Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Huddlestone 10 percet nem bírt ki a pályán, jó csere volt.
1:1 lett a vége, Dembélé legalább gólt rúgott.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
az a moutinho kellett volna...akkor biztosabbnak érezném a csapatot...
de Avb nagyon sajátjára akarja alakítani a csapatot
én bízom benne, hogy a kezdeti nehézségek után sikerül neki

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
hát volt mozgás bõven még az utolsó napon is szal gondoltam összeszedem a fontosabb érkezõket és távozókat. zárójelben a kor látható.

érkezett:
kapus:
hugo lloris (25) - 8 millió font

védõ:
jan vertonghen (25) - 9.5 millió font

középpálya:
gylfi sigurdsson (22) - 8 millió font
moussa dembelé (25) - 15 millió font

csatárok:
emmanuel adebayor (28) - 5 millió font
clint dempsey (29) - 6 millió font

össz.: 51.5 millió font

távozott:
védõ:
ledley king (31) - visszavonult
vedran corluka (26) - 5.5 millió font
sebastian bassong (26) - 5.5 millió font

középpálya:
niko kranjcar (28) - 5.5 millió font
steven pienaar (30) - 4.5 millió font
luka modric (26) - 33 millió font
rafael van der vaart (29) - 10.3 millió font
giovani dos santos (23) - 1.7 millió font

csatárok:
louis saha (34) - ingyen

össz.: 66 millió font

avb nem kicsit rendezte át a keretet, sok távozó, sok új arc, nagyon kíváncsi vagyok mire megy vele, hogy õszinte legyek elsõre nem érzem kimondottan erõsebbnek a csapatot. legjobban van der vaart távozását sajnálom, meg hogy dos santost ennyire áron alul adtuk el (már ha ez a hivatalos átigazolási ára, mer több forrást is néztem, de nem igazan találtam tuti hivatalos infot).

na de 5 perc múlva meccs, még azután lehet írok..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rockynhooo
Ezt vágom de szerintem simán befért volna top csapatba is.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
nem lesz itt se Llorente se Moutinho...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
Nekem is az, bár inkább úgy mondanám, hogy semleges. De míg itt volt, addig is hasonlóan éreztem, soha nem tudtam tõle hanyatt vágni magam. Kicsit sem sajnálom, hogy elment, de legalább olyanok jöttek/jöhetnek, akik szimpatikusabbak :)

Chelsea - Falcao 0:3 :)))) na hát ilyen csatár kéne nekünk !!!

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Valamiért unszimpatikus lett nekem ez a Modric. Talán azért mert nehezen válok meg tõle mint spurs játékos, pedig õ érdemli meg a legjobban hogy utáljam azért amiket mûvelt. Nem beszélve hogy szart sem mutatott az elmúlt szezonban. De hát ilyen a foci világ, jönnek mennek a játékosok.

Azért sok szerencsét kívánok neked Szméagol ! :))) "ezt nem lehetett kihagyni"

hedonist
Már hivatalos, fotó is van mezzel a kezében.. Hát sztem azért oda, mert ugye ott töltött 3 évet, jóban van a klubbal. De tényleg nem értem miért ment el.

DG vel kapcsolatban igazad van, úgy akartam mondani, hogy Lloris már azért bizonyított és ennek ellenére olcsóbb, nem zsákba macska! De sztem is jó lesz De Gea.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
mert ott lett igazán klasszis játékos,3 év alatt sokat köszönhet a Hamburgnak,és ez fordítva is igaz :) Ezért ment vissza

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
DG-hez nem hasonlítanám, Llorisnak van némi elõnye tapasztalat terén, DG nagyon fiatal, igazán még csak most kezdett beletanulni a szakmába, a kezdeti ügyetlenkedés meg érhetõ mikor a semmibõl, 20 évesen kell egy olyan óriást váltania, mint VDS. 25 éves korára már a világ egyik legjobbja lehet, fõleg ha ilyen ütemben fejlõdik. 1 év alatt képes volt az egyik legszilárdabb ember lenni a Unitedben, annak ellenére, hogy a média, a sajtó, meg a szurkolók is folyamatos nyomás alatt tartották.

Rockynhooo
Viszont VDV-ért nagy kár lenne. Még ha megy is akkor sem értem miért egy Hamburg szintû csapathoz...

Rockynhooo
Lehet ha oda ment volna semmit sem nyertek :D

hedonist
Ha Moutinho igaz, és még Llorrente, akkor asszem mindenki elégedett lehet a Spursnel. Nincsenek óriási kapus gondok sem, de ha Lloris is igazol, az már hab a tortán. És sztem jobb kapus, mint De Gea és kb 5-7 m-val olcsóbb is.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
Ki tudja 1 év múlva hány serleget nyalhat-falhat a Reálnál, debütálásán már egyet kipipált, ennél jobban nem lehet kezdeni :D

Ma meg számítok vmi robbantásra, ha már elsunnyogták a nyarat, meg elszórták a játékosokat, hozzanak minõségi pótlást és akkor durva szