Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
userball rol halottatok már ? 😄
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
én gondolkodtam egy wowon, de azét csináltam ahelyett lineage2-õt, mert azzal játszottam 😄 meg wowból régebben sem tudtam vmi jót kihozni😊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
nah és a WoW hol marad a szerepjátékok közül? 😄
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
egyébként köszi ^^
húsvét:
1945.április 04:
forma1:
szerepjáték:
vízilabda:
remélem jóak.jó8
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
kár hogy kevesen vagyunk megint..
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
na, ez a nem mindegy.
Semper Fidelis
hogy lehet megcsinálni ezt a tükrözõdést a betûk alá meg fölé?
htx a segitségért 😊
na, ez a nem mindegy.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
húsvét:
1949.04.04.:
forma1:
szerepjátékok:
vizilabda:
És nem neked szólt 😊 Tudod akinek nem inge ^^
Amúgy így azoknak szólt akik offoltak 😛
Pain is inevitable. Suffering is optional.
De ne offoljuk szét a topickot.
Nemértem xD
Itt nem a filmcímrõl volt szó. Igen, a kocka szó szerinti fordításban cube, de a számítógépfüggõre a square kifejezést használják.
[/cserf][/fülünyúl]
Régi emlékek stb.
(a filmenk is az a neve)
[/cserf][/fülünyúl]
Amúgy meg hepi börzdéj 😊
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Ui:. mind2 versenyre

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.