27
-
Neerpelt #27 Gyerekek, térjetek már észhez!
Az USA a "terroritmus elleni harc" mögé burkolózva akarja kiszűrni az olyan embereket, kik a jövőbeli rendszerüket (mely még ugyan csak félig van kész) ellenzik, csak a szovjetek gerincesebbek voltak, mert nyíltabban csinálták!
Nem emlékeztek?! Telefonlehallgatások nem csak az '50-es években voltak, hanem egy-két lebukott próbálkozás ma is nyílvánosságra került!
Nos, az amcsi nép meg azért hülye, mert tudatosan le van butítva. Minél hülyébb, annál könnyebben irányítható az ember! Ez olyan, mint mikor a lehető legkevesebb szoftvert teszik fel a gépre, hogy gyorsabban fusson a kütyü...
Szóval az USA már rég kinőtte a demokráciát, ez tény... Mint ahogy annak idején a Római Birodalom is... Ott is ugyanet volt... -
peca #26 USA altalaban = nagyon primitiv tehat iranyithato emberek osszessege, allszent "amerikai alom" csaladdal. Szoval betegek... Biztos van par100 kivetel, de 90%uk ilyen fa*z. -
Morden23 #25 Mivel nem élek Amerikában, és nem szoktam véres szemmel követni az elnökválasztásaikat, nem tudom, hogy pontosan hogy megy, de a rendszer lehetővé teszi azt, amit mondtam. És általában, ha van lehetőség, akkor valaki már használja is.
Amúgy megnéztem az értelmező kéziszótárban, hogy biztos legyek benne, de igazam volt. A B2-es lopakodó bombázó nem szinonímája a demokrácia fogalmának :) -
Tiberius B #24 Nemtom, lehet túl naiv vok:-(, de szerintem a cégek szerepe inkább a választás után nagy, míg a választáson egymással diskurálnak a cégek és a pártok, addig mikor már a hatalomban ülnek a megfelelő emberkék, a cégek elkezdenek kilincselni az előre megbeszélt dolgokért, majd megy a nép orra előtt az együttműködés mindenféle pozitív jelzők alatt, elhallgatva a negatívakat. Én így "hisz"-em egyenlőre. -
Shadow_THH #23 A Gyurcsány blogja miatt van az egész, azért leszáll a repülő -
Morden23 #22 Valszeg a terroristák ellen kell... -
Morden23 #21 Amit Rigidus mond, az nem összeesküvés-elmélet, hanem egy gazdasági/politikai zárvány, amit úgy hívnak, hogy választási kampány. Monetáris értelemben nagyobb fekete lyuk, mint a FIFA. Igaz, hogy limitálva van a támogatásra fordítható összeg, valamint részrehajlás/lefizetés egyebek vádjával le lehet koptatni a túlfizető gigacégeket, de nem azért találták ki a jogot, hogy ne lehessen az ilyesmit megoldani.
Kvázi, minél okosabban ígérget egy elnök a corp-oknak, annál több fogja (legálisan, vagy fű alatt, egykutya) folyatni a jófajta zöldhasút. Szóval igazság van benne.
Azért írok félhülyét, mert az viszont teljesen hülye, aki azt hiszi, hogy a Bush csk szimpla önérzetből, meg idiotizmusból csinálja a balhét. Meg van minden gondosan tervezve, ez nem összeesküvés-elmélet, csak kormányzás:) Ellenben hülye a fószer, mert olyan bazinagy mellénnyel jön ide az EU-ba, mintha az Uniónak élből hasra kéne vágódnia, de úgy, hogy a homlokkoppanás egészen Iránig hallatsszon. -
Mice #20 ez már hülyeség
valszeg a terroristák gyakran látogatott oldalakon fognak majd kommunikálni... -
#19 lál
- mit dolgozol ?
- bocs, titkos.
- tudom, hogy a pentagonnál vagy.
