Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
smsbandi watcher-t csinálna valaki?😄 vagy fan-t
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Nekem így elsõre bejövõsek, és használnám õket ha kellene.
ui: Armani/SMSBandi, kitöröltem az offot kezdeményezõ hozzászólásod, és szerintem ne erõltess olyat ami nem megy. Legalábbis elõször csinálj 5-6 többsorost, hasonlítsd össze a többiekével és csak utána töltsd fel.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
----------------------------------------
1.témakör - húsvét - Én itt a "hétköznapi jelentésére" gondoltam...
2.témakör - 1945. április 4. - Erre nem igazán találtam képanyagot...
3.témakör - forma1 - Ferrari /Massa, Räikkönen/
4.témakör - szerepjáték - Fable: The lost chapters /angel or devil
5.témakör - vízilabda - magyar válogatott férfi vízilabdázók

CHELSEA FOOTBALL CLUB
PS be jobb volt... Mind1 leszarom.
Ide minden fasz regelhet?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
well htx.
sry again.
http://loal.atw.hu
Látható lesz, és vedd le None ra 😊
szóval:
versenyre:[/n]

http://loal.atw.hu
De másokat zavarba hozhat 😊
#12367: örülünk neki, hajrá 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Animált és nem animált 1 sávos
Animált és nem animált 3 sávos
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Akkor neki is állhatsz a versenynek. Jómunkát
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A konfliktusok elébe mentem, nem szeretnék kedvenc szovjet tankokról (pfuj), nyuszifajtákról userbarokat látni.
Ez a nap legrosszabb vicce.
Azt hittem nem kell részleteznem, hogy s miként gondoltam a verseny témáinak megvalósítását...
Lehet mégis idõt kell rá áldozni? <#szomoru1>#szomoru1>
Igen. úgy néz ki.
Húsvét: azt valósítsátok meg, ami elõször eszetekbe jut róla, amit számotokra jelent (nyuszi, festett tojás, jobb esetben Krisztusunk feltámadása)
1945.április 4: ugyanezt várnám el, kicsit tanultabb versenyzõinktõl. (felszabadulásként, vagy megszállásként látjátok-e)
Forma 1: itt kivételesen kedvenc sportolótokra, csapatotokra gondoltam
Szerepjáték: no comment.
Vízilabda: itt sokminden szóba jöhet 😊 (kedvenc sportoló, csapat, esetleg a válogatott)
Nincs bajom a kinder tojással, mert jómagam is azt fogyaszottam el leggyorsabban, de könyörgöm, ne ez jusson már eszünkbe a Húsvétról.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Azt hittem ebben ti jobban otthon vagytok 😛
Igazából én sem szeretem/ismerem a szerepjátékokat, de úgy emlékeztem ilyen még nem volt. Gúgli segített nekem, ezért szerintem amit találtok (és itt nem MaxPayne, Hitmanra gondolok) az mind jó lesz.
szerpjatek vagyik johet mmorpg is?
lineage, sw galaxies, wow, everquest .... ?
vagy lehet hülye kérdés de csak számitogépes? mert pl. hodito? 😄
REAL MADRID