4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#239 Na most végig olvastam az összeset: akkor a naruto első évadja 220 részes vagy mi vagy az a Shupinden vagy mi az nem évad hanem egy új naruto sorozat?
-
#238 és elmondod nekem a címét? -
_Vegeta_ #237 Igen van olyan hely. -
#236 Hello mindenki.
lusta vagyok átolvasni ez összes hozzászolást: van olyan hely ahonann lelehett tölteni részeket(amiből nincs kihagyva a bunyó) és magyar felirat is van hozzá.
Lécci segitsetek nekem.
Elöre is kösz
-
#235 168. as rész fog tetszeni, ha csíped az ilyen kajálós részeket :D -
#234 Jah Kibához nem illik... -
#233 szerintetek kinek van a legrosszabb magyar szinkronja? szerintem Kiba -
#232 Nah mára ennyi elég is volt, a 157. részig jutottam el pont vége az adott küldetésnek de ezen a részen szétröhögtem az agyam. CURRY -
#231 Ha jól tudom, már pedig jól tudom amilyen feliratot szedek az a AonE verzióhoz passzol. Ezért azt szedem. -
_Vegeta_ #230 Csak az idozitesnek egyeznie kell. -
#229 Értem, akkor tök mind1 hogy melyik fajtát szedem mert úgyis magyar feliratosan nézem.. -
#228 Más a felirat...Tehát a fansub. -
#227 AonE és DB részek között mi a különbség? -
#226 hova töltöd fel? -
#225 Nah végre megjött az 50db dvd-m.(80ft/db) Majd nekiállok kiírni a részeket és fojtatom a részek töltését és nézését. ha jól tudom majd a 145.rész következik. -
_Vegeta_ #224 Szerintem még nincs teljes verzio. :) -
#223 Valakinek nincs meg a Shippuuden openingje a teljes vezió...Hero's come back...vagy esetleg nem tud valaki egy helyet ahonnan le lehetne tölteni...Nagyon hálás lennék érte...Privibe is jó vagy ha itt azis.Előre is kössz -
_Vegeta_ #222 4.resz elerheto a dattebayoeknal! -
_Vegeta_ #221 A 3. resz most kivetelesen jo volt.
Eddig mehetsz!
Nagy volt. :) -
_Vegeta_ #220 Naruto: Shippuuden 3.resz tegnap este ota elerheto a dattebayoeknal! -
#219 oh...felejtsétek el rossz helyre tettem be az egyik fejezetet -
#218 de akkor is lrdekel mi lehetet a csata vége! -
_Vegeta_ #217 Nyilvan ha nem rajzolta meg akkor nem fontos csak filler baromsag erre akartam kijukadni. ^^ -
#216 hát az egyik pillanatban Sasuke elvérzik a földön Naruto meg tüskékela hátában kúszik Haku felé a következőben reggel van és épen egézségesen kelnek a faéujukban -
#215 Megnéztem 3 részt, szerintem nem is volt rosz. Holnap nézem majd tovább, 139. rész jön majd. -
_Vegeta_ #214 Mangabol hianyzik valami? Meglepodnek. :D
Akkor hany eves vagy? :DDD -
#213 amikor DBZ ment kb. 5 éves voltam és németül láttam nem, nem emlékszem és nemis nagyon néztem bocsi
ÁÁÁ MEGŐRÜLÖK!!! a mangából hiányzik a hídon történő csata vége!!! meg hogy hogy menekül meg Sasuke és most depis vagyok mert nemtom mitörténik -
_Vegeta_ #212 DragonBallt lattad? Emlexel amikor Goku elment hogy eloltsa a tuzet Gyuumao kastelyarol? Emlexel amikor Goku Freeza ellen harcolt soksok reszen keresztul holott mar csak 5perc volt a bolygo felrobbanasaig? Emlexel amikor a DBZ moviebol megismert Garlik fia visszater gonoszkodni? Soroljam még?
Na most gondolj bele hogy ez megy 80reszen keresztul es gondold at a kerdesedet megegyszer. ;) -
#211 télleg enyire rossz a filler? -
_Vegeta_ #210 #208-209: FILLEREK, FILLEREK, FILLEREK, FILLEREK, FILLEREK. 10resz filler utan még azthittem nem fog zavarni, de a 20. filler resz utan mar magat a narutot is megutaltam.
Egyebkent mielott hulye kerdest tennel fel javaslom olvass utanna. ;) -
#209 lehet hogy csak én látom így.. de olyan 160-220 semmi értelmes nem történik. -
#208 Az meg mi? Nem nagyon értem, ijen visszaemlékezős ismétlések? mert ha az, azt már nagyon unom, főleg amikor uchiha család legyilkolását mutatták vagy 3 részen kersztül, így már vagy 5x láttam.. -
#207 :D Pont jókor fejezted be....ne is folytasd:Dnem csak ugye tod itt jön a fillerözön:D ami elég hosszú:( -
#206 135. részig jutottam ma, ennyi elég is volt, folyt. köv. holnap.
Bye All. -
#205 jól-jól van. de sok helyen 221-222 ként van felirva, gondolom hibásan. (amugy meg azért irtam zárójelbe hogy aki esetleg nem tudja mi az a shippuuden, legyen fogalma róla, hogy a naruto 1 szériája : 220 részes.) -
_Vegeta_ #204 1-2 amugy. :P Mintha a DBZ 1reszere mondanak azt hogy DragonBall 154.resz.
Nekem uncsi volt, de egyket jo poen azert volt benne ami tetszett. :) Foleg a kulcsszavas reszek. -
#203 Tegnap megnéztem a Naruto: Shippuuden 1 részét.. egész jó. (221-222 amúgy) -
#202 most olvasom a nemtom melyik fejezetet amiben Naruto-t egy mérgezet karomal sebzik meg és néztem volna ki Narutoból hogy ott helyben megműti magát o_O brutál.... bocsi csak ezt meg kelet osztanom -
#201 ááá pedig még regelve is vagyok ezen az oldalon :P ezer hála és mégtöbb köszönet -
_Vegeta_ #200 Ugye nem magyar szinkronnal nezed?
Amugymeg vegyel erot magadon es olvasd a mangat. :P