4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
ebben az anime-ben nem kell a korokat nézni mert ez egy ugymond alternatív világ és nem az amit mi ismerünk -
Nem olyan rossz az:) Bár kicsit furcsa, hogy ninják, meg fimkészítés:) Nem tudom eldönteni, hogy a sorozat, és a film milyen korban is játszódik. -
Na, megnéztem az első movie-t is.
Hát... Szépen animált, meg minden, nézhető, de egy kicsit azért unalmasnak éreztem...
A sorozat jó :) -
Az szép volt, és szegény kígyó még mit is kapott:) -
donoki #75 :D -
ÁÁÁ, ezen akkorát röhögtem :)
"Orochimaru, ne merj többé ilyen elszart helyzetbe megidézni!" :)) -
héé, micsoda dolog, hogy a Naruto: Konoha Sports Festival nincs fent az u****m-en, és úgy kell torrentről levadászni? ejnye.
még szerencse, hogy magyar felirat az van hozzá :) -
mondom, elöször sima divx-szel kezdj.
ha kevés, ogg filer mellé.
esetleg ac3 filter.
szerintem ez a három elég kell hogy legyen mindenhez. -
donoki #71 oksa!most letörlök minden ami lejátszó,kodek meg ilyesmi és felteszek vmit.. -
Legegyszerűbb, ha minden domacsi kodeket leirtotok a gépről és mplayerrel nézitek a dolgokat. -
amikor azt írtam, hogy szedj le, úgy értettem, hogy uninstalláld, mert van sok, ami egymással összeakad. -
Itt is vannak jó kodekek -
kodekek -
donoki #66 pl?
adj pls linket -
Én a legegyszerübbet használom a vobsubotot az a lényeg,hogy amikor letöltötted a feliratot és a videot is:a felirat és a videónak ugyanaz a neve kell hogy legyen,egy mappában legyenek és ahhoz a video formátumhoz legyen forditva amilyen formátuma van a videonak.Ha ezek megvannak meg nyitod a videót és már van felirat is. -
Szerintem a Naruto mániád miatt mondtad,de most kezdtem én is a Narutot a 12.-dik résznél tartok és tényleg nagyon jó még így az elején is az első számú kedvencem lett :) -
Lehet hogy az épp aktuális Naruto-mániámnak tudható be, de mintha a Hidden Leaf Team-nél ez most harmad, vagy negyedrangú fontosságú lenne pl. a Bleach vagy a Hell Girl mögött. -
szedj le minden szart kódeket
ha a videókártyához van valamilyen speciális driver, akkor is (nálam az asus képminőségjavító driver okozott gondot, ami a javítás helyett csak tönkrevágott mindent)
utána registry cleaner se árt
és legvégül egyszerűen rakj fel egy sima divx-et (divx.com)
a naruto-nál ez nálam megoldás volt -
donoki #61 de én bsplayerrel játszom le de nem magyar..
és tudtok adni vmilyen kodeket?
Mert ilyen zöldes szar minden avi film meg wmv... :(
pls help! -
Feliratok:
http://hiddenleafteam.fw.hu/
Lejátszás vobsub-bal, vagy bsplayerrel (beépített vobsub) -
Csak a 109. részig van magyar felirat, de a hidden leaf team csinálja továbbra is. ja, és a movie-hoz is ők csinálták a feliratot. -
donoki #58 nektek meg van magar felirattal a mese? mert neekm japán szöveg angol felirat :( -
Majd 120-130 körül kezdődnek igazán a fillerek:))
Az még nekem már csak azért is odább van, mert amihez nincs magyar felirat, nem nézem meg :) -
hát ha neked ez a filler akkor még semmit se láttál
Ajjaj :) -
A filler részek a:hosszú sorozatnál tünik fel legtöbbször és nincs benne a mangában. -
olyan külön álló részek amelyek nem tartonzak a manga-ba és általába azért vannak mert az anime gyorsabban készül mint a manga és ezért valahogy le kell lasítaniuk.
lényegében egyideig elviselhető aztán már inkább idegesítő részek -
donoki #53 mik azok? -
Majd 120-130 körül kezdődnek igazán a fillerek:)) -
donoki #51 mijaza filler? :D -
hát ha neked ez a filler akkor még semmit se láttál -
Húú bazzeg.
Asszem most így a 77-ik rész után kezdem érezni, hogy mi az a filler-jelenség.
Az, hogy Orochimaru és a Hokage már vagy öt részen keresztül erölködnek egymással szemben mozdulatlanul, tényleg egy "picit" eröltetettnek hat. Ez már tényleg kezd olyan durva lenni, mint az eddig általam ismert leghosszabb filler, a DragonBall-os, Goku vs Freeza harc.
Bár azért hozzá kell tenni, hogy azzal ellentétben a Naruto elég izgalmas, a visszaemlékezések feldobják a forgatókönyvet, így mégse unja magát halálra az ember.
Kövezzetek meg, de a Naruto filler-epizódjai nekem így tetszenek. :) -
gergelyanevem #48 ok, bocsi mindenkitől.... -
látom te is csak használod de soha nem olvasol el semmit... -
ilyet max priviben tényleg -
donoki #45 oks... -
ezt gyorsan töröld és máskor privátba küldj ilyet ....moderátort vagy valaki!!!!!!!!!
-
gergelyanevem #43 usteam.hu-n regisztrálsz, kapsz jelszót, és (én totalcommanderben tolom) aztán usteam.hu:31337, egyszer nem működött aztán passzív módba raktam és ment -
donoki #42 -.-
cím? :D -
Ááááá. A 68-ik rész nekem valahogy nagyon tetszik.
Féltem attól, hogy 100% harc lesz Konoha lerohanása.
Ezzel szemben rohadt jól átjön a hangulat, hogy ahány ember, annyi féle egyeno nézőpontból éli át ugyanazt. Egyesek rögtön mindent átlátnak, míg mások a faluban szinte észre se veszik, hogy káosz van, mert messze vannak a tűzvonaltól.
Nagyon királyos. -
hát nem tom hol jársz,de mondjuk shukaku az egyik leggyengébb biiju,kyubi-hoz képest pl mangába ott van most a két farkú biiju és már komolyabb,vagy naruto amikor 4 farka kinő a kilencből(fél hegyet elpusztítot,még orochimaru is majdnem otmarat:D)ezenkivül amikor még nem volt teljes az átalakulás,elég kemény volt gaara fele arca ilyen fele olyan verziója,meg mint a db-be is(ettől senki ne hasonlítgassa)az emberek a ez ellenfél erejétől ilyednek meg(chackra-jatól)