4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#719 magyarul egy fanfic amit valami okos emberke találki ami rádásul egy kicsit zavaros is nah mindegy majd ha a manga foglalkozni fog a témával akor biztos kiderül hogy kamú vagy sem de szerintem a manga nem nagyon fog ki térni ere ! -
#718 ez egy elmélet -
#717 ez csak valami kitalált fanfiction az a biztos ami már benne volt a mangában ez kacsa
jó lehet hogy van valoság alapja de én inkább nem veném kész pénznek ! -
#716 elég régen jártam ott. tetszik az új dizájn(Y)
a szöveget én se olvastam el... majd egyszer xD -
#715 Meredek de elég logikusan van levezetve. Kiváncsi vagyok hogy honnan van az eredeti elmélet. (Kishimoto részegen elárulta egy rajongónak) XD. -
#714 elolvastam elég érdekes...nagyon kiváncsi lennék Madara születésére és tetteire remélem megcsinálják -
#713 Ú, ezt én fordítottam^^ -
#712 Hűha(elmélet)
nem olvastam végig. -
matestaker #711 Szeptember 27????? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Ez nagyon sok idő -
#710 énis ezen gondolkoztam a rész közben h mikor lesz már uj opening...de lehet h a következőben mivel special beadnak egy ujat -
#709 remélem a következő részhez új opening is társul majd, mert a COME BACK-ot már unom akármennyire jó is -
#708 És felirat?
-
#707 [DB]_Naruto_Shippuuden_028! -
#706 jaja. sajnos ez van. De mi szeretjük így is. -
#705 hát de az a legrosszabb az egészben h tök izgalmasan lesz vége és mindenki kiváncsi jövő héten milyen jó lesz erre kiderül h igazábol nem is olyan izgalmas hanem simán megoldodik..... -
#704 Hát én is meg a feliratot hozzá így kb semmit nem vágtam hogy mivan :D. Az a baj hogy kezdi átenni a Lost feelinget hogy csak az utolsó 2percben történik valami, hát kb most is ez volt. De a köv rész legalább special lesz és vége lesz a harcoknak. -
#703 én inkább várok még a DB-s verzióra:) -
#702 [RAW] Naruto Shippuden 28.rész nézhetö verzió. -
#701 Ja ma olyan 8-tól már biztos fenn lesz valahol!!! -
#700 ma -
#699 De mikor lesz ujresz? -
#698 Hinata a Shippuudenbe vagy 3x oylan jó csaj lesz mint Sakura, szóval ha Naruto akkor nem fog felfigyelkni rá, akkor sose:D -
#697 Juh ez jó kérdés .
Erre már én is kiváncsi vagyok. -
#696 Naruto mikor veszi észre Hinaza érzelmeit? de nem hiszem el bazz szal ő mondja hogy valyh mért csinálja ezt meg azt és nemvágja....ÁÁÁÁ -
#695 Emberek mi ez a pangás nem hiszem el hogy a NArutoról csak akkor lehet irni ha uj rész jönn ki.
Kérem valaki valamilyen témát dobjon fel. -
#694 Uh adig nem birom ki :S -
#693 13-án -
#692 Konkretum van hogy a heten mikor lesz? -
matestaker #691 Már ide is régen írtam. Szerintem jobb lett ez a Sakura Vs Sasoris harc mint az eddigi bármeylik Naruto Shippuudenes harc. Csak térnénk vissza Narutóhoz ugyanis ő a főszereplő. Bár az elmúlt pár részben ez nem úgy tűnt. Látványos Fightok voltak meg minden szóval szerintem teljesen jó eddig a sorozat. Kíváncsi vagyok mikor ér el odáig a történet ahol az 1 Részben Sasukéval találkoznak. De eggyenlőre most ez a Kakashi-s Sharingan-os cucc is beütött! Zsír lesz a 28!!! -
#690 Aszitem mar hogy itt le is vagtak a sorzatot ! Ki is nyirtam volna valakit ha nem folytatyak. de thx megnyugotam -
#689 eddig csak 27 része van, sajnos a 28. a jövő héten lesz:( -
#688 A Naruto Shippuuden csak 27 resze van , Es ha nem akkor honan tom le tolteni mert usteamon nincs fent a tobbi :S -
#687 ezért irtam nis ugy:) -
#686 www.naruto-kun.hu -n van megyar felirat is:) -
KisMarton #685 köszi mindenkinek hogy segitettek :D Megvan mostmar mindent tudok, értek :PP -
KisMarton #684 és ez magyar feliratos?
-
#683 rakd dátum szerint növekvő sorrendbe és meglátod -
#682 Kb. Így: Naruto 1,2,3,4 stb.. 220.
-
KisMarton #681 na megvannak az adatok. De itt van fenn egy csomó rész, honnan tudom hogy melyik az első évad? -
#680 Azt hittem így lehet, akkor sry.
#678 Keresd az ottani fórumon.