlékszem 135-220. De az utolsó részt nézd meg. -
#674 A fillerek mettől-meddig tartanak? -
#673 STeam -
KisMarton #672 sziasztok. Én most kezdtem el nézni a Narutot és nagyon tetszik.. Már az első évad 40. résznél járok de nincs több. Nemtudjatok honnann tudom letölteni a többi részt? érdekelni. fontos!! :P -
#671 Ez érdekes...
Story
Ezt meg elég nehezen hiszem el hogy Uchiha Obito-bo Tobi lett. Mondjuk elég hasonló a két név. -
#670 Nem tom hogy Tobi az ő-e. De az biztos hogy Tobi nagyon kimarad a mangából biztos lesz valami nagyobb szerepe is. Remélem. -
#669 jah, és akitől kapta Kakashi a Sharingant Obito, azt mondják hogy ő Tobi. az Akatsuki egyik tagja, őt csak az ismeri aki olvassa a mangát... kiváncsi vagyok kettőjük találkozására :P Kakashi pedig aszitte hogy meghalt Obito, és magát okolta. azért lett neki Mangekyo Sharingan-ja -
#668 Én azt mondom hogy eddig a Sakura Sasori harc volt a legjobb kiváncsi leszek mikor fogják felülmulni. Remélem hamarosan. -
#667 egyetértek. narutoék harca jobb mint sakuráéké :| -
#666 értem, thx -
#665 mert 1-54 ig a mangafan kiadó levédte az első kötet már ki van adva magyarul. Nemsokára jön a következő. -
#664 kakashinak azért van sharniganja!Mert:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye nekik is volt egy csapata és abbol az egyik a lejobb barátja volt.Az uchiha klánból származott...és ő meghalt egy harcban és Átadta a sharingant Kakashinak! -
#663 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na végre Sasori megdöglött, Sakura & Elder Chiyo ownz...ami viszont nem tetszik hogy Narutoék már vagy 5 rész óta üldözik azt a lámert...
Black Hawk: ezen a naruto-kun.hu -n miért csak 055 -től vannak fent a mangák? -
#662 -
#661 áh isten vagy
nagyon köszi :) -
#660 Fehér agyar Kakashi apja. Nem volt hokage csak egy nagy tiszteletbren álló ninja. Amúgy meg akit érdekel Kakashi sharinganjának története az a Naruto Manga ezen részeiből kiderül. -
#659 az kakashi. még fiatal.
igen lehet az egyik kutyája az :D
-
#658 a 2. talán. a 4. tuti h nem -
#657 Esetleg ez a Fehér Agyar? Vagy csak szimplán a kutyái közül az egyik? -
#656 Kép
Lehet a 2. vagy 4. Hokae volt a Fehér Agyar nem?
WoW -
#655 Hát jah én is nagyot borultam azon a részen. Amúgy én a Kakashi Gaiden-ról beszélten de szerintem abban sincs semmi infó. -
#654 Naruto Shippuuden rész megjelenések:
>>> szeptember 13. /A feltámadt vadállat/ (28.)
ilyen soká?! :'( -
#653 na igen a száját is megnézném XDDD -
#652 manga? arról nem tudtam...
de majd után nézek... -
#651 ez a 101es részbe volt.
kedvencem xDDD -
#650 Hát igen kb ennyit. De van valami Kakashi manga, abban nincs róla szó?
-
#649 és az ki? :D
még nem mondtak róla semmi értelmeset. csak kinyirta a mama gyerekeit... -
#648 -
#647 Hát a Fehér Agyar fia Amúgy én is kiváncsi vagyok hogy hogy lett olyan Sharinganja. Igen a 27.részben van benne. -
_Vegeta_ #646 Onnan hogy Kakashi az ISTEN! :DD -
#645 ja ez engem is érdekelne,
meg a vágása is érdekelne honnan van -
#644 honnan tudod hogy az van neki ? :D
27 részbe lesz ? -
#643 kitudja?!:O
engem már önmagába az izgat h honnan van sharinganja?:O
ráadásul csak egy... -
#642 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kakashi honnan szerzett mangekyou sharingant, csak nem ölte meg valamelyik barátját?:C -
#641 megnéztem a 24-26ig de sok minden nem történt. annyi h a 26ba le..... Sakurát. de más nem. elég uncsi. viszont az openigból nagyon kedvetkaptam a movie 4re
kár h 1 év múlva lesz -
#640 na már töltöm a 27. részt, remélem Deidara-t is elintézik már Narutoék:)