13974
-
#7720 Köszi. Itt a linknél ezek a terjesztések jelentik a különböző linux izéket? Vagy azok csak gyártók/forgalmazók? -
#7719 Ezer hála és köszönet! :) Legközelebb majd a tengelyreteszek tűrési méretezéséről lesz userbar? :D -
#7718 Linux oprendszerek
Én se vagyok nagyon képbe,csak a SUSE-t ismerem(Szal ha hülyeséget írtam volna a linkhez akkor bocsánat) azért is siettem az Userbarral ;) -
fradista91 #7717 Írok privátot :) -
#7716 Szasztok !! végre hazajöttem . látom jó a banner ! ;)
Most milyen verseny van ?? mit kell csinálni?.
Most igy visszanéztem a hozászólásokat iszonyat jók lettek !! -
#7715 Izé. Én totálisan hülye vagyok az ilyen informatikai dolgokhoz, mik azok a linux oprendszerek, vagy hol található róla kép/írás, bármi? Többféle is van? -
#7714 bazz :D -
fradista91 #7713 FlashDecompiler ezze átalakítod FLA-ra, és szerzel egy Macromedia Flash-et, ami ezt a fájlkiterjesztést tudja kezelni :P -
#7712 a letoltest megoldottam mostmar csak az erdekelne hogy hogyan tudom szerkezteni? :)
valaki?! -
#7711 flash -t mivel tudom kimenteni az oldalrol es utanna szerkezteni? :D
csak mert alapnak en is olyat talaltam mint "japep" de nem tudom hogy kezdjek neki... -
fradista91 #7710 Szép lett
És mivel még nincsenek kihirdetve szabályok, benevezheted a második fordulóra :)
ui: de csak mert Zöld színű -
#7709 [b]Versneyre:
-
#7707 Versenyre:
-
#7703 Thx mindkettőtöknek! -
fradista91 #7702 Semmi gond, ez így is szép :) -
#7701 remélem megjavul a gépem,külömben már csintam volna userbart énis ... :( -
#7700 nekem is teccik :) -
#7699 Mind1 szokás szerint kiléptem PS-ből, és csak Jpegbe van elmentve ;) Szóval marad ez -
fradista91 #7698 Szép
Márcsak a fehér keret típusát kellene átállítani Overlayra és még királyabb lesz :) -
#7697 VERSENYRE!
-
SeLFisCH #7696 na rájöttem image ready-ra nagyjából , de h. mentd le gif-be ? :S -
fradista91 #7695 Amint lesz ideje Kanálnak, lesz eredmény. Nicci már leadta voksait, de addig nem szeretnék részeredményeket kihírdetni. -
SeLFisCH #7694 mikor lesz már első eredmény ? :D -
fradista91 #7693 Bocs mindenkitől, mindjárt javítom a bannert, csak időközben közbe jöttek bizonyos családi dolgok amik miatt el kellett utaznom, és csak nemrég értem haza. -
#7692 Mikor lesz már a következő témakör ?!?!?! -
#7691 Én innen tanultam: tutorial.hu - PS alapok
+ Ha neked magyar, akkor segítség a tutorialokhoz: PhotoShop szótár
(Ezek ugyanúgy jók a PhotoShop-hoz, mint az ImageReady-hez!!!) -
SeLFisCH #7690 [ már talált ]
kicsit segíthetnél benne , mert eléggé el vagyok benne veszve :DD csak az alapokat , hol vna a duplicaíte layer meg hasonlóak :) mert eddig sazr UGA volt -
#7689 Sztem sokféleképpen, ezért azt írom ah én csinálom :)
Szal mikor újat kezdek akkor 350 és annyiszor 19 amennyit 1más alá akarok pakolni + minden kép között 2 szünet (4kép 3 szünet 5kép 4 szünet stb). összeadom és megadom az értéket. felpakolok mindent amit rá akarok nyomni, a keretet most úgy csinálom, h új (350X19) képen a szögletes kijelölővel csinálok 348X17 kijelölést középre rendezve, és a kijejölésen kívüli részt kitöltöm feketére, aztán ezt másolgatom fel az eredetire ... mindig 2 pix szünetet hagyva. ha minden kész akkor a fekete keretek közti részt ismét a szögletessel kijelölöm (350X2 pix) és del. Visszakapom a keretek között az áttetsző hátteret, és mindezt elmentem .GIF, az megőrzi az áttetsző részeket. -
#7688 Kössz szépen!
Azzal csináltam!
Ja, és nekem nincs hozzá crack-em! -
SeLFisCH #7687 rohadt jó ? ez is iamge ready?
off: akinek van image readyhez crackje , privi pls , fontos :O -
#7686 VERSENYRE:
-
#7685 középső szó kivehetetlen :C -
#7684 Régebbi művem.
-
Egy ilyet pl hogy lehet megcsinálni ?
Hejp!! -
#7682 adobe imageready
ulead gif animator -
Neoncsoves #7681 Srácok! Mozgó userbart milyen programokkal érdemes csinálni? -
#7680 -
fradista91 #7679 Hello -
#7678 szevaaaa -
fradista91 #7677 Örülök hogy "él a topic"... De nem pont ide tartozó téma hogy kinek milyen képei vannak :P
Van egy ötletem: készítsd el Userbárként, máris beszélhetünk róla :)