4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• _Vegeta_
    dont be a smartass.
    En tudom is mirol beszelek. :)
  • ToCsEk
    Akkor ők honnan vették ezt?
  • Narrit
    Shippuuden, part 2, egyre megy, nevezd ahogy tetszik. Na, kell valakinek, vagy nem? Nem ám paint-el csináltam meg, hanem Photoshop CS-sel és majdnem minden részhez járnak bónusz képek (az egyikben flash)
  • _Vegeta_
    Animeknel nincsen "szezon".

Amugy a vert ittis kitoroltek belole mint amcsiba? :)
  • ToCsEk
    Mondjuk lehet azért csinálják mert addig tart 1 szezon?
  • Fantos
    hát a magyar adókon az animékel ez történik (nincs A+-om :( )
  • ToCsEk
    És annak mi értelme van? Ész ész hová mész..
  • Fantos
    elmenek addig hogy lezajlodik a Chuunin vizsga oszt újrakezdik
  • ToCsEk
    Hát mekkora egy fos a szinkron, nambaj haver nézi Jetixen és lemaradt az első pár részről, neki majd odadom, de én maradok a japán nyelvű magyar feliratos részeknél.
  • _Vegeta_
    Ha esetleg hulyeseget akarnal kerdezni:
    http://hiddenleafteam.fw.hu
  • Hopsz
    Én ugy kezdtem elnézni a Jetix-en és elment de ahogy megnéztem japánnul az sokkal jobb és már undorodok a magyartól.Igaz néha a felirat hülye de azért kilehet szedni belőle a lényeget.
    Jut eszembe: még nem tartok ott de én csak az első 197 résznek találtam meg a magyar feliratot. van tovább vagy ennyi tellet csak ki?
  • _Vegeta_
    Nem letezik shippuuden manga csak naruto part2. :)
  • Narrit
    Láttátok már a Shippuudent? Nagyon ott van. Mangában is megvan, sőt fordítom is, szóval ha kell valakinek minőségi magyarított Shippuu manga, akkor írjon nekem a [email protected] címre! Bárkinek adok, de csak terjesztésre, semmi szerkesztés, meg bele/átírogatás! Már sokszor csalódtam a manga.hu naruto-csapatában, ezért vágtam bele én magam. Ezzel nőhet az oldalatok népszerűsége és az enyém is, úgyhogy mindketten jól járunk majdT
  • matestaker
    Szerintem csak Kakasi Sensey-nek van jó hangja , meg még 1-2 embernek. Japánul pont eltalálták de ez a magyar szerintem katasztrófális.De ugye kinek milyen!:)
  • Fantos
    kiba hangján kivül elég jók vannak szerintem
  • ToCsEk
    Töltöm torrentről magyarul a Narutot, nagyon kiváncsi vagyok a szinkronra.
  • _Vegeta_
    :DDDD
  • Hopsz
    Oké megnyugodtam.
    Köszii
  • ronihun
    Igen annyi egy rész.Hogy kevés bene a bunyó:Dmajd lesz több...
  • Hopsz
    Mindenkinél 23 perc 1 rész? mert én elvileg az eredetit töktöttem le de nem vagyok benne teljesen biztos mert ez is rövid és kevés benne a bunyó, pedig japánul szövegelnek.
  • Fantos
    szerintem királyos lehet de ne itt beszéljük meg
  • matestaker
    Elvileg itthon is meg lehet venni. Ezért kérdeztem!
  • Fantos
    itthon valyon mért nem lehet kapni? VAGY mért nem tudok róla?
  • matestaker
    Úgy semmi különös de akkor már ha lehet választani lehetne inkább az Anime.Vlakinek amúgy megvan ajáték? Érdeklődnék hogy milyen.
  • Fantos
    a mangával mibajod?
  • matestaker
    Uhh.Oké.Köszi.
  • _Vegeta_
    Speciel en jobban csipem a mangat. A letolteshez azt ajanlom menj az sg anime topikjaban ahol talalsz a banner alatt egy faq-t amire rakktatintva latsz majd egy nevet amire ha google-n rakeresel megtalalod az oldalt ahova ha reggelsz es a forumon utannanezel kapsz egy ftp cimet. Ennel egyertelmubb nemlehetek. :)
  • ronihun
    A Narutimate Hero 2 az a japán verzió az angol verzió az Ultimate Ninja 2;)
  • matestaker
    Hello.Én most lettem nagy Naruto Fan.É viszont nem voltam lusta és elolvastam mindent amit írtatok de ígyse értek túl sokat:). Na mindegy.Magát az Anime sorozatot nem tudjátok hol lehet letölteni?
    Mert csak azt írtátok hogy www.manga.hu és ott csak képregény van. Ja és még:MEg akaro mvenni a 2006-ban megjelent Naruto Narutimate hero 2 Játékot de nem tudom hogy csak japán nyleven van? Nem lehet átállítani a játékon belül angolra?
  • ToCsEk
    Nah ma megnéztem a 166-167-es dupla epizódot, az eleje nagyon durva volt, röhögtem is rajta, hála az égnek vége is lett az adott küldetésnek..
  • Hopsz
    furi a Jetix-en tök máshogy kezdödnek a részek.
  • Hopsz
    itt atláltam.Akkor biztos jó hozzá.
  • ToCsEk
    Itt mondjuk találsz magyar feliratot én is ezt használom.
  • Hopsz
    na meg van a naruto első 25 része és néztem hozzá feliratott.Na nekem az eredeti japán van meg és ahoz jó az ilyan felirat? :Az usteam-es avi verzióhoz készült. mert csak ilyet találtam kivéve az első 3 részhez ahoz normál van.
  • Fantos
    www.manga.hu magyarul letőltheted a manga első száötven nemtomennyi fejezetét és nincs semmi kihagyva
  • ToCsEk
    Értem, én még egy részt se láttam a Shippuudenből még csak a sima Narutót nézem, még csak a 166-167 dupla résznél tartok.( ez következik majd) Mire eljutok a részére lesz pár Shippuuden rész remélem.
  • _Vegeta_
    En asszem egyenlore megvarom míg osszegyul 5-10resz es majd egybe. :))
  • ToCsEk
    Naruto Shippuuden, 6-7. rész: 2007. március 29. csütörtök
    Naruto Shippuuden, 8-9. rész: 2007. április 12. csütörtök
    Naruto Shippuuden, 10. rész: 2007. április 19. csütörtök
  • Hopsz
    Aha.Köszii.
  • _Vegeta_
    1) Anime topik Faqjaban nezz korul
    2) Animekban nincsnennek evadok
    3) Shupinden nem letezek. Amire gondolsz az Shippuuden es ugyanugy a naruto folytatasa mint a Dbz a dragonballnak, hiszen a manga nincsen kettévalasztva.