4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Carfanatic
    ebben az anime-ben nem kell a korokat nézni mert ez egy ugymond alternatív világ és nem az amit mi ismerünk
  • Krezga
    Nem olyan rossz az:) Bár kicsit furcsa, hogy ninják, meg fimkészítés:) Nem tudom eldönteni, hogy a sorozat, és a film milyen korban is játszódik.
  • NFP
    Na, megnéztem az első movie-t is.
    Hát... Szépen animált, meg minden, nézhető, de egy kicsit azért unalmasnak éreztem...
    A sorozat jó :)
  • Krezga
    Az szép volt, és szegény kígyó még mit is kapott:)
  • donoki
    :D
  • NFP
    ÁÁÁ, ezen akkorát röhögtem :)
    "Orochimaru, ne merj többé ilyen elszart helyzetbe megidézni!" :))
  • NFP
    héé, micsoda dolog, hogy a Naruto: Konoha Sports Festival nincs fent az u****m-en, és úgy kell torrentről levadászni? ejnye.
    még szerencse, hogy magyar felirat az van hozzá :)
  • NFP
    mondom, elöször sima divx-szel kezdj.
    ha kevés, ogg filer mellé.
    esetleg ac3 filter.
    szerintem ez a három elég kell hogy legyen mindenhez.
  • donoki
    oksa!most letörlök minden ami lejátszó,kodek meg ilyesmi és felteszek vmit..
  • Hmuda
    Legegyszerűbb, ha minden domacsi kodeket leirtotok a gépről és mplayerrel nézitek a dolgokat.
  • NFP
    amikor azt írtam, hogy szedj le, úgy értettem, hogy uninstalláld, mert van sok, ami egymással összeakad.
  • Messi6502
    Itt is vannak jó kodekek
  • Krezga
    kodekek
  • donoki
    pl?
    adj pls linket
  • Messi6502
    Én a legegyszerübbet használom a vobsubotot az a lényeg,hogy amikor letöltötted a feliratot és a videot is:a felirat és a videónak ugyanaz a neve kell hogy legyen,egy mappában legyenek és ahhoz a video formátumhoz legyen forditva amilyen formátuma van a videonak.Ha ezek megvannak meg nyitod a videót és már van felirat is.
  • Messi6502
    Szerintem a Naruto mániád miatt mondtad,de most kezdtem én is a Narutot a 12.-dik résznél tartok és tényleg nagyon jó még így az elején is az első számú kedvencem lett :)
  • NFP
    Lehet hogy az épp aktuális Naruto-mániámnak tudható be, de mintha a Hidden Leaf Team-nél ez most harmad, vagy negyedrangú fontosságú lenne pl. a Bleach vagy a Hell Girl mögött.
  • NFP
    szedj le minden szart kódeket
    ha a videókártyához van valamilyen speciális driver, akkor is (nálam az asus képminőségjavító driver okozott gondot, ami a javítás helyett csak tönkrevágott mindent)
    utána registry cleaner se árt
    és legvégül egyszerűen rakj fel egy sima divx-et (divx.com)

a naruto-nál ez nálam megoldás volt
  • donoki
    de én bsplayerrel játszom le de nem magyar..
    és tudtok adni vmilyen kodeket?
    Mert ilyen zöldes szar minden avi film meg wmv... :(
    pls help!
  • NFP
    Feliratok:
    http://hiddenleafteam.fw.hu/
    Lejátszás vobsub-bal, vagy bsplayerrel (beépített vobsub)
  • Krezga
    Csak a 109. részig van magyar felirat, de a hidden leaf team csinálja továbbra is. ja, és a movie-hoz is ők csinálták a feliratot.
  • donoki
    nektek meg van magar felirattal a mese? mert neekm japán szöveg angol felirat :(
  • NFP
    Majd 120-130 körül kezdődnek igazán a fillerek:))

Az még nekem már csak azért is odább van, mert amihez nincs magyar felirat, nem nézem meg :)
  • NFP
    hát ha neked ez a filler akkor még semmit se láttál

Ajjaj :)
  • Messi6502
    A filler részek a:hosszú sorozatnál tünik fel legtöbbször és nincs benne a mangában.
  • Carfanatic
    olyan külön álló részek amelyek nem tartonzak a manga-ba és általába azért vannak mert az anime gyorsabban készül mint a manga és ezért valahogy le kell lasítaniuk.
    lényegében egyideig elviselhető aztán már inkább idegesítő részek
  • donoki
    mik azok?
  • Krezga
    Majd 120-130 körül kezdődnek igazán a fillerek:))
  • donoki
    mijaza filler? :D
  • Carfanatic
    hát ha neked ez a filler akkor még semmit se láttál
  • NFP
    Húú bazzeg.
    Asszem most így a 77-ik rész után kezdem érezni, hogy mi az a filler-jelenség.
    Az, hogy Orochimaru és a Hokage már vagy öt részen keresztül erölködnek egymással szemben mozdulatlanul, tényleg egy "picit" eröltetettnek hat. Ez már tényleg kezd olyan durva lenni, mint az eddig általam ismert leghosszabb filler, a DragonBall-os, Goku vs Freeza harc.
    Bár azért hozzá kell tenni, hogy azzal ellentétben a Naruto elég izgalmas, a visszaemlékezések feldobják a forgatókönyvet, így mégse unja magát halálra az ember.
    Kövezzetek meg, de a Naruto filler-epizódjai nekem így tetszenek. :)
  • gergelyanevem
    ok, bocsi mindenkitől....
  • Bucser
    látom te is csak használod de soha nem olvasol el semmit...
  • NFP
    ilyet max priviben tényleg
  • donoki
    oks...
  • Carfanatic
    ezt gyorsan töröld és máskor privátba küldj ilyet....moderátort vagy valaki!!!!!!!!!
  • gergelyanevem
    usteam.hu-n regisztrálsz, kapsz jelszót, és (én totalcommanderben tolom) aztán usteam.hu:31337, egyszer nem működött aztán passzív módba raktam és ment
  • donoki
    -.-
    cím? :D
  • NFP
    Ááááá. A 68-ik rész nekem valahogy nagyon tetszik.
    Féltem attól, hogy 100% harc lesz Konoha lerohanása.
    Ezzel szemben rohadt jól átjön a hangulat, hogy ahány ember, annyi féle egyeno nézőpontból éli át ugyanazt. Egyesek rögtön mindent átlátnak, míg mások a faluban szinte észre se veszik, hogy káosz van, mert messze vannak a tűzvonaltól.
    Nagyon királyos.
  • Carfanatic
    hát nem tom hol jársz,de mondjuk shukaku az egyik leggyengébb biiju,kyubi-hoz képest pl mangába ott van most a két farkú biiju és már komolyabb,vagy naruto amikor 4 farka kinő a kilencből(fél hegyet elpusztítot,még orochimaru is majdnem otmarat:D)ezenkivül amikor még nem volt teljes az átalakulás,elég kemény volt gaara fele arca ilyen fele olyan verziója,meg mint a db-be is(ettől senki ne hasonlítgassa)az emberek a ez ellenfél erejétől ilyednek meg(chackra-jatól)