4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#319 Én elég lassan tudom nézni még csak a 101-125-ig fogom nézni hétfőn :( -
#318 Jajah:) Azok elég unalams részek a végefele, shippuuden annál nagyobbat fog ütni, az openinget még most is végignézem minden alkalommal olyan jó lett:) -
#317 Hát már csak 30 rész és végzek a Narutoval, aztán megnézem a pár shippuden részt aztán és is várhatok.
Naruto Shippuuden 10. rész: 2007. április 19. csütörtök
-
#316 Üdv mindenki:)
Eh, jó neked, elég rossz igy nézni hogy heteket kell várnia köv részre^^ -
#315 május 5.-én animeconra ki jön? -
_Vegeta_ #314 május 3 még meeeeeessssssssssssssssze van. Meg menjek fel büdipestre csak ezert hogy megvegyem? 3000 a vonatjegy 2000 a manga megéri. :D -
#313 Pontos dátum került napvilágra a Magyar Naruto Mangát illetően. A most debütáló manga május 3.ától kapható, 2000 Forintos áron. Az első kötet 192 oldal hosszúságú lesz, ez sacc/kb: 10 manga fejezetet fog tartalmazni. Szóval megéri :] Részletek a MangaFan oldalán. -
#312 Már csak 35 rész és végzek a Narutoval aztán jön a Shippuden. -
#311 baynek mért most irdo :D ez jó lett volna húsvétkor.
Na majd jővöre
:D -
#310 *tapsvihar* Ez JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ VOLT XDXDXD -
#309 Konohában jártam,
Orochimarut is láttam,
Megakart ő ölni,
Nesze nektek kölni xD -
#308 A 97. rész felirata mindenkinek késik? -
#307 mutason nekem már egy ilyen oldalt mondd meg neki hogy ez hülyeség ahogy van (na meg persze a logikai menetet amit lentebb írtam) -
#306 ÉN TUDOM!!!Mert az a hülye csaj aztmonda hogy minden oldalon a olvasta és milyen hülye vok... -
#305 DEHOGY A FIA! sose ismerte a szüleit de a 4. hokage-t mindenki ismeri szóval egy kis logika és meg is van a válassz -
#304 Nah lenne egy hülye kérdésem...csak hogy biztos legyek.Azon veszekedtem egy csajjal hogy Naruto a 4.Hokage fia-e?Hát sztem nem...sőt biztos...vagy én vok hülye? -
#303 nagyon fasza eddig! 2 nap alatt 51 rész
Rock Lee -
#302 kthx -
#301 akkor kell megnézni amikor ráérsz :p -
#300 a moviet mikor kell megnézni? szétspoilerezi a sorozatot vagy különáló cucc? -
#299 A 97.-ik részhez való felirtatt nekem fos mert később jön a szöveghez képest.
Ezt inen szedtem le: http://animeaddicts.hu/downloads.php?filelist.5.505
Ha valaki tud valamilyen másik oldalt akkor létszik irja le.
Ja nekem a Hidden Leaf Team oldala nem jön be :( -
#298 hát hardsubos. -
#297 köszi az infót -
_Vegeta_ #296 Nemis. ¬.¬ -
#295 nem baj,
a lényeg, h tudatalatt értetted.
^^ -
_Vegeta_ #294 Hinatanak jo nagy mellei lesznek kesobb. (^^.)
Serpa: Még mindig nemertem. :) -
#293 kitakarja az engsubot.
semmilyen :) -
#292 Narutonak az se esett le mért jön zavarba Hinata ha ő jelen van szal az még arréb van ha van -
_Vegeta_ #291 Bassz...meg Egyszer mar irtam valaszt ugynezki nem fogadta el. :S
Szoval
Hardvid az nallad a hardsubot jelenti? Mert ha igen akkor igen csak angol hardsubos releasek vannak fenn U-n.
Ezaz opaque box nemtom mit jelent. :)
Az osszes resz mien? :) -
#290 Hi, valaki tudja hogy Naruto és Hinata valamikor is összejönnek-e? Mert a neten van sok ijen kép vagy az mind kamu? Eddig 177 részt néztem meg de abba nem jöttek össze. -
#289 csak sikerült bejutnom.
kár, h csak hardvidként van Naruto ott.
ez az opaque box megoldás eléggé feles megoldás, ...
de csak megszokom.
btw, nem tudod,h az összes rész ilyen? -
_Vegeta_ #288 Az ilyen ingyen cuccok addig elnek amig "lathatatlanok" maradnak csak azert szoltam. :)
Probald kesobb most nekem sem jon be, biztos van valami a fw-el.. :) -
#287 oké, csak korábban sem szóltak érte, de többet nem írom ki.
ellátogatnék, ha nem 403at kapnék a képembe :) -
_Vegeta_ #286 Lecci lecci ne hasznaljuk mar a neveket!! Valaki szoljon mar egy modinak hogy a team szocskat torolje. :))
Amugy latogass el a hiddenleafteam.fw.hu-ra es megtalalod a valaszt a kerdesedre. :) -
#285 a usteamen csak égetett subos részek vannak?
3részbe néztem bele, és mind1ikbe van engsub. -
_Vegeta_ #284 Info nem is kell csak maga a konyv(ek). :) -
#283 Én láttam, szerintem arra még várhatsz egy kicsit, olyan sok infó még nincs róla. -
_Vegeta_ #282 Eh biztos lattatok mar... Naruto manga magyarul a mangafan.hu-tol. Alig varom jojjon mar kifele. :D -
_Vegeta_ #281 Magyaran szolva:
Ne okoskodj. En tudom mit beszelek. :) -
#280 Nemértem