- najó, de ne mond el senkinek. blogokat olvasok -
Tiberius B #18 Még az is lehet, ezért jó, hogy "a nép választ" azért ez nem csak üres frázis, nem jött még el az oligarchikus demokrácia ideje, az összeesküvéselméleteket meg nem szeretem. -
#17 Hat en attol artok, hogy ha valasztas lesz az USA-ban, ennel csak hulyebb/elborultabb elnokjeloltet kuldenek fel a szinpadra a cegek. -
Tiberius B #16 Van ebben igazság, főleg ez a "félhülye" kifejezés tetszik:-) Bush-t meg én is utálom, nem egy teljesen épelméjű vki, a világ csendőre dologban igazad van, rossz álláspont. Viszont sajna amíg nem lesz választás, addig szívnak ők is meg a világ is, mondjuk az is érdekes, hogy Bush-t csak azért indították mégegyszer, mert az a szokás, hogy az elnököt újra indítják a választásokon.:-)
Az a hapi unszimpi egyszerűen (na meg nem épelméjű) -
Morden23 #15 A baj az, hogy egy félhülye orszég félhülye kongresszusa felett egy félhülye elnök kempel, aki képes levezetni az egész tetves népét a szikláról (diplomáciai értelemben), ha a nem igazán világszínvonalú erkölcsi/üzleti/politikai megfontolásai azt kívánják.
Ez a világ csendőre dolog kiment már a divatból, na. Erre meg idejön kuncsorogni egyenként minden EU-s ország vezetőével, ha már maga az Unió egyszerre elküldte a halálba.
Erről mondjuk az is eszembe jutott (még a múltkor), hogy mi itt a jópofa kis Budapesten olimpiát szándékozunk majd rendezni, de elég ez a szerencsétlen Bush, hogy két napra megdögöljön a főváros forgalma. Ezt csak úgy beOFFoltam... -
Tiberius B #14 A baj, hogy elvitték és nem "oda is vittek" -
Morden23 #13 I LOVE AMERICA! I LOVE PRESIDENT BUSH!
THANK YOU FOR BRINGING DEMOCRACY TO IRAQ!!!
-
strogg #12 A "terrorizmus elleni harc" nem más mint ürügy,amivel meg tudják magyarázni a jelenlegi fasiszta külpolitkiájukat.Ez éppen olyan, mint a Szerzői jog a jogvédőknek. Arról szól, hogy fizess ha kell ha nem, vagy rádhúzzuk a vizes lepedőt.
Nagyon igaz, hogy a jog, és az erkölcs az két külön dolog.... -
Béla bácsi #11 Kielemzik persze. Logikus lépés részükről. Itthon is figyelik a fiúk a netet, ezúton is üdvözlőm őket. -
waterman #10 paranoid óvodások. :) -
bundee #9 a pentagon az usa "hadugyminiszteriuma" - egyebkent meg usaban MINDENRE oda probalnak figyelni, akar van ertelme, akar nincs -
djukel #8 az isten rogyassza már meg ezt a nemzetet -
Feriboy #7 Ez nem csak ártalmatlan megfigyelés lesz szerintem. Aki vmi csúnyát mer írni bush-ról vagy a kormányról, azt egyből bezárják egy börtönbe terrorizmus vádjával (vagy egyből viszik gvantanamóra). El sem hiszem hogy a kínaiakat b**zogatják a net cenzúrájuk miatt. Abban az "kommunista" államban lassan több szabadsága lesz az embereknek mint a "dicső" nyugati demokráciákban. Én már csak a skandinávokban bízok :D:D -
Morden23 #6 Ócska hypehír. Ha már figyelnek telefont, televíziót. könyveket meg isten tudja, mit, akkor magas ívben teszek a blogokra.
A hír értéke: a Pentagonban, és a légierőnél is olvasnak blogot. De jó. -
Andris #5 Szerintem a Pentagon alá tartozik a légierő. -
#4 A cím szerint a Pentagon akarja tanulmányozni a blogokat, a cikkben viszont a Légierő...ha jól tudom, ez két különálló szervezet, nem?! -
Cat #3 lehet hogy ott is pénzt osztogatnak a haveroknak, vagy valahogy sikerült meggyőznie ennek a két embernek a fejeseket, hogy erre szükség van, hisz a blog új dolog, kihasználták a körülőtte lassan magyarországon is meglévő hypeot, hogy "figyelni kell azt is". -
assdf #2 Hát ezt olvasva én oszama helyében nyitnák egy saját blogot, és minden másnap beleirnam hogy "fiuk, holnap felrobbantjuk a parlmanetet/x toronyházat stb..." hagy kapkodjanak az amcsik
Ez már megint egy nagyon hülye ötlet az amerikaiaktól és semmi értelme. -
wednes #1 Na igen a terrorizmus elleni harc hmmm... Akkor miért a legolvasottabb és legkeresettebb blogokra kíváncsiak? Biztos azért mert a Földön a netező terroristákból van a legtöbb.