4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Seth
    EZT kapjátok majd. Érdemes végignézni, ez csak az első 20 rész cenzúráinak gyűjteménye ^^
  • ronihun
    :D Hátja ebben igazad van hogy sokan majd húúú Naruto így Naruto úgy...Sasuke így Sasuke úgy...Pedig nem is tudnak róla szinte semmit...
  • _Vegeta_
    En speciel nem orulok neki. Jon majd a sok kis narutofan verpistike. jáj belegondolni is rossz brrrr.
    Amugyis animet japanul vagy sehogy. ^^
    Erre mar az a+ is rajott.

Apropo mi az a jetix? :D
  • ronihun
    Naruto A Jetixen!

Nemtudom ki hogy fogadja...én örülök neki hogy magyarországon is lejátszák és leszinkronizálják...mondjuk a szinkron miatt félek de biztos jó lesz.Februárban kezdik azthiszem...
  • _Vegeta_
    Biztos vagy benne hogy DVDrip? :D
  • biomage
    link
  • Zpepe
    Üdv. Légyszi mondjatok egy helyet ahonnan le tudok tölteni a Naruto-hoz feliratokat. (DVD rip-ben vannak meg a részek)
  • ronihun
    Kösz akkor értem...
  • _Vegeta_
    dattebayo csak egy naruto szleng. Azert mondja hogy menobb legyen. ;)
    Pl
    nande dattebayo? mivan, micsoda?
    wakattebayo! ertem, tudom.
  • ronihun
    Mi az a Dattebayo?Mert már gy csomó részben elhangzott és nemtom mi lehet az...
  • Adam5
    Jaaa, meg persze a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hollow Ichi vs Ichi meccsre! Az aztán nálam eddig mindent vitt! Zangetsu vs fehér Zangetsu powaa xD.
  • Adam5
    Kakashi gaidenre kiváncsi lexek animálva :P. Meg Yondaime hangjára is. Mondjuk az még elég soká lesz, de ezt a mostani
    Kakuzu+Hidan vs Team 10+Team 7+Yamato harcot is érdekes lesz látni animeben. Főleg hogy Kakuzu mostanában milyen guszta ezekkel a chapter 337-es csápokkal vagy mikkel.
    A Bleach ezekkel a mostani
    ex-espada harcokkal meg elég lapos szvsz...ott inkbább Shinji hollow hangjára leszek kiváncsi animeben :D.
  • ronihun
    LoL:DAz biztos nagy lesz én inkább most végignézem hogy utána élvezhessem az új részeket...Mielőtt vége lenne a Narutonak Jan. 11-én jön Kakashi sztorija:) az jó lesz..
  • _Vegeta_
    En ugy fogom hogy a hatralevo fillereket egybe megnezem amikor kijon az elso uj resz. Nagy lessz. :D
  • ronihun
    Énis nagyon várom mert én most járok a Nagy fillerözönnél a 159. résznél asszem és innen még ki kell bírni egy csomót uncsik ugyan de amíg nem jelenik meg a Hurricane Chronichles addig végig tom nézni:D
  • _Vegeta_
    Jah oké.
    En alig varom, de ugynezki a Bleach hamarabb nyit ugyhogy áááá. :D
    Mar nincs sok hatra. :D
  • ronihun
    Nem csak abban a hsz-ben volt az a kép és némi infó is és ezért leírtam hogy mi les a címe..:D
  • _Vegeta_
    Bocsi, csak nekem lett cimezve aszittem elsosorban nekem szol. :)
  • ronihun
    Ezt azoknak írtam természetesen akik nem olvassák a mangát...:D
  • _Vegeta_
    olvasom a mangat barmily hihetetlen. ;)
  • Krezga
    jah, én is hallottam valami ilyen Kazekage dolgot...
  • ronihun
    Ennek a neve pedig:NARUTO Hurricane Chronicles,és februárban fogják elkezdeni Januárban végeznek a Naruto-val és folytatják onna mikor már Naruto 15 éves.Naruto-t Jiraiya-sama,Sakurát Tsunade-sama és Sasuke-t Orochimaru-sama eddzi...A Három Sannin eddzi őket...Gaara és Naruto jó barátok lesznek és Gaara ha jól értettem akkor Kazekage lesz...Javítsatok ki ha tévedek...
  • _Vegeta_
    Wow nemislattam petneteknek van ilyen csuklopantjuk. Minnyar szolok neki hozasson csak egyet a db manga melle. :D
  • ronihun
    Ok kösz azóta már énis kutattam és megtaláltam ezt...Csak ez nem annyira teccik na de mind1...
  • Krezga
    Én pl itt is találtam homlokvédőt, és ez magyar
  • ronihun
    Hellósztok!Szeretnék vásárolni egy homlokvédőt olyat mint az animébe van.Külföldről nem nagyon rendeltem még és ezért nem tudom hogy kell, magyarországon nem kapható.Valamelyikőtöknek nincs ilyene amit eladna vagy nem mondanátok el hogy kéne külföldről rendelni.
  • _Vegeta_
    LOL Ez a srac nagyon kész van. :D
    http://www.deviantart.com/deviation/10707223/
  • Krezga
    jaja, már régebben írták pár lapon.
  • _Vegeta_
    wáááááááááá
    februarban visszaternek a manga sztorijahoz. no more filler.. :D

And on a final note, just in case there was any doubt, and believe me there was, the official Japanese Naruto anime series website is now reporting that the Naruto anime will be returning to the manga storyline in early 2007, titled as Naruto: Hurricane (Typhoon if you wanted to be technical) Chronicles. So, there you have it, now every single official source that actually matters, has said it will come back. And no matter what your "friend" says, it will. Rejoice (again)!
  • Paddy
    jéééé kihalt a naruto forum?
  • Paddy
    köszi!ránézek aztán próba cseresznye
  • Krezga
    hát hardsubos aviból sehogy:)
    talán találsz valahol a neten angol feliratot hozzá, nemtom.
    Én megvárom a Hidden Leaf Teamet, ők elég gyorsan csinálják.
  • Paddy
    honnan tudo kleszedni naruto angol felíratot?
    mert fordítanéám magamnak tovább a sorit
  • Paddy
    jajj de jó elértem a 140.részhez:((ott már vannak fillerek
  • Krezga
    csak a 136-tól kezdődik:)
    Amúgy a fillerek elején még elég jó részek vannak(pl bogáker3esős, stb:))
  • Paddy
    elértem a 130 részhez, jöhetnek a fillerek
  • Paddy
    na de jó:)mióta eljuttottam odáig,hogy naruto mestere a "perverz öreg lett":) azóta méginkább röhögök a sorozaton mert mindketten nagyon állatul szivatják egymást:))de az előttem álló fillereket valahogy majd csak túlélem
  • Hmuda
    Nem, nem, nem...a filler még mindig a 136-nál kezdődik.
  • Paddy
    óóóóó a franc, akkor az eddigi néhány tökölős harc vagy hasonló dolgok az még mind semmi??mondjuk a orichimaru vs hokage résznél is volt tökölés rendesen, remélem azt már nevezhetem fillerezésnek:)
  • Krezga
    a 60. résznél még nincsenek nagyon fillerek:D Csak az egész sorozatot húzzák-nyújták(mint a DB-t) A fillerek meg majd késöbb fognak jelentkezni a sorozatban:)