4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Fantos
    LINK
  • ronihun
    azt várhatod h itt linkelni fog neked mindenki...-.-
  • spellforcer1234
    plz linket majd:)
  • spellforcer1234
    csáttok nemtudjátok honnan tölthetnék naruto részeket?:P
  • Enosh Chan
    Hello, nem most kezdtem a naruto nezeset csak felmerult bennem egy kerdes, Hol tartott a manga mikor kezdtek az anime-ot?

Es latom a focimben, hogy OVA. Tenyleg van ? En csak a filmekrol tudok...
  • Doom 4
    nem tom de én úgy csinálnám hogy álasztott karakterrel mehess
  • SwordManSter
    hali Naruto Gekitou Ninja Taisen ezt a játékot le tudom szedni valahonnan vagy más naruto játékot?
  • Seth
    eredeti japán nem jó?? ^^
  • otomka1991
    könyörgök valakia djon egy webcimet amin angolul vagy magyarul letölthető a naruto öszes része vagy az elsö 2 évad plzzzzzzzzz ha lehet ne torrentet köszönöm
  • matestaker
    Na megvolt az első 3-as narutó a Jetixen. Egész jó. A szinkronhangok sokkal jobbak lettek. A minőség is jó , csak tudnám hogy honnan vették ezt a kezdődést. Már megint USA-tól?
  • NeverwinterKING
    xD
    jó volt de volt ennél jobb is xD
  • matestaker
    Hát. Nekem ez a 2 rész annyira tetszett. Ezt nagyon eltalálták. Kakashi és a DimenziókapuKíváncsi vagyok hány embert fog még ezzel a technikával kivégezni Aztán ez a farokkinővős megőrülős dolog is nagyon el lett találva. De a legdurrvább effekt akkoris narutó sírása volt Egy kicsit túljátszotta de annyira megható volt hogy komolyan mondom én is elsírtam magam
  • ronihun
    tom de lusta vok oda rakni spoiler jelzést bocs-.-
  • NeverwinterKING
    spoiler...-.-
  • ronihun
    meghalt.....legalábbis én ugy tudom...(olvasott mangát kicsit:)
  • ToCsEk
    Nahát nahát, jó kis special volt, (Y). Naruto jól bevadult, elöjöhetett volna mind a 7 farka. Akkor aztán lett volna Hát Kakashi meg nagyon állat, az a dimenziós jutsuja odabaxott nagyon. Deidera meg 100% hogy nem hltt meg. Csak szegényke kezetlen lesz.
  • Black Hawk
    Majd megtudsz pár dolgot mikor ******-ellen harcol. :D
  • Picar77
    a mangában biztos volt róla szó
  • NEOreg3
    csak azt sajnáltam, hogy Deidara életéről semmit nem tudtunk meg:\
  • Picar77
    de jó rész volt :)
  • NEOreg3
    ráadásul az előzetes szerint nem is lesz valami izgalmas rész:\
  • Black Hawk
    Következő rész OKT 18. engem ez a hét is kikészített. Addigra kész idegroncs leszek. XD
  • Davidus
    végre dupla rész! már jön is:)
  • NeverwinterKING
    de felirat még nincs:S vagy csak én nem találom?:D
  • NEOreg3
    ááá ez a rész nagyon nagy volt:D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mondjuk számítottam rá, hogy Elder Chiyo fel fogja támasztani Gaara-t
  • Count Adyn
    Ma hajnal 1 körül jött ki^^ Minden résznek iennek kéne lenni kb minőségileg és tartalmilag és jó lenne:)
  • NEOreg3
    hála az égnek már kintvan, csak 1 napot késtek:)
  • NEOreg3
    nem elég, hogy két hetenként van egy rész, még késik is a dattebayo, bár ajándék lónak...
  • ronihun
    dejó:(
  • ToCsEk
    Hát igen.
  • precision
    eöeh :|
  • ToCsEk
    Release késés

Bizonyos okok miatt a Dattebayo nem adja ki ma a Naruto Shippuuden dupla részét. Jelenleg nem tudják megbecsülni, hogy mikorra készülnek el a résszel.

A 31. résztől kezdve új openinget és endinget kap a sorozat, illetve változtak a Shippuuden rész megjelenések a következők szerint:

@ október 04. /nincs rész/
    @ október 11. /nincs rész/
    @ október 18. /Egy öröklött dolog/ (31. )
    @ október 25. /A Kazekage visszatér/ (32. )

>>> Feltámad a halál - Nárútó Uzumáki, a szorgos nindzsadiák visszatér

Október elsejétől a Jetix emelte a dózist a Naruto részekkel kapcsolatban, hiszen napi 3 részt kapnak a rajongók. Ez a napi 3 rész, információink szerint már a második évadból lesz, ahol felbukkan Orocsimáru és Kábútó is, méghozzá a nagy csúnya csunin vizsgán >.<# Megpróbáljuk levadászni az előzetest és ha horogra akad, akkor feltöltjük a kíváncsi szemeknek.
  • PogEe
    Kivéve a narutok
  • ToCsEk
    Úgylegyen.!
  • NEOreg3
    az Ubisoft Montreal eddigi összes játéka megjelent PC-re is (legalább is asszem), remélem ha sikeres lesz megpróbálkoznak majd egy PC átirattal is, hisz x360-ról portolni szinte "semmiség":)
  • PogEe
    Hát nem tudom én is kiprobálnám biztosan.
    Reménykedem hogy lassan rájönek hogy nem csak PS-re érdemes kiadni ezeket a játékokat.
    Bizok az UBISOFT-ban hogy a következö animés játék amit kiadnak az a Naruto valamelyik része lesz.
  • ToCsEk
    Miért nem jön iylen játék PC-re? Egyszer ha nagy leszek úgyis lesz xbox360am.
  • PogEe
    Hát én megszoktam azért azokat is.
  • NEOreg3
    utolsó 4-et azért nézd meg
  • berlinboy6329
    A fillerek közt vannak fontos részek,v nem vesztek semmit ha az összes fillert kihagyom?