4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
_Vegeta_ #279 dont be a smartass.
En tudom is mirol beszelek. :) -
#278 Akkor ők honnan vették ezt? -
Narrit #277 Shippuuden, part 2, egyre megy, nevezd ahogy tetszik. Na, kell valakinek, vagy nem? Nem ám paint-el csináltam meg, hanem Photoshop CS-sel és majdnem minden részhez járnak bónusz képek (az egyikben flash) -
_Vegeta_ #276 Animeknel nincsen "szezon".
Amugy a vert ittis kitoroltek belole mint amcsiba? :) -
#275 Mondjuk lehet azért csinálják mert addig tart 1 szezon? -
#274 hát a magyar adókon az animékel ez történik (nincs A+-om :( ) -
#273 És annak mi értelme van? Ész ész hová mész.. -
#272 elmenek addig hogy lezajlodik a Chuunin vizsga oszt újrakezdik -
#271 Hát mekkora egy fos a szinkron, nambaj haver nézi Jetixen és lemaradt az első pár részről, neki majd odadom, de én maradok a japán nyelvű magyar feliratos részeknél. -
_Vegeta_ #270 Ha esetleg hulyeseget akarnal kerdezni:
http://hiddenleafteam.fw.hu -
#269 Én ugy kezdtem elnézni a Jetix-en és elment de ahogy megnéztem japánnul az sokkal jobb és már undorodok a magyartól.Igaz néha a felirat hülye de azért kilehet szedni belőle a lényeget.
Jut eszembe: még nem tartok ott de én csak az első 197 résznek találtam meg a magyar feliratot. van tovább vagy ennyi tellet csak ki? -
_Vegeta_ #268 Nem letezik shippuuden manga csak naruto part2. :) -
Narrit #267 Láttátok már a Shippuudent? Nagyon ott van. Mangában is megvan, sőt fordítom is, szóval ha kell valakinek minőségi magyarított Shippuu manga, akkor írjon nekem a [email protected] címre! Bárkinek adok, de csak terjesztésre, semmi szerkesztés, meg bele/átírogatás! Már sokszor csalódtam a manga.hu naruto-csapatában, ezért vágtam bele én magam. Ezzel nőhet az oldalatok népszerűsége és az enyém is, úgyhogy mindketten jól járunk majdT -
matestaker #266 Szerintem csak Kakasi Sensey-nek van jó hangja , meg még 1-2 embernek. Japánul pont eltalálták de ez a magyar szerintem katasztrófális.De ugye kinek milyen!:) -
#265 kiba hangján kivül elég jók vannak szerintem -
#264 Töltöm torrentről magyarul a Narutot, nagyon kiváncsi vagyok a szinkronra. -
_Vegeta_ #263 :DDDD -
#262 Oké megnyugodtam.
Köszii -
#261 Igen annyi egy rész.Hogy kevés bene a bunyó:Dmajd lesz több... -
#260 Mindenkinél 23 perc 1 rész? mert én elvileg az eredetit töktöttem le de nem vagyok benne teljesen biztos mert ez is rövid és kevés benne a bunyó, pedig japánul szövegelnek. -
#259 szerintem királyos lehet de ne itt beszéljük meg -
matestaker #258 Elvileg itthon is meg lehet venni. Ezért kérdeztem! -
#257 itthon valyon mért nem lehet kapni? VAGY mért nem tudok róla? -
matestaker #256 Úgy semmi különös de akkor már ha lehet választani lehetne inkább az Anime.Vlakinek amúgy megvan ajáték? Érdeklődnék hogy milyen. -
#255 a mangával mibajod? -
matestaker #254 Uhh.Oké.Köszi. -
_Vegeta_ #253 Speciel en jobban csipem a mangat. A letolteshez azt ajanlom menj az sg anime topikjaban ahol talalsz a banner alatt egy faq-t amire rakktatintva latsz majd egy nevet amire ha google-n rakeresel megtalalod az oldalt ahova ha reggelsz es a forumon utannanezel kapsz egy ftp cimet. Ennel egyertelmubb nemlehetek. :) -
#252 A Narutimate Hero 2 az a japán verzió az angol verzió az Ultimate Ninja 2;) -
matestaker #251 Hello.Én most lettem nagy Naruto Fan.É viszont nem voltam lusta és elolvastam mindent amit írtatok de ígyse értek túl sokat:). Na mindegy.Magát az Anime sorozatot nem tudjátok hol lehet letölteni?
Mert csak azt írtátok hogy www.manga.hu és ott csak képregény van. Ja és még:MEg akaro mvenni a 2006-ban megjelent Naruto Narutimate hero 2 Játékot de nem tudom hogy csak japán nyleven van? Nem lehet átállítani a játékon belül angolra? -
#250 Nah ma megnéztem a 166-167-es dupla epizódot, az eleje nagyon durva volt, röhögtem is rajta, hála az égnek vége is lett az adott küldetésnek.. -
#249 furi a Jetix-en tök máshogy kezdödnek a részek. -
#248 itt atláltam.Akkor biztos jó hozzá. -
#247 Itt mondjuk találsz magyar feliratot én is ezt használom. -
#246 na meg van a naruto első 25 része és néztem hozzá feliratott.Na nekem az eredeti japán van meg és ahoz jó az ilyan felirat? :Az usteam-es avi verzióhoz készült. mert csak ilyet találtam kivéve az első 3 részhez ahoz normál van. -
#245 www.manga.hu magyarul letőltheted a manga első száötven nemtomennyi fejezetét és nincs semmi kihagyva -
#244 Értem, én még egy részt se láttam a Shippuudenből még csak a sima Narutót nézem, még csak a 166-167 dupla résznél tartok.( ez következik majd) Mire eljutok a részére lesz pár Shippuuden rész remélem. -
_Vegeta_ #243 En asszem egyenlore megvarom míg osszegyul 5-10resz es majd egybe. :)) -
#242 Naruto Shippuuden, 6-7. rész: 2007. március 29. csütörtök
Naruto Shippuuden, 8-9. rész: 2007. április 12. csütörtök
Naruto Shippuuden, 10. rész: 2007. április 19. csütörtök -
#241 Aha.Köszii. -
_Vegeta_ #240 1) Anime topik Faqjaban nezz korul
2) Animekban nincsnennek evadok
3) Shupinden nem letezek. Amire gondolsz az Shippuuden es ugyanugy a naruto folytatasa mint a Dbz a dragonballnak, hiszen a manga nincsen kettévalasztva.