13974
-
fradista91 #4815 Persze :-)
Máris hozzáfoghatsz :D -
Neoncsoves #4814 Sztetek megéri próbálkoznom egy userbarral a versenyre? -
#4813 thx!:D
na tényleg megyek sziasztok... -
Neoncsoves #4812 szia és
-
#4811 na sziasztok! -
Neoncsoves #4810 -
#4809 én alvásután mindenképpen a géphez jövök és bart csináálok. :) -
fradista91 #4808 Nincs mit :-)
És szerintem, ha alvás után nem lesz jobb akkor mindenképp menj majd el orvoshoz. -
#4807 tudom,de én ilyen hülye vagyok és inkább alszom egyet hátha... -
#4806 köszike! -
#4805 de azért köszi a jó tanácsot! -
fradista91 #4804 Jó pihenést, és mielőbb gyógyujjá' meg ;-) -
#4803 Ej-ej. Senki nem kedvtelésből megy orvoshoz. De ha elmész, segít rajtad, előbb meggyógyulsz. Így meg csak szenvedsz, és csak egyre rosszabb lesz. :( -
#4802 Esetleg nekem egy rendőr usert? -
#4801 nincs nekem kedvem ahhoz... -
#4800 vki nem csinálna egy hajdú b istván fanosat?
nagyon megköszönném!:D -
#4799 köszi!
remélem estig jobban leszek mert akkor csinálok pár userbart.most szerintem egy kicsit kikapcsolom a gépet és alszom egyet. :| -
#4798 Orvoshó'! Ad rá gyógyszert, nem feltétlenül szúrják fel. -
fradista91 #4797 Jobbulást! -
#4796 ok akkor megnyugodtam.
és a második szerintem... :( -
#4795 Dehogyis, nem történt semmi. Csak aszitted gorombulok, pedig nám. :)
Allergia? Arcüreggyulladás? -
Neoncsoves #4794 kösz :D -
fradista91 #4793 Cracks.am User
-
#4792 jólvan már bocsi,csak nem jól vagyok,fáj az egész arcom a fejem és a szemem is bevan gyulladva.csak ülök a gép előt mint egy zombi és bámulom a monitort.nem akartalak megsérteni bocsi.remélem nem haragszol rám.:( -
#4791 :D -
#4790 Hol kaptam fel a vizet? Amikor így széles a szám, és kilátszanak a fogaim, az a vigyorgás. :) -
Neoncsoves #4789 -
#4788 én csak mondtam ezért nem kell felkapni a vizet.és amúgy meg nálam és Peeternél volt először.és nem azért mondtam hogy ne csinálja senki,csak észrevétel volt... -
Neoncsoves #4787 ezen ne vesszetek össze, az a lényeg hogy minnél szebbek legyen a userbarok, és hogyha idetéved egy külföldi,akkor lássa milyen prok ezek a magyarok -
fradista91 #4786 Így van. Szerintem az hogy más ötleteit felhasználjuk még nem bűn, maximum szebb, színvonalasabb Userabrokat készítünk :P -
#4785 Ha jól tudom peeternél volt először látható szövegtükrözés. Tőlem is vettek át ötleteket, én miért ne tehetném? Úgysem nyomom minden userbarra, mert nem mindegyiken néz ki jól. :) -
Neoncsoves #4784 srácok kéne csinálni billy bácsinak is egy userbart mert felhagy a mikrósofttal, legalább is nem az lesz a fő foglalatossága... -
Neoncsoves #4783 Warm Hater=Meleg gyűlölő -
#4782 lál!úgynézem mindenki rákapott a szövegtükrözésre... -.- -
Dodo55 #4781 Tényleg melegíted őket!
Mert a heater az melegítő!
A hater az utáló -
Neoncsoves #4780 -
-
Neoncsoves #4778 nézem, ti nagyon profik vagytok, én ehez kevés vagyok, szép munkák grat all!!! -
#4777 Nagyon tutkó, nagyon ötletes! Szerintem kicsit igazíts a windows logo forgásán, és ez lesz a legjobb. :) (Látszik, hogy nem egy ponton fordul körbe a logo, és így kicsit kusza, darabos) -
fradista91 #4776 Igaz nem mondtam hogy szabvány Userbaroknak kell lenniük, de gondolhattad volna :-)
350x19 vagy 350x20 legyen plz.