Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt az állításomat igazolja hogy a fénytörés világosítja a keretet a bar felsõ részén 😄
Tehát van rajta keret, csak nem az igazi.
Igy nézne rendes kerettel:

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
itt a none-t válaszd. ennyi.
jah, és a keret legyen a legfelsõ layer.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
1. A keretet lehagytad.
2. Homályos a betû.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
'világosabb csíkot'? 'Elliptical Marquee Tool'-lal csinálok olyan belelógós kört, aztán rábrusholok fehérrel -Brush Tool- majd az 'Opacity'-t meg a 'Fill'-t állítgatom... -ha erre gondolsz
GO GUNNERS!
- a betûméret 10px legyen
- és rakj rá egy 1px vastag fekete keretet
<#eljen>#eljen>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Pain is inevitable. Suffering is optional.
sigeket ne ide, hanem a topikjába tegyél 😛
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
-visitor betütipus (10px méret lehetõleg)
-keret
-nem olyen pixeles képek és akkor jolesz<#smile>#smile>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fórum nyitóoldal--->Beállításoknál tudod berakni
Bocs az offért Userbarosok 😊
Semper Fidelis
Logomûhely a topick neve.
De csinálok neked 1et ha szeretnéd
Semper Fidelis
Lécci segítsetek! Annyira tetszenek azok a képek <#vigyor2>#vigyor2>
A betutipus azért lett ilyen mert egyszerüen nem tudtam kiolvasni a szöveget ha kisebb betümérettel volt szedve<#szomoru1>#szomoru1>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Más:
Sajnálom hogy az elmúlt 2 hónapban nem sikerült összehozni egy versenyt, áprilisban mindenképp szeretnék tartani egyet, mert úgy látom megint kezdünk leülni. Addig is mindenkinek ajánlom külföldi oldalak, fórumok nézegetését, holt tartunk jelenleg hozzájuk képest.
üdv, további szép hetet.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá