27
  • Neerpelt
    #27
    Gyerekek, térjetek már észhez!
    Az USA a "terroritmus elleni harc" mögé burkolózva akarja kiszűrni az olyan embereket, kik a jövőbeli rendszerüket (mely még ugyan csak félig van kész) ellenzik, csak a szovjetek gerincesebbek voltak, mert nyíltabban csinálták!
    Nem emlékeztek?! Telefonlehallgatások nem csak az '50-es években voltak, hanem egy-két lebukott próbálkozás ma is nyílvánosságra került!

    Nos, az amcsi nép meg azért hülye, mert tudatosan le van butítva. Minél hülyébb, annál könnyebben irányítható az ember! Ez olyan, mint mikor a lehető legkevesebb szoftvert teszik fel a gépre, hogy gyorsabban fusson a kütyü...
    Szóval az USA már rég kinőtte a demokráciát, ez tény... Mint ahogy annak idején a Római Birodalom is... Ott is ugyanet volt...
  • peca
    #26
    USA altalaban = nagyon primitiv tehat iranyithato emberek osszessege, allszent "amerikai alom" csaladdal. Szoval betegek... Biztos van par100 kivetel, de 90%uk ilyen fa*z.
  • Morden23
    #25
    Mivel nem élek Amerikában, és nem szoktam véres szemmel követni az elnökválasztásaikat, nem tudom, hogy pontosan hogy megy, de a rendszer lehetővé teszi azt, amit mondtam. És általában, ha van lehetőség, akkor valaki már használja is.

    Amúgy megnéztem az értelmező kéziszótárban, hogy biztos legyek benne, de igazam volt. A B2-es lopakodó bombázó nem szinonímája a demokrácia fogalmának :)
  • Tiberius B
    #24
    Nemtom, lehet túl naiv vok:-(, de szerintem a cégek szerepe inkább a választás után nagy, míg a választáson egymással diskurálnak a cégek és a pártok, addig mikor már a hatalomban ülnek a megfelelő emberkék, a cégek elkezdenek kilincselni az előre megbeszélt dolgokért, majd megy a nép orra előtt az együttműködés mindenféle pozitív jelzők alatt, elhallgatva a negatívakat. Én így "hisz"-em egyenlőre.
  • Shadow_THH
    #23
    A Gyurcsány blogja miatt van az egész, azért leszáll a repülő
  • Morden23
    #22
    Valszeg a terroristák ellen kell...
  • Morden23
    #21
    Amit Rigidus mond, az nem összeesküvés-elmélet, hanem egy gazdasági/politikai zárvány, amit úgy hívnak, hogy választási kampány. Monetáris értelemben nagyobb fekete lyuk, mint a FIFA. Igaz, hogy limitálva van a támogatásra fordítható összeg, valamint részrehajlás/lefizetés egyebek vádjával le lehet koptatni a túlfizető gigacégeket, de nem azért találták ki a jogot, hogy ne lehessen az ilyesmit megoldani.

    Kvázi, minél okosabban ígérget egy elnök a corp-oknak, annál több fogja (legálisan, vagy fű alatt, egykutya) folyatni a jófajta zöldhasút. Szóval igazság van benne.

    Azért írok félhülyét, mert az viszont teljesen hülye, aki azt hiszi, hogy a Bush csk szimpla önérzetből, meg idiotizmusból csinálja a balhét. Meg van minden gondosan tervezve, ez nem összeesküvés-elmélet, csak kormányzás:) Ellenben hülye a fószer, mert olyan bazinagy mellénnyel jön ide az EU-ba, mintha az Uniónak élből hasra kéne vágódnia, de úgy, hogy a homlokkoppanás egészen Iránig hallatsszon.
  • Mice
    #20
    ez már hülyeség
    valszeg a terroristák gyakran látogatott oldalakon fognak majd kommunikálni...
  • PíszLávJuniti
    #19
    lál
    - mit dolgozol ?
    - bocs, titkos.
    - tudom, hogy a pentagonnál vagy.
    - najó, de ne mond el senkinek. blogokat olvasok
  • Tiberius B
    #18
    Még az is lehet, ezért jó, hogy "a nép választ" azért ez nem csak üres frázis, nem jött még el az oligarchikus demokrácia ideje, az összeesküvéselméleteket meg nem szeretem.
  • rigidus
    #17
    Hat en attol artok, hogy ha valasztas lesz az USA-ban, ennel csak hulyebb/elborultabb elnokjeloltet kuldenek fel a szinpadra a cegek.
  • Tiberius B
    #16
    Van ebben igazság, főleg ez a "félhülye" kifejezés tetszik:-) Bush-t meg én is utálom, nem egy teljesen épelméjű vki, a világ csendőre dologban igazad van, rossz álláspont. Viszont sajna amíg nem lesz választás, addig szívnak ők is meg a világ is, mondjuk az is érdekes, hogy Bush-t csak azért indították mégegyszer, mert az a szokás, hogy az elnököt újra indítják a választásokon.:-)
    Az a hapi unszimpi egyszerűen (na meg nem épelméjű)
  • Morden23
    #15
    A baj az, hogy egy félhülye orszég félhülye kongresszusa felett egy félhülye elnök kempel, aki képes levezetni az egész tetves népét a szikláról (diplomáciai értelemben), ha a nem igazán világszínvonalú erkölcsi/üzleti/politikai megfontolásai azt kívánják.
    Ez a világ csendőre dolog kiment már a divatból, na. Erre meg idejön kuncsorogni egyenként minden EU-s ország vezetőével, ha már maga az Unió egyszerre elküldte a halálba.

