Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs csak iylen anti akármi ami csinál változást, de sztem nem ez lesz az:( PJack majd segít õ csinálta ugyis azt az userbart...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Mert ugye van sharp,crisp,strong,smooth -homályositoféleségek.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
de a ps-es betûtipussal nem lehet neoneffektezni mert nem ismeri fel Textkénkt.
vagy ha lehet, akkor hogy :D
ilyet h lehet csinálni(ulead gif-el ill. photoshoppal)
ha mássa kell akkor meg mivelÛ:)
The lost room

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Hajrá bb! ×)
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
most megy axnen vasárnaponként mini scifi sorozat, de nem találtam neten:(
a szöveg rajta meg Az elveszett szoba lenne.
:)
googleba van elég anyag
ha lehetm legyen rajta a kulcs, meg az ajtó...animált lenne alegjobb, azokat szeressem:D monjduk váltokozna hogy lost room angol felirat, a kulcs, aztán az ajtó...
megcsinálnám én is, de sajnos betegen semmihez nincs kedvem:(
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
- Beszélgetõs programok - pl.: MSN, mIRC, Yahoo
- Kedvenc animációs film - pl.: Tom & Jerry, Andy a vagány
- mozifilmekhez szerintem "fan" illene, watcher illetve viewer inkább csatornákhoz, sorozatokhoz passzol
- Tom & Jerrybõl inkább 2-3 soros megoldást látom megfelelõnek, így nagyon olyan szaga van hogy csak egy kép háttérbe meg egy kis felirat. noperc alatt kész.
- Mirc-essel van legkevesebb gondom, bár a szöveg lehetne világosabb, nem tudom de az én monitoromon nagyon figyelnem kell hogy észrevegyem az animot.
-
-
-

Japep - tõled is várnék valami szép munkát
Viccet félretéve, én vagyok a HG de nem nagyon volt idõm még a versennyel foglalkozni, ma se lesz, max holnap. BB kérdezte feldobhat-é egy két témát, mondtam neki ha szerinte van értelme 2 nap erejéig, akkor hajrá, csak ne keltsen nagy feltûnést :)
Hoztam egy jó hírt! Mindenki felveheti a szemüvegét! Épp most jött ide egy userbar készítésre!!! Yee, mindneki részt vehet, de csak 2 napja van az elkészítésre!!! Lehet 1 - 4 sorosig lévõ barokat alkotni, ezekkel a témákkal:
- Mozifilm - pl.: Fûrész 3, 300, Jeepers Creepers 2 (ami most jelent meg)
- Beszélgetõs programok - pl.: MSN, mIRC, Yahoo
- Kedvenc animációs film - pl.: Tom & Jerry, Andy a vagány
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Amúgy elsõ barnak nem rossz, de tessék nézegetni nemzetközi userbar oldalakat, tanulni a jobbaktól. Ha ez megvolt és úgyérzed elég jó vagy nevezhetsz az áprilisi versenyre (amin dolgozok :P)
üdv
Fradista91

<#fejvakaras>#fejvakaras>