4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#759 LINK -
#758 azt várhatod h itt linkelni fog neked mindenki...-.- -
spellforcer1234 #757 plz linket majd:) -
spellforcer1234 #756 csáttok nemtudjátok honnan tölthetnék naruto részeket?:P -
#755 Hello, nem most kezdtem a naruto nezeset csak felmerult bennem egy kerdes, Hol tartott a manga mikor kezdtek az anime-ot?
Es latom a focimben, hogy OVA. Tenyleg van ? En csak a filmekrol tudok... -
#754 nem tom de én úgy csinálnám hogy álasztott karakterrel mehess -
SwordManSter #753 hali Naruto Gekitou Ninja Taisen ezt a játékot le tudom szedni valahonnan vagy más naruto játékot? -
#752 eredeti japán nem jó?? ^^ -
otomka1991 #751 könyörgök valakia djon egy webcimet amin angolul vagy magyarul letölthető a naruto öszes része vagy az elsö 2 évad plzzzzzzzzz ha lehet ne torrentet köszönöm -
matestaker #750 Na megvolt az első 3-as narutó a Jetixen. Egész jó. A szinkronhangok sokkal jobbak lettek. A minőség is jó , csak tudnám hogy honnan vették ezt a kezdődést. Már megint USA-tól? -
#749 xD
jó volt de volt ennél jobb is xD -
matestaker #748 Hát. Nekem ez a 2 rész annyira tetszett. Ezt nagyon eltalálták. Kakashi és a DimenziókapuKíváncsi vagyok hány embert fog még ezzel a technikával kivégezni Aztán ez a farokkinővős megőrülős dolog is nagyon el lett találva. De a legdurrvább effekt akkoris narutó sírása volt Egy kicsit túljátszotta de annyira megható volt hogy komolyan mondom én is elsírtam magam -
#747 tom de lusta vok oda rakni spoiler jelzést bocs-.- -
#746 spoiler...-.- -
#745 meghalt.....legalábbis én ugy tudom...(olvasott mangát kicsit:) -
#744 Nahát nahát, jó kis special volt, (Y). Naruto jól bevadult, elöjöhetett volna mind a 7 farka. Akkor aztán lett volna Hát Kakashi meg nagyon állat, az a dimenziós jutsuja odabaxott nagyon. Deidera meg 100% hogy nem hltt meg. Csak szegényke kezetlen lesz. -
#743 Majd megtudsz pár dolgot mikor ******-ellen harcol. :D -
#742 a mangában biztos volt róla szó -
#741 csak azt sajnáltam, hogy Deidara életéről semmit nem tudtunk meg:\ -
#740 de jó rész volt :) -
#739 ráadásul az előzetes szerint nem is lesz valami izgalmas rész:\ -
#738 Következő rész OKT 18. engem ez a hét is kikészített. Addigra kész idegroncs leszek. XD -
#737 végre dupla rész! már jön is:) -
#736 de felirat még nincs:S vagy csak én nem találom?:D -
#735 ááá ez a rész nagyon nagy volt:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk számítottam rá, hogy Elder Chiyo fel fogja támasztani Gaara-t -
#734 Ma hajnal 1 körül jött ki^^ Minden résznek iennek kéne lenni kb minőségileg és tartalmilag és jó lenne:) -
#733 hála az égnek már kintvan, csak 1 napot késtek:) -
#732 nem elég, hogy két hetenként van egy rész, még késik is a dattebayo, bár ajándék lónak... -
#731 dejó:( -
#730 Hát igen. -
#729 eöeh :| -
#728 Release késés
Bizonyos okok miatt a Dattebayo nem adja ki ma a Naruto Shippuuden dupla részét. Jelenleg nem tudják megbecsülni, hogy mikorra készülnek el a résszel.
A 31. résztől kezdve új openinget és endinget kap a sorozat, illetve változtak a Shippuuden rész megjelenések a következők szerint:
@ október 04. /nincs rész/
@ október 11. /nincs rész/
@ október 18. /Egy öröklött dolog/ (31. )
@ október 25. /A Kazekage visszatér/ (32. )
>>> Feltámad a halál - Nárútó Uzumáki, a szorgos nindzsadiák visszatér
Október elsejétől a Jetix emelte a dózist a Naruto részekkel kapcsolatban, hiszen napi 3 részt kapnak a rajongók. Ez a napi 3 rész, információink szerint már a második évadból lesz, ahol felbukkan Orocsimáru és Kábútó is, méghozzá a nagy csúnya csunin vizsgán >.<# Megpróbáljuk levadászni az előzetest és ha horogra akad, akkor feltöltjük a kíváncsi szemeknek. -
#727 Kivéve a narutok -
#726 Úgylegyen.! -
#725 az Ubisoft Montreal eddigi összes játéka megjelent PC-re is (legalább is asszem), remélem ha sikeres lesz megpróbálkoznak majd egy PC átirattal is, hisz x360-ról portolni szinte "semmiség":) -
#724 Hát nem tudom én is kiprobálnám biztosan.
Reménykedem hogy lassan rájönek hogy nem csak PS-re érdemes kiadni ezeket a játékokat.
Bizok az UBISOFT-ban hogy a következö animés játék amit kiadnak az a Naruto valamelyik része lesz. -
#723 Miért nem jön iylen játék PC-re? Egyszer ha nagy leszek úgyis lesz xbox360am. -
#722 Hát én megszoktam azért azokat is. -
#721 utolsó 4-et azért nézd meg -
#720 A fillerek közt vannak fontos részek,v nem vesztek semmit ha az összes fillert kihagyom?