Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
mind a 2.-t legyen szives feltölteni az illetö.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
amugy meg nem leszek majd 1 hétig. ne írjatok tulsok üzit 😄
örülhettek. nem elsz sok userbar.
amugy majd gifeket fogok csinálni majd mostanság.
http://loal.atw.hu
acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
én béna vok az ilyenekehez<#idiota>#idiota><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Fan Klub alakult neki a Fifahungary-n, oda kéne...
vki legyen szíves, nagyon megköszönném!!!!
szval plz valaki!!!
acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers
http://thenamelessphoto.com/
vki tudna csinálni nekem egy userbar-t egy ultra gagyi játékhoz???
a cime:Bad Boys 2
kb vmi ilyesmi lehetne(már ha van vki olyan kedves és megcsinálja=D):
egy olyan felirattal hogy Bad Boys 2 Player😊
<#duma>#duma><#worship>#worship><#worship>#worship><#hehe>#hehe>
THX!!xD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
[/cserf][/fülünyúl]
ték
Amúgy örülök hogy megnevettetelek<#nevetes1>#nevetes1>
Jah és 20 az a 10
Sztem minél nagyobb méretben dolgozok annál inkább nem kell kreatívnak lenni ...mert : 1 nagyobb képbe több dolgot tudok pakolni, egyértelmûbb, h mirõl szól. Ez a pici vacak userbar viszont nagyon nem mind1, h melyik kép melyik részletét tartalmazza ahoz, h felismerhetõ legyen mirõl is akar szólni.
Nem vok banner ellenes, de ez a mondat azéé vicc 😄DD
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
a mai mecsen a játékvezetõ pl telefonálni próbált mecs közben. odamentem, kivettem a kezébõl, kinyomta a hívát, és mondtam neki, hogy "vezsd a meccset öreg"<#idiota>#idiota>