13974
-
#5740 -
-
#5738 inkább Fan-t írj,mert a Fun az mókát jelent... -
#5737 jee háborús filmek,végre valami jó téma!
valószínű többet fogok csinálni aztán majd egyet küldök!:D -
#5736 reggelt! -
fradista91 #5735 Bocs, csakhát senki sem segített hogy milyen tág/szűk témakörök legyenek :P
A Filmek már tág volt, a Háborús filmek most szűk... :-)
ui: Legalább mindenki tudni fogja mit kell csinálni -
Kanál #5734 jo szuk temakor -.- -
fradista91 #5733 Jó reggelt mindenkinek!
Mivel ma elutazok 1-2 napra, ezért már most korán reggel beírom a 3.témakört... Tudom ez sem lesz kedvenc, de ilyen kategóriában még nem nagyon láttam alkotást, ezért jutott rá sor :)
Jó munkát mindnekinek hozzá!
ui: Az első forduló eredményeit az "1.témakör: Microsoft szoftverek" címszóra kattintva érhetitek el :P -
#5732 a második :: -
#5731 -
#5730 Az első animációm :P -
#5729 Kicsit elrontottam :P -
#5728 ÖÖ ez miez? :O -
#5727 -
#5726 A betű 10 pt és semmi sharp és strong csak sima none.
és a minősége very high legyen 12. -
#5725 Na mi a mai téma :D -
#5724 -
#5723 -
Nightwork -
#5721 -
#5720 de vágod amit mondtam nem ? -
#5719 -
#5718 deh,öszitén a tutorial .hu-n az egyi kuserbarosban azért nem ment az userbar készités mert en mirták le a kis részletet és ugy akdtam meg,pp ezért akarok olyan TUTIRUALT amin a kis rész is rajta lesz :P
-
Monoton #5717 elkezdtem de inkább töröltem !
háde most nincs igazam !
egyszerű kis tutor -
#5716 .DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát johogy nem irtad ki a ... után amit mondani akartál még,mert akkor mindenki jött volna reggel 6kor a házadhoz kopogtatni egy texaxi láncfürészes amszakal és egy fürészel aztán durr neked XD -
Monoton #5715 őszintén megmondom hogy aki a tutorial.hu s tutort se érti ott már ... -
#5714 ha nem értik meg a tutorialomat,akkor egy nagy lamerek ! vessenek magukra,ezentul akor nemtud ki segiteni nekük,csakis maguknak segithetenek. -
#5713 -
#5712 fentlesz,meglesz beszélve hogy itt az banneron rajta lesz, Userbar tutorial videohoz katt ide :D:D:D
-
#5711 Azt hiszed !? :DDD
Sajna nagy az isten állatkertje, és qrrwa alacsony a kerítés. Vannak jócskán akiknek az egerét kellene rángatni napokon keresztül, h valami userbar hasonulást össze tudjon hozni :DDD -
Monoton #5710 a kommentem második felén van a hangsúly!
nade haggyuk
-
#5709 re
sztem jó ötlet lenne a videó Tutorial mert én nagyon béna vok még ehhez :P
szal nekem majd kell ;) -
#5708 biztatom ja,ésha akarja segitek neki msn-n hogy mit hogyan csináljon.
engem nemfog senki mivel alapbol tudok mindent,és ugygondolom jokat csinálok,vagy nem,nem mindenki tökéltes :) -
Bankrupt #5707 Na megyek mára, császtok! -
#5706 igen,ezért fogok egy olyan tutorialt csinánli,amiböl a kis résztöl a legkissebig minden lesz,még aztis belerakom milyen oldalra mék fel stb hogy ezt azt leszedjem !
ezt még a leghülyébbek is megértik XD -
Monoton #5705 hát csak bíztatod a srácot!
de téged ki fog ? D:::::: -
#5704 Meztelenül nincs? -
#5703 akkor megbeszéltük. én csinálom a sima tutorialt,te a mozgo tutorilat,az én tutorialom adobe összes verziojában rendelekzni lehet avval hogy megcsináld.
-
#5702 Pedig nem is nehéz én egyet néztem meg aztám már megy magától
Habár én is ismerek olyan embereket akik még a videotuorial alapján se tudnák megcsinálni.
Ha ott állsz melletük és ordítász a fülükbe akkor se tudják megcsinálni :D -
#5701 Nekem kéne majd az a video.