13974
-
Bankrupt #4775 Enyém is, kellett nekem az animált mellett döntenem -
Monoton #4774 áhh keci GIF :( pixeles lett :) -
Monoton #4773
VERSENYRE -
Paranoia #4772 aham
elbaxtam na...:P -
#4771 Teccik ;) -
#4770 Te melegíted a rendőröket? -
#4769 Nem volt kikötés, hogy csak pozitív hangvételűnek kell lenniük a versenymunkáknak... :)
-
Paranoia #4768 -
#4767 nagyon tetszik ez a userbars dolog, csináltam én is párat a userinfomba :)) -
#4766 legalább a betűket kiemelhetted volna vmilyn színnel :| ez így olvashatatlan -.- -
#4765 920 uj üzi. Kösz! -
#4764 értek mindent,és megy fasza thx -
#4763 értem. htx -
#4762 -
Bankrupt #4761 Na tehát:
Most ez lesz a kép:
[=====].........[+++++]
Mondjuk az egyenlőséggel teli zárójelet közelebb akarod vinni a másikhoz. Létrehozol egy új képkockát (#4752-ban a pirossal jelölt gomb mellett jobbra az első), azon elmozgatod a következőképpen:
.........[=====][+++++]
Tehát most ha lejátszod, akkor csak ott ugrálni fog ugrálni oda-vissza, mert csak két képkockád van.
Most rákattintasz az első kékockára az animáció ablakban, majd pedig #4752-ban pirossal jelölt gombra. Itt beállítod hogy hány képkockás legyen az átmenet, és kiválasztod hogy a következő képkockára "változzon", majd leokézod.
Ha minden igaz, akkor ilyen képkockáid lesznek ezután:
[=====].........[+++++]
.[=====]........[+++++]
..[=====].......[+++++]
...[=====]......[+++++]
....[=====].....[+++++]
.....[=====]....[+++++]
......[=====]...[+++++]
.......[=====]..[+++++]
........[=====].[+++++]
.........[=====][+++++]
És ezt visszafele is meg lehet csinálni, de innen már szerintem tudod, mert tudomásom szerint te értesz ulead gif animator-hoz :\ -
#4760 akkor csinálok vmit -
#4759 úgy van ;) -
#4758 ez megrendelés? -
#4757 Skoda fabia driver -t valaki ?:P én is megprobálkozok vel ;) -
#4756 őő.. ha van 15 layerem .. akko' most hogy kell? felrakom az elsőt? vagy mindet felrakom és az elsőre kattintva nyomom rá az átmenet gombot? vagy hoty?:C [lama] -
#4755 vkinek megrendelés? -
#4754 plz vegyél fel msnre, msnem az adatlapban, -
#4753 csíter! -
Bankrupt #4752 Megcsinálod, létrehozol még egy képkockát, azon elmozgatsz valamit, rákattintasz az első képkockára, majd a leforgatás gombra, ott beállítod, hogy hány kockát tartalmazzon az átmenet, és ok.
Erre kell rákattintanod:
-
#4751 Na én megyek honap este jovök!
Remélem én ofk nyerni!!! -
#4750 átmenet gomb?:|
(motnam nem vagyok ps addikt :C) -
#4749 valaki magyarázza el részletesebben légyszi. -
#4748 gif animatorral -
Bankrupt #4747 Létezik átmenet gomb is... -
#4746 azt hogy kell? -
#4745 ps image ready -vel. cserélgeted a layereket (a képeket) -
#4744 na. és pár alap:
-
#4743 hogy lehet így mozgatni a hátteret? -
Bankrupt #4742 Próbálkoztam, de sehogyse sikerült: hogy lehet megcsinálni, hogy ne tűnjön el minden a lebegőkeret alól? -
na ezeket is megcsináltam hogy szépen legyen a vége is és ne ugráljon.
ezek már fent vannak ezeket nem kell feltölteni!! htx -
#4740 frankó! -
#4739 Lehet, hogy mozog, csillog meg villog, de én is ugyanúgy szívből csinálom, LOL. Másképp nem hiszem, hogy elbabrálnék vele órákon át... -
#4738 többit is csináltam 10-20 percig. eztmeg kb 30 percig. szoval.. mi igényes? a mozgo csillog villog vagy amit szivvel csinálnak és bár nem az igazi meg lehetne szebb is de azért fasxa? -
#4737 De szerintem megérte :) -
#4736 Tyűha!