4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Kövesdi A
    magyarul egy fanfic amit valami okos emberke találki ami rádásul egy kicsit zavaros is nah mindegy majd ha a manga foglalkozni fog a témával akor biztos kiderül hogy kamú vagy sem de szerintem a manga nem nagyon fog ki térni ere !
  • ronihun
    ez egy elmélet
  • Kövesdi A
    ez csak valami kitalált fanfiction az a biztos ami már benne volt a mangában ez kacsa

jó lehet hogy van valoság alapja de én inkább nem veném kész pénznek !
  • NeverwinterKING
    elég régen jártam ott. tetszik az új dizájn(Y)
    a szöveget én se olvastam el... majd egyszer xD
  • Black Hawk
    Meredek de elég logikusan van levezetve. Kiváncsi vagyok hogy honnan van az eredeti elmélet. (Kishimoto részegen elárulta egy rajongónak) XD.
  • ronihun
    elolvastam elég érdekes...nagyon kiváncsi lennék Madara születésére és tetteire remélem megcsinálják
  • Count Adyn
    Ú, ezt én fordítottam^^
  • ToCsEk
    Hűha(elmélet)
    nem olvastam végig.
  • matestaker
    Szeptember 27????? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Ez nagyon sok idő
  • ronihun
    énis ezen gondolkoztam a rész közben h mikor lesz már uj opening...de lehet h a következőben mivel special beadnak egy ujat
  • NEOreg3
    remélem a következő részhez új opening is társul majd, mert a COME BACK-ot már unom akármennyire jó is
  • XenHai
    És felirat?
  • ronihun
    [DB]_Naruto_Shippuuden_028!
  • ToCsEk
    jaja. sajnos ez van. De mi szeretjük így is.
  • ronihun
    hát de az a legrosszabb az egészben h tök izgalmasan lesz vége és mindenki kiváncsi jövő héten milyen jó lesz erre kiderül h igazábol nem is olyan izgalmas hanem simán megoldodik.....
  • ToCsEk
    Hát én is meg a feliratot hozzá így kb semmit nem vágtam hogy mivan :D. Az a baj hogy kezdi átenni a Lost feelinget hogy csak az utolsó 2percben történik valami, hát kb most is ez volt. De a köv rész legalább special lesz és vége lesz a harcoknak.
  • NEOreg3
    én inkább várok még a DB-s verzióra:)
  • ToCsEk
    [RAW] Naruto Shippuden 28.rész nézhetö verzió.
  • PogEe
    Ja ma olyan 8-tól már biztos fenn lesz valahol!!!
  • ronihun
    ma
  • XenHai
    De mikor lesz ujresz?
  • NEOreg3
    Hinata a Shippuudenbe vagy 3x oylan jó csaj lesz mint Sakura, szóval ha Naruto akkor nem fog felfigyelkni rá, akkor sose:D
  • PogEe
    Juh ez jó kérdés .
    Erre már én is kiváncsi vagyok.
  • Fantos
    Naruto mikor veszi észre Hinaza érzelmeit? de nem hiszem el bazz szal ő mondja hogy valyh mért csinálja ezt meg azt és nemvágja....ÁÁÁÁ
  • PogEe
    Emberek mi ez a pangás nem hiszem el hogy a NArutoról csak akkor lehet irni ha uj rész jönn ki.
    Kérem valaki valamilyen témát dobjon fel.
  • XenHai
    Uh adig nem birom ki :S
  • ronihun
    13-án
  • XenHai
    Konkretum van hogy a heten mikor lesz?
  • matestaker
    Már ide is régen írtam. Szerintem jobb lett ez a Sakura Vs Sasoris harc mint az eddigi bármeylik Naruto Shippuudenes harc. Csak térnénk vissza Narutóhoz ugyanis ő a főszereplő. Bár az elmúlt pár részben ez nem úgy tűnt. Látványos Fightok voltak meg minden szóval szerintem teljesen jó eddig a sorozat. Kíváncsi vagyok mikor ér el odáig a történet ahol az 1 Részben Sasukéval találkoznak. De eggyenlőre most ez a Kakashi-s Sharingan-os cucc is beütött! Zsír lesz a 28!!!
  • XenHai
    Aszitem mar hogy itt le is vagtak a sorzatot ! Ki is nyirtam volna valakit ha nem folytatyak. de thx megnyugotam
  • NEOreg3
    eddig csak 27 része van, sajnos a 28. a jövő héten lesz:(
  • XenHai
    A Naruto Shippuuden csak 27 resze van , Es ha nem akkor honan tom le tolteni mert usteamon nincs fent a tobbi :S
  • ronihun
    ezért irtam nis ugy:)
  • Count Adyn
    www.naruto-kun.hu -n van megyar felirat is:)
  • KisMarton
    köszi mindenkinek hogy segitettek :D Megvan mostmar mindent tudok, értek :PP
  • KisMarton
    és ez magyar feliratos?
  • Seth
    rakd dátum szerint növekvő sorrendbe és meglátod
  • ToCsEk
    Kb. Így: Naruto 1,2,3,4 stb.. 220.
  • KisMarton
    na megvannak az adatok. De itt van fenn egy csomó rész, honnan tudom hogy melyik az első évad?
  • ToCsEk
    Azt hittem így lehet, akkor sry.
    #678 Keresd az ottani fórumon.