4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#119 az már rég megtörtént -
Paddy #118 Jah, az is tök zsír lessz amikor a Sasuke kun átáll a rossz oldalra:)) -
Paddy #117 szevasztok!a sorozatot nemrégen kezdetm nézni.még csak a 60, rész körül járok de szerintem nagyon jól sikerült.tetszik benne a sajátos japó humor, illetve,hogy a főhős totál béna és majdnem mindenki tehetségesebb nála:)
viszont az gáz,h egy két részben találkoztam fillerekkel.ne legyen már ez is dragon ball szintű, hogy egy balhéval elsóznak 6-8 részt is.
na de semmi nem lehet tökéletes:) -
#116 értem szóval olvastad ezt akartam tudni csak :) -
#115 Azok a részek amik nincsenek benne a képregényben és csak azért vannak, hogy időt adjanak a mangának a történet kialakításához, mert az anime túlzottan felzárkózott hozzá. Kezdenek iszonyatosan unalmasak lenni. -
#114 fillerek? az meg mi -
#113 Megnéztem a friss, egy órás specialt. Az egyedüli pozitívum ami így eszembe jut az az, hogy a legvégén az outroban egy pillanatra látszik a három évvel későbbi Naruto...a t*köm tele van már a fillerekkel. -
#112 van egy jó hirem :)
már a 204 résznél jár a sorozat -
#111 egy ismerösöm adta nézétek meg :) -
#110 jósok kedvenced van:D
nekem Hinata és Temari, de már régóta nem nézem a sorozatot. -
#109 kinek ki a kedvenc szereplöje?
nekem "Aburame Shino / Gaara of the Desert / Hatake Kakashi / Hyuuga Hinata / Hyuuga Neji / Tsunade / és egy gonosz Yakushi Kabuto /és persze néha naruto is kedvenc pl amikor harcolt naruto sasukeval a két szobornál -
oliverspy #108 Naruto OVA - Konoha Sportfesztivál
Itt kérdezte vki, hogy honnan lehet leszedni.. nos feltettem :)
Felirat az ismert helyeken (AnimeAddicts, Hidden Leaf Team) -
oliverspy #107 Ezaz. Eljutottam 40-ig :D
136. rész már filler. Fillereket nem lesünk igaz? :D
De állítólag 204-től újra a manga alapján megy a story.. mit tudtok erről? -
oliverspy #106 Mondták sokan hogy nagyon jó anime :D. 2 napja kezdtem. Most jön a 28. rész..
Legkirályabb anime amit eddig lestem. 136 az már filler? Mert fillereket nem lesünk :) -
#105 Naruto 1 episodját végig néztem hétfön kezdtem nézni :) -
#104 ez a rajzfilm tök jó -
#103 Hm olyan egyszerű....Köszönöm a segítséget.Máskor megpróbálok gondolkozni:) -
#102 Például. -
#101 Hello! nem tudna valaki valami jó oldalt ,ahonnan le lehetne szedni a sorozat zenéit? -
#100 áhh, én már láttam szebbet. Ez csak egy sima farmerszerü anyagra van felvarva. -
#99 mi tart vissza? -
#98 ilyet kéne venni :) -
#97 bizony
Ezek szerint a japcsi stúdióban külön emberek dolgoznak azon, hogy hétről hétre átrajzolják az amcsiknak elfogadhatatlan jeleneteket. LOL -
#96 Jéézus -
#95 így kiherélve valami iszonyat gány lehet :D -
#94 Lol.
Cartoon Network - Naruto CENZÚRA -
#93 Mármint minden más anime-nél :) -
#92 Különben az a durva, hogy ha ember bárhol rákeres, google, youtube, vagy egyéb helyen, akkor a Naruto kimagaslóan népszerűbb minden másnál.
Mindenhol több találat van, mint mondjuk a Dragonball-ra és Yu-Gi-Oh-ra összesen. -
#91 Ez még jobb :) -
#90 Rasengan -
donoki #89 LOl xD -
#88 Ez viszont jó :) -
#87 Jujj.
Betegség!
Hála a jóistennek, hogy még egy elmebetegnek se jutott eszébe élőszereplős film. :) -
#86 Majd a fillerek között lesznek hasonló poén részek, bár nem ilyen kaliberűek (161, 168, 174, 177, 185, 186). -
#85 Elkészült a 110-111-es rész felirata, lehet tölteni: -
#84 Ma még egyszer megnézem, mielőtt tovább megyek a történetben :) -
#83 Ez a fajta poén az Excel Saga-ra emlékeztet :) -
#82 Az a lgejobb rész az egészben:) -
#81 nézni -
#80 Hehe, 101-es rész valami zseniális.
Nagyon látszik rajta, hogy szoros volt a határidő, ezért nem volt idejük egy normális részt leanimálni, de ennek ellenére valami isteni a végeredmény.
Így kell egy látszólagos hátrányból felülmúlhatatlan előnyt kovácsolni. :)
Végig lehet röhögni az egészet, ahogyan Kakashi maszkja mögé akarnak nlzni,