4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#199 vagy valaki valami feliratos cucot nem tud ajánlani? -
#198 jóhát csak egy helyen adják magyarul hétköznap és 4 rész lessz holnap addig meg belepusztulok! -
_Vegeta_ #197 Lehet odakellett volna irnom hogy kisnaruto meg nagynaruto de akkor keltem es eleg komas voltam még. :D -
#196 Nem a 101-es:D az nagyon jó!:D az a rész tetszett:D...ja amúgy hülye vok már értem mit mondtál Vegeta...:D -
_Vegeta_ #195 Fene se emlexik, de tom hogy a mangaba egy kulon bonusz fejezet foglalkozott ezzel a temaval. :D -
#194 :D:D 102-es rész?:D -
#193 aaazz....arcát? francba most mégkiváncsibá tettél -
_Vegeta_ #192 Nezd csak tovabb boven lesz még rola szo, meg arrol is hogy mit takargat a maszkja alatt. :D -
#191 bocsánat de csak újonan lettem fanja ennek a nagyszerü animénrk és lenne egy kérdésem:Kakashi-nak mért vörös a bal szeme és mért takarja le? -
_Vegeta_ #190 Eztmondta kisnaruto nagynarutonak. :) -
#189 Nem értem...Rosszat mondtam? -
_Vegeta_ #188 Szuper!!! Mien jokepu lettem!!!
nagy poen volt:) -
#187 Énis látta már a Shippuden 1-2. részét...már le is szedtem...Szerintem jó volt nagyon...Az Opening tetszk sztem jó nagyon csak nemtom honnan kéne megszerezni a zenét...Amúgy én imádom mikor SASUKEEE!!!:D
Amúgy egykét dolog nem úgyvolt ahogy a mangában de nembaj végül kilyukadtak ott pl a mangában Shikamaruval és Temarival az utcán találkoztak a Shippudenben pedig Hokage "irodájában"....vagy nem emlékszem jól?De végül aztán kimentek az utcára és ott megvolt ami a mangába is...Meg Kakashival nem rögtön találkozott csak mikor kinézett a Hokage irodájaának ablakán!meg stb..de pl mikor A kis Naruto meg a "nagy" Naruto veszekedett az jó volt.:D -
#186 Ó fuck, kihalt az ftp ahonnan szedem a Narutot, 124. részt szedném pedig. -
_Vegeta_ #185 Hm tetod. :)
tocsek: Az uj naruto sorozat.
macleod2005: Megin volt SASUKE!! SASUKE!! SASUKE!! SASUKE!! ordibalas. Ajj de utalom. :D -
#184 ÉN már láttam, kegyetlen,csak kár hogy ami az elején van, arra majd várni kellesz -
#183 Hát engem sem érdekel magyarul, most nézem a 120. részt, amúgy meg mi ez a shippuuden? -
#182 Én biztos nem, valahogy nincs most ingerem hozzá:D Pedig a torrent oldalakon első helyeken van:D -
_Vegeta_ #181 Most mivan csak en lattam a shippuuden 1.reszet? :D -
#180 Hát én nem fogom most elkezdeni elölről:D Meg magyarul amúgy sem érdekel:) -
#179 Naruto a JetX műsorán...
A tegnapi naptól (a JetX reklámjai és a Port.hu tanulsága szerint) 19:00-tól és 21:30-tól magyarul élvezhetjük Naruto-t a JetX műsorán.
Véleményem szerint a fordítás (fél rész megtekintése után) elmegy, viszont a nevek kiejtése (jó magyar szokás szerint) rémisztő.
hír: www.usteam.hu
-
#178 nekem nagyon bejön a sorozat.most az elején lehet lazaféleség,de majd lesznek benne durva harcok,youtuben ellehet kapni "pár" durva részt.
naruto owner ! -
_Vegeta_ #177 Huha a Dattebayo nem viccel. :D Ha en ilyen gyorsan csinalnek feliratokat mar kesz is lennek az osszessel. :D -
_Vegeta_ #176 Hat en nem vagyok oda... lehet csak a fillerek utan jol megutalam a narutot, de valahogy akkoris tobbre szamitottam. :\ -
_Vegeta_ #175 [hi-raw.com]NARUTO ナルト 疾风传 第221-222话 「归乡/晓、始动」[wmv9 640x480 LameVBR].avi
szedem a rawot is bakker. :D mostma kivancsi vagyok... -
#174 Hát pedig szerintem 100% hogy "überbrutáljó" lesz mert az előzetes az nagyon jó volt....na és rögtön 1 órás speciál..jónak kell lennie -
_Vegeta_ #173 Holnap lesz az uj naruto sorozat. Meglatjuk mi sul ki belole ha nem lesz uberbrutaljo en tobbet nem nezek narutot. -
#172 Ti néztétek a Narutot a Jetixen?Nekem teccet...Sztem nem olyan szörnyű.. -
#171 Találtam még itt is -
#170 Ezek vannak meg csak az a baj hogy hiányzik belőle a 7.
Ez mind1 részt tartalmaz vagy többet? -
Ravasak #169 Az elsö 25 rész kinn van dvd-n DC++ on vannak is DVD boritok hozza -
_Vegeta_ #168 Nemtom. Asszem még nem adtak ki dvdre. -
#167 Leszedtem 86 részt, meg is néztem, lassan lehetne kiírni dvd-re. Valaki tudja honnan szedhetek dvd borítót? -
_Vegeta_ #166 Uj sorozat lesz. :) -
#165 Hanydik résztöl kezdődik a szezon 2? -
#164 a magyarok nem sok mindent...max szinkronizálják...azt meg nem szertetem, meg nem is érdekel... -
#163 én nem azért várom mert olyan jó lesz hogy végre végignézhetem mert én japánul nézem úgy a legjobb...csak azért várom mert kiváncsi vagyok mit hoznak ki blőle a magyarok.... -
#162 De rossz még jó hogy vágatlant nézek :D -
_Vegeta_ #161 Hehe :D -
#160 Nem egészen. Mert amit a Jetix megvett, az állítólag nem is az az amcsi Naruto ami a Cartoon Networkon megy, hanem az Angol (tehát UK) Jetix Naruto! Ami még a Cartoon Networkosnél is jobban megvan vágva .