    Erről mondjuk az is eszembe jutott (még a múltkor), hogy mi itt a jópofa kis Budapesten olimpiát szándékozunk majd rendezni, de elég ez a szerencsétlen Bush, hogy két napra megdögöljön a főváros forgalma. Ezt csak úgy beOFFoltam...
  • Tiberius B
    #14
    A baj, hogy elvitték és nem "oda is vittek"
  • Morden23
    #13
    I LOVE AMERICA! I LOVE PRESIDENT BUSH!

    THANK YOU FOR BRINGING DEMOCRACY TO IRAQ!!!

  • strogg
    #12
    A "terrorizmus elleni harc" nem más mint ürügy,amivel meg tudják magyarázni a jelenlegi fasiszta külpolitkiájukat.Ez éppen olyan, mint a Szerzői jog a jogvédőknek. Arról szól, hogy fizess ha kell ha nem, vagy rádhúzzuk a vizes lepedőt.

    Nagyon igaz, hogy a jog, és az erkölcs az két külön dolog....
  • Béla bácsi
    #11
    Kielemzik persze. Logikus lépés részükről. Itthon is figyelik a fiúk a netet, ezúton is üdvözlőm őket.
  • waterman
    #10
    paranoid óvodások. :)
  • bundee
    #9
    a pentagon az usa "hadugyminiszteriuma" - egyebkent meg usaban MINDENRE oda probalnak figyelni, akar van ertelme, akar nincs
  • djukel
    #8
    az isten rogyassza már meg ezt a nemzetet
  • Feriboy
    #7
    Ez nem csak ártalmatlan megfigyelés lesz szerintem. Aki vmi csúnyát mer írni bush-ról vagy a kormányról, azt egyből bezárják egy börtönbe terrorizmus vádjával (vagy egyből viszik gvantanamóra). El sem hiszem hogy a kínaiakat b**zogatják a net cenzúrájuk miatt. Abban az "kommunista" államban lassan több szabadsága lesz az embereknek mint a "dicső" nyugati demokráciákban. Én már csak a skandinávokban bízok :D:D
  • Morden23
    #6
    Ócska hypehír. Ha már figyelnek telefont, televíziót. könyveket meg isten tudja, mit, akkor magas ívben teszek a blogokra.

    A hír értéke: a Pentagonban, és a légierőnél is olvasnak blogot. De jó.
  • Andris
    #5
    Szerintem a Pentagon alá tartozik a légierő.
  • Zé
    #4
    A cím szerint a Pentagon akarja tanulmányozni a blogokat, a cikkben viszont a Légierő...ha jól tudom, ez két különálló szervezet, nem?!
  • Cat #3
    lehet hogy ott is pénzt osztogatnak a haveroknak, vagy valahogy sikerült meggyőznie ennek a két embernek a fejeseket, hogy erre szükség van, hisz a blog új dolog, kihasználták a körülőtte lassan magyarországon is meglévő hypeot, hogy "figyelni kell azt is".
  • assdf
    #2
    Hát ezt olvasva én oszama helyében nyitnák egy saját blogot, és minden másnap beleirnam hogy "fiuk, holnap felrobbantjuk a parlmanetet/x toronyházat stb..." hagy kapkodjanak az amcsik
    Ez már megint egy nagyon hülye ötlet az amerikaiaktól és semmi értelme.
  • wednes
    #1
    Na igen a terrorizmus elleni harc hmmm... Akkor miért a legolvasottabb és legkeresettebb blogokra kíváncsiak? Biztos azért mert a Földön a netező terroristákból van a legtöbb.