Userbar kovácsok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsakosfrodo2
CTRL+a, majd jobb klik a kijelölésen, majd Kitöltés, (angolul nem tom sajna, a Minta latt van magyarban) majd 1 pixel, fekete, áttetszõség 100%. Uj layerre csináld.

zsolesz92

Csori
#4427-be írtam lehetõségeket rá keresd ki 😊)
bocsi csak nincs kedvem újragépelni.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

zsolesz92

zsolesz92
pls, te bittos tudod XD
Ja meg akkor már abban is segíjjetek hogy hogyan tom foglalkozás hobby képnek bertenni.
kösz

Doomista
hogy áll a lotyom ? msn-n nemvagy,de itt igen, holnap az utolso határidö 😊
azé enhnél türelmesebb embert nem taláslz 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zsolesz92
na senki nem tuggya? 😄

zsolesz92
pls bordert hol kell? a stroke probálom de ott meg mivel csak 350*19es a kép nem jeleníti meg. vagy insideot csináljak?

SNAKE01
na sziasztok!majd holnap jelentkezem!<#integet2>

gondolom 😛

REAL MADRID

Doomista
XD
vagy te kérted meg rá 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

poénból unatkozott 😊

nemis ismerem 😄

REAL MADRID

Doomista
tudom,mert coca cola csinálta..akarom mondani pepsi csinálta.
de igy jobb ha nem csinál senki,mig a végén azthiszem hogy utál 😊
nemtudtam hogy pepsi ennyire utál téged,mi történt ? 😄

zsolesz92
láma kérdésa ne röhögjetek, bordert hol kell?:$

csak tudod azt nem én csináltam 😊

REAL MADRID

SNAKE01
demég nem biztos...

SNAKE01
héj Sky!szerinted baj ha a versenyre dungeon siege2 userbart csinálok?azis microsoft szoftver csak játék.microsoft games studio...

Doomista
faja😊
akkor majd kialakitunk egy HATER TOPICOT xDDDDDD
hmm jó lett a monoton hater,legyen kabuto hater is 😊

énis az biztos 😊

és amit cinálok azt ez mellé tessék rakni 😊

REAL MADRID

DJ Skyline
nincs mit

Doomista
thx a hatert,holnap csinálok egy két hateres userbart, háháháh 😊

Doomista
jó lesz köszönöm.

DJ Skyline
utálni hate
de az hogy "utáló" az hater

hater

REAL MADRID

DJ Skyline
ilyen lett

Doomista
halljátok,hogy irjuk kis szóval az "utáló" szót ...
hater?
hate?
heat?

Doomista
thx,ha rám is értetted.

zsakosfrodo2
Jó hírem van, meghaladtuk a 1 Giga db-nyi userbar-t. Mivel 1074 db van fent! <#idiota>

Gratulálok! 😄

SNAKE01
szépek!

Doomista
öszintén elirtam.
de igyis szerintem szar lett mint az s betüvel is .szoval lényegtelen az a kis betü,vagyha ennyire megtudnád nekem csinálni,hogy nyo mnélkül azt a ki s betüt eltüntetnéd,semmi tördezéshiba nélkül,akor azt megköszönném mindennap 😊

DJ Skyline
nekem mind1,csak rákérdeztem,hogy elírtad-e...mégha nem is tettem fel konkrétan aztm,hogy elírtad-e?😄!

Doomista
õõõ valami nem teccik esetleg ?
most az S betü direkt vagy véletlen,nemtudni hogy kerütl oda,de nekem 8 hogy játékos vagy játékosok.
de holnapra javitva lesz nemkell izgulni.

tedd fel nyugodtan

zsolesz92
Ja bocs ez nálam hangos gondolkodás nem tom hogy megéri e de megprobálom max nem teccik😛

DJ Skyline
ne kérdezz már ilyet...ez kb olyan,hogy kell sz@rnod,de megkérdezed,hogy elmenjek-e? ha akarsz,akkor csinálsz,ha nem nem! itt van egy magyar tutorial,amiben levan írva minden

Doomista
da

zsolesz92
én is nekiálljak egynek? még soha nem csináltam, foggalmam sincs hogyan kell ilyen kereszt csikokat(meg nem is teccenek azok a csikok)

DJ Skyline
players?

zsakosfrodo2
MS Internet Explorer user (versenyre készült, ha volt már sry, és biztos ami biztos, töltsétek fel a uw-ra is <#idiota>):

Doomista

?? !!

Doomista
thx. nah még 1 maradt hátra .

SNAKE01
faja!

SNAKE01
nájsz!<#eljen>

Doomista

DJ Skyline
hmm...nem tudom,tulajdonképp ez is MS Szoftver,szóval ezzel nevezek...ha nem jó akkor meg kitalálok valami mást

Doomista
fáradtak vagyunk már mind 😊

Doomista
köszönöm,minnyárt jön még 2 db,és mára ennyi 😊

SNAKE01
szépek Doomista!grat!<#eljen>

SNAKE01
a második!<#eljen>

Doomista

SNAKE01
nem kaptam meg a felkérést!sry!😊