4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Fantos
    vagy valaki valami feliratos cucot nem tud ajánlani?
  • Fantos
    jóhát csak egy helyen adják magyarul hétköznap és 4 rész lessz holnap addig meg belepusztulok!
  • _Vegeta_
    Lehet odakellett volna irnom hogy kisnaruto meg nagynaruto de akkor keltem es eleg komas voltam még. :D
  • ronihun
    Nem a 101-es:D az nagyon jó!:D az a rész tetszett:D...ja amúgy hülye vok már értem mit mondtál Vegeta...:D
  • _Vegeta_
    Fene se emlexik, de tom hogy a mangaba egy kulon bonusz fejezet foglalkozott ezzel a temaval. :D
  • Krezga
    :D:D 102-es rész?:D
  • Fantos
    aaazz....arcát? francba most mégkiváncsibá tettél
  • _Vegeta_
    Nezd csak tovabb boven lesz még rola szo, meg arrol is hogy mit takargat a maszkja alatt. :D
  • Fantos
    bocsánat de csak újonan lettem fanja ennek a nagyszerü animénrk és lenne egy kérdésem:Kakashi-nak mért vörös a bal szeme és mért takarja le?
  • _Vegeta_
    Eztmondta kisnaruto nagynarutonak. :)
  • ronihun
    Nem értem...Rosszat mondtam?
  • _Vegeta_
    Szuper!!! Mien jokepu lettem!!!
    nagy poen volt:)
  • ronihun
    Énis látta már a Shippuden 1-2. részét...már le is szedtem...Szerintem jó volt nagyon...Az Opening tetszk sztem jó nagyon csak nemtom honnan kéne megszerezni a zenét...Amúgy én imádom mikor SASUKEEE!!!:D
    Amúgy egykét dolog nem úgyvolt ahogy a mangában de nembaj végül kilyukadtak ott pl a mangában Shikamaruval és Temarival az utcán találkoztak a Shippudenben pedig Hokage "irodájában"....vagy nem emlékszem jól?De végül aztán kimentek az utcára és ott megvolt ami a mangába is...Meg Kakashival nem rögtön találkozott csak mikor kinézett a Hokage irodájaának ablakán!meg stb..de pl mikor A kis Naruto meg a "nagy" Naruto veszekedett az jó volt.:D
  • ToCsEk
    Ó fuck, kihalt az ftp ahonnan szedem a Narutot, 124. részt szedném pedig.
  • _Vegeta_
    Hm tetod. :)

tocsek: Az uj naruto sorozat.

macleod2005: Megin volt SASUKE!! SASUKE!! SASUKE!! SASUKE!! ordibalas. Ajj de utalom. :D
  • macleod2005
    ÉN már láttam, kegyetlen,csak kár hogy ami az elején van, arra majd várni kellesz
  • ToCsEk
    Hát engem sem érdekel magyarul, most nézem a 120. részt, amúgy meg mi ez a shippuuden?
  • Krezga
    Én biztos nem, valahogy nincs most ingerem hozzá:D Pedig a torrent oldalakon első helyeken van:D
  • _Vegeta_
    Most mivan csak en lattam a shippuuden 1.reszet? :D
  • Krezga
    Hát én nem fogom most elkezdeni elölről:D Meg magyarul amúgy sem érdekel:)
  • ToCsEk
    Naruto a JetX műsorán...
    A tegnapi naptól (a JetX reklámjai és a Port.hu tanulsága szerint) 19:00-tól és 21:30-tól magyarul élvezhetjük Naruto-t a JetX műsorán.
    Véleményem szerint a fordítás (fél rész megtekintése után) elmegy, viszont a nevek kiejtése (jó magyar szokás szerint) rémisztő.

hír: www.usteam.hu
  • Doomista
    nekem nagyon bejön a sorozat.most az elején lehet lazaféleség,de majd lesznek benne durva harcok,youtuben ellehet kapni "pár" durva részt.
    naruto owner !
  • _Vegeta_
    Huha a Dattebayo nem viccel. :D Ha en ilyen gyorsan csinalnek feliratokat mar kesz is lennek az osszessel. :D
  • _Vegeta_
    Hat en nem vagyok oda... lehet csak a fillerek utan jol megutalam a narutot, de valahogy akkoris tobbre szamitottam. :\
  • _Vegeta_
    [hi-raw.​com]NARUTO ナルト 疾风传 第221-222话 「归乡/晓、始动」[wmv9 640x480 LameVBR].​avi
    szedem a rawot is bakker. :D mostma kivancsi vagyok...
  • ronihun
    Hát pedig szerintem 100% hogy "überbrutáljó" lesz mert az előzetes az nagyon jó volt....na és rögtön 1 órás speciál..jónak kell lennie
  • _Vegeta_
    Holnap lesz az uj naruto sorozat. Meglatjuk mi sul ki belole ha nem lesz uberbrutaljo en tobbet nem nezek narutot.
  • ronihun
    Ti néztétek a Narutot a Jetixen?Nekem teccet...Sztem nem olyan szörnyű..
  • ToCsEk
    Találtam még itt is
  • ToCsEk
    Ezek vannak meg csak az a baj hogy hiányzik belőle a 7.
    Ez mind1 részt tartalmaz vagy többet?
  • Ravasak
    Az elsö 25 rész kinn van dvd-n DC++ on vannak is DVD boritok hozza
  • _Vegeta_
    Nemtom. Asszem még nem adtak ki dvdre.
  • ToCsEk
    Leszedtem 86 részt, meg is néztem, lassan lehetne kiírni dvd-re. Valaki tudja honnan szedhetek dvd borítót?
  • _Vegeta_
    Uj sorozat lesz. :)
  • ToCsEk
    Hanydik résztöl kezdődik a szezon 2?
  • Krezga
    a magyarok nem sok mindent...max szinkronizálják...azt meg nem szertetem, meg nem is érdekel...
  • ronihun
    én nem azért várom mert olyan jó lesz hogy végre végignézhetem mert én japánul nézem úgy a legjobb...csak azért várom mert kiváncsi vagyok mit hoznak ki blőle a magyarok....
  • Black Hawk
    De rossz még jó hogy vágatlant nézek :D
  • _Vegeta_
    Hehe :D
  • Adam5
    Nem egészen. Mert amit a Jetix megvett, az állítólag nem is az az amcsi Naruto ami a Cartoon Networkon megy, hanem az Angol (tehát UK) Jetix Naruto! Ami még a Cartoon Networkosnél is jobban megvan vágva .