Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah amúgy jó estét! 😊
Sorry de lesz itt egy-két alkotás, komment amit törölni fogok.
És bocs hogy ma sem igazán alkottam, de egész délelõtt/délután nem igazán értem rá (tudjátok DVD, pihenés, tanulgatás... miegymás 😄)
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
De ez lenyomja..:http://poharfestes.uw.hu/userbar/nevtelen2.gif
München ist ROT!!!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
eddig az a csávo tartotta,aki egy autost csinált ilyenbe,csak kevesebb sorba.
hát grat ! bár nem leszel benne a rekordkönyvbe xD
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://loal.atw.hu
München ist ROT!!!
szvsz 3sor a maximum<#rolleyes>#rolleyes>
AMugy jo lett grat <#eljen>#eljen>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
München ist ROT!!!
te aztán okos gyerek lehetsz xDDD

a nagyobb képeket betudja mutatni egészben,és igy nem a kép negyedét látjuk az userbaron 😊
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ha valaki nem tud userbart csinni photoshopban,akkor már van ilyen userbar készitö program,nem lehet olyan jokat csinni vele sajna...de hát valakinek böven elég 😄 ajánlom figyelmedbe xD
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
|#9603: szeretné(m)nk látni ^^
itt van még kettõ komolytalan, elég nyamvadtak, dehát este van 😄
american english user:
û pusherû:
remélem azért jóak és tetszenek vkinek
München ist ROT!!!
addig is szeretnék egy-két építõ jellegû kritikát ^^

Benc16: Semmi.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz