13974
-
#5781 :DDDDDDDDDDDDDDD
hát láccik hogy ma mindneki ugy kellt fel hogy vagy elesett vagy betötte a fejét valahova,én csak az ágyrol estem le . -
Monoton #5780 -
#5779 Maradjunk a Ryannél... :)) -
#5778 ez a gci virtualdub csak avit támogat,quictimet meg wmp-t meg nem,akkor csak avit tudok vágni ...
egyre jobban kezdödik a nap -
#5777 az fura,én találtam egy csomo jot :=)
minyárt kész a tutorial -
#5776 Bryan közlegény megmentése: VERSENYRE
-
#5775 kerestem a googleben,de nem találtam nekem tetszőt! :| -
#5774 vaze,épp töltöm a virutaldubot,erre a virutaldub hasznáaltát videoban,és ottvan mellete maga a program is !
há ez egyre jobb -
#5773 az jó nekem :)
de akkor alapbol ott a google :)
vagy a hivatalos oldala,ahol televan képel :)
-
#5772 ebookz.hu oldalon ->
# szex
# Káma Szútra
A Káma-Szútra interaktív képekben
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5771 én azt már délelőtt elekzdtem,gondoltam kivágok jeleneteket a filmből,de nem olvasta be normálisan a DVD-t! :|
hiába Arita lemezre van írva (nem én írtam,így kaptam) -
#5770 én a pearl harbort fogom megcsinálnim,ha kész vok a tutoriallal,ugyhogy LÉCCIVES senki ne csináljon pearl harbort mert azt én szeretném ! köszönöm megértést,vagy ha csinál csináljon,de akkor biztos lefog elözni .... -
#5769 Bármilyen háborus file lehet akkor "Lord of the Rings :The Two Towers". -
#5768 kuva regisztrácio ! -
#5767 áhá,megtaláltám a virtualdub használatát,akkor ez szedem le thx ! -
Monoton #5766 néhány video tutor neked -
#5765 aham,mert nem akarok 1 2 orát vacakolni mrie megtanulom,csak egy 2 ksi vágst akarok és szevasz,de leszedem az uleadot és aval probálkozom ! -
Monoton #5764 premieren kívül mindhárom megvan de használni :) azt nemnagyon :_SA:F -
#5763 és tudod is valamelyiket használni ? -
#5762 én camtasia studioval,de utána átkonvertálom wmpbe,quictimebe,aviba,de azokat nem látja és nem rakja be a movia maker,csak saját movie maker állományát képviseli valamiért.
-
#5761 akkor meg ? -
#5760 mivel vetted fel? én HyperCam-al szoktam a windowsban csinált dolgokat felvenni,azt meg betudom tenni a movie makerba! -
Monoton #5759 itt most nem a tudásoról van szó -
Bankrupt #5758 :-)))) -
#5757 köszönöm -
#5756 Bazzeg még nagyon kezdő vagyok -
#5755 sajnos ez a movie maker nem vág ki wmpt,qictimet,stb-csak saját magát támogatja nálam. -
Monoton #5754 jó ötlet -
Monoton #5753 ezdurva -
Bankrupt #5752 Ezt töröljétek plz! -
#5750 winfos movie maker
C:\Program Files\Movie Maker -
Monoton #5749 virtualdub, premiere, sony vegas, ulead video studio -
#5748 nah kellene egy olyan program amivel tudok vágdosni a videoban. mig nem találok és nem vágom ki ezt azt addig nem kerül ki . -
Bankrupt #5747 Jaja -
#5746 itt a köv...aki nem ismerné annak segítség Kémek a sasfészekben!
nem tudom,szerintem nem lett túl jó...zsúfolt,vagy nem túl ötletes..nem tudom...vagy csak nekem nem tetszik? szerintetek?
-
#5745 nemsokára kész a tutorial,wmp,quictime,aviba lesz.
-
#5744 remélem nem késtem vele túl sokat, de itt van a Siemenses bar a versenyre:
és megcsináltam a háborús filmekről is a baromat a versenyre:
-
#5743 Tyűűű defasza téma. -
#5742 sokat agyaltam,hogy hogyan nézzen ki,mi legyen rajta,de úgy döntöttem nem fogom telepakolni mindennel
-
#5741 úgy döntöttem,hogy erre nem írok semmilyen szöveget,nem akartam vele elrondítani