13974
-
#7760 Ez megint egy nagyon f@sz@ téma!
Mindegyik után azt mondom, hogy rosszabb már nem jöhet, erre...
Na mindegy, majd csak lesz valami! -
fradista91 #7759 Mivel még nincsenek határozottan szabályok, ezért nevezheted a versenyre. -
#7758 -
#7757 jah már lekéstem
úhh akkor visszavonva -
#7756 VERSENYRE!
Szerintetek? -
SeLFisCH #7755 lál aza száárny ? písz ? -
#7754 :DD -
SeLFisCH #7753 ezt hogy töltötted le? nekem sosem negedi [ láma vagyok ] -
fradista91 #7752 Itt is vagyok, csak megnéztem egy filmet :)
PeeTeR, RIZLA, Selfisch szépek lettek -
#7751 kofffi :D -
#7750 ja fingom sincs... nezd meg a honlapot ott nagyobb a flash animacio es jobban kiveheto. valami adat-transzfert akar szimulalni :D -
#7749 Ki az a Joe?
Egyébként -
#7748 na most joeee? -
#7747 ujra kezdi.. azt nemtom hogy csinaljam meg hogy "ne ugraljon" -
#7746 ja,én is néztem,hogy "megugrik" egy idő után -
#7745 Azt passzolom, flash-hez hülye vagyok mint moszkvában a hav... Meg az összes ilyen webes dologhoz is. Meg az informatikához is. :/ -
#7744 Van egy kis bug az animációban, csak hogy még hosszabb lehessen a könyv a kijavításával. :D Egyébként mi van az animáción, nem tudom kivenni igazán? Kenó sorsolás? :) -
#7743 ja a pingvines orultseget csak holnap mert ma mar tele a tudatom mindennel -
VERSENYRE
www.web-server.hu
[apro]bazzzzzz.... 2,5orat baxakodtam mire ezt osszehoztam. ennyire futotta a tudasombol. de hogy hogyan csinaltam. abbol konyvet lehetne irni :DDDDDD
-
#7741 igen :D -
SeLFisCH #7740 jó :) én is erről a debianról tlaáltam 100at :\ -
#7739 -
#7738 ? -
SeLFisCH #7737 VERSENYRE
-
SeLFisCH #7736 -
#7735 Flashből akarsz animált gifet konvertálni? -
#7734 nekem nem tudsz segiteni? :D -
#7733 1. Window -> Optimize kipipa.
2. Megjelenő kis ablaknál Optimize fül, Format legördülő menüből .GIF kiválaszt. -
#7732 mar irtam neki de semmi valasz. mondjuk most nincs is itt... -
SeLFisCH #7731 japep tudja :D -
#7730 arra en is kivancsi lennek :D -
SeLFisCH #7729 image ready-ben hogy lehet .gif-re konvertálni ? -
#7728 megcsinalnad? mert nincs MFMX8 -am es most nem is letolteni... -
fradista91 #7727 Hát a FlashDecompiler az SWF to FLA-ra alkalmas, tehát szerintem Macromedia Flash MX/8ban próbálkozz. -
#7726 flash decompiler -rel hogyan tudom megcsinalni hogy kikapcsolom az egyik effekt -et az ancimacioban es anelkul jatsza le? vagy mivel tudok ilyet csinalni?! -
#7725 Nem, olyanot nem csinálok. Nézegettem képeket, meg próbáltam informálódni a témában, lehet, hogy csak egy egyszerű, mezei pingvines linux lúzerbár lesz... -
#7724 De ha nem jön az ihlet Suse-sat még mindig csinálhatsz. Nem haragszom meg érte. Egy kérésem van: Jobb legyen mint az enyém -
#7723 Kösz az infót. Ha netán a segítségek ellenére is sikerül valami tartalmilag hülye lúzerbárt kreálnom, ne tépjétek ki a hajatokat. :) -
fradista91 #7722 Igen, ezek különböző Linux fajták :)
De Én is csak ennyit tudok a Linuxról: van egy csomó fajtája, és stabilabb jobb mint a Windows :P -
#7721 Nah ezaz amit nemtudok... Fradista nézd meg a linket plZ
Mondjuk valószínű linux fajták,mert én csináltam Suse-t és Barney csinált Uhu-t ;)