Userbar kovácsok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudod, én sem lehetek tökéletes ^^
Amúgy meg, kövesd HyperGames példáját, és készíts valami szép userbart 😛

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Ha nem haragszol ezt törlöm. Ez már tényleg nem ide való.
Amúgy létezik komment szerkesztés 😛

Pheaper
Nemsokára én is készítek egy userbart én is 😊) ezt jól megaszontad 😄😄:

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Szép 😄
Nah csak egy figyelmeztetés kellett 😊

France men
ÉNNN??<#zavart1> Meg sem szolaltam..<#zavart1> de most egy évig megint nem csinálok usert ti jöttök, köszi egyébként<#nevetes1>

München ist ROT!!!

HyperGames

Hajrá, hajrá!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Komolyra fordítva a szót, foglalkozzunk a userbarokkal 😊
Nemsokára én is készítek egy userbart 😊)

Szép 😊
Flém? 😄
Ez inkább off, amit itt összehordasz a kis barátaiddal :ASDasdasd

France men
Hy!
Flémeltek itt jobbra balra!<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Akkor csinálok mán egy useret:

München ist ROT!!!

Szervusz <#integet2>

HyperGames
Hi All <#wave>

www.CRIMEMUSIC.try.hu

France men
ö ö te nem is figyelted mit irtam a kép alá<#ravasz1>
"Ez nem User de én annak használom.." az egy dolog hogy utána már rá mondtam hogy user de hát hüe vok én is<#eplus2>

München ist ROT!!!

<#hehe> Ki tudja ^.^

Doomista
Hát ha nem tudja megkülönböztetni az userbar és a logó szot,akkor hogy haladhat a flash és a banner között ? szerintem azt hiszi hogy a flash az egy photoshoppal készült banner,a a bannera meg azt hogy egy flash programmal készült animácio ... 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

😄DDD
Õööm, igazad van 😄
Doomista felsorolásából kiderül hogy tényleg csak egy "pár" (igaz alap) dolog hiányzott belõle :Asdasdasd

France men
Nekem mindig igazam van<#nezze>(kiváétel amikor nem) MOst ez a pár dolog hiányzott csak belöle de egyébként minden stimmelt... <#vigyor>

München ist ROT!!!

Doomista
énis csak hülyéskedtem 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Checkerboy
Tényleg nem veszed észre , h hülyéskedik vagy csak poénkodsz?Remélem az utóbbi 😉

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Doomista
jó jó , legyen neked igazad 😄
de hogy egy userbarnak állitsunk egy logot,ahoz megkell lennie:
1. A Visitor betütípusnak,ezen belül a pontos nagysága,.
2. Átlátszó kör.
3. Csík.
4. 350x19 mérete.

És ez mind hiányzik a tiédböl.
Persze a kör átlátszoságát lehet változtatni,rakni.
A csíkozás nem mindig lényeg,van olyan userbar ahová ez a csikozás nem kell,mert az scak lerontja.A betütipust is lehet szinezni,tükrözni.
viszont az 350x19 méretnek meg kell lennie.Söt a visitornak is,és annak a 10-s mérete.

Szoval szerintem ezzel eldöntöttem kinem van igaza.
De legyen neked igazad akkor.

Checkerboy
Logód megtévesztõ mert van büntid 😉

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Pheaper
Babelfish visitor nekem nem teccik 😛

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Checkerboy
Ettõl függetlenül tetszik a betûtípus 😊 Mi a neve mert , h nem Visitor TT1 BRK az hótsicher

Pheaper
de az

Checkerboy
A szöveg az nem is szabvány nem??

Checkerboy
szerintem is userbar volt csak éppen a pixeleket nem a 10es számszrendszerben nézte xD 😄

Pheaper

France men
Ez nem logo kedves, ez egy USERBAR ami kicsit csökött, mert... nah érted -.- miért bántjátok már még ha sokszor mondjátok el is hiszem rola hogy nem az<#vigyor5>

München ist ROT!!!

Doomista
nem rosz.
a dragonball felirat gyönyörüen öszevan nyomva.képminöség lehetett volna szebb ...

--------

#9561: France men: Ez nem userbar.Ez logo.Ezt a logomühely topikba tedd 😊

Nincs is tökéletes Userbar, csak ez túlzottan torz lett <#vigyor>

Pheaper

France men
De az csak kimosták<#zavart1> Nem minden Userbar tökéletes<#hehe>

München ist ROT!!!

Ez nem userbar sry.
Del.

France men
Akkor most is törölve lesz<#nyes><#nyes>

München ist ROT!!!

Checkerboy
Amikor legutóbb én ilyet csináltam akkor kegyetlenül törölve lett <#nyes><#nyes>

Dragonlords
Ksözi a válszokat

Dragooon
na persze 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Flamer
ya. Mr UserBar volt. régebbi nevén User Edgar Bar. csak aztán röviditette a nevét meg megházasodott..

http://loal.atw.hu

Dragooon
a szabvány szerint csak ekkora méretben csinálhatsz ^^

egyébként az userbaroknak van vmi feltalálója, akit nevén lehet nevezni? =)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragonlords
és ezeket az userbar-(sokat) :-)
nagyobb mértben is meglehet csinálni vagy csak ilyen kicsibe ??

Vdanosss
<#worship>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
halljatok :\
bocs fiuk az elobbiert de a kisebbik tesom azt hitte hogy innen van a többieknek nevük'-.-

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
szépek😊

Flamer
yóvan. :| sry. áramot szereltünk szinte egész nap. csak néha yöttem ide mikor volt áram

http://loal.atw.hu

<#taps> Tényleg szépek 😊)

Doomista
szépek 😊

Gunnersboy
illetve jelentkezem =)
remélem elnyeri tetszéseteket 😉

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
nah ma is jelentezem még 2 userbarral 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Doomista
ez logo akar lenni.a hlye meg nem tudja mi a különbség a logo és userbar közt.biztos a banneron a sok képet logonak nézte 😄

Gunnersboy
namost ez userbar vagy logo kérés akar lenni?

Vdanosss
jah mégvalami!
szeretem a gif képeket is <#vigyor2><#vigyor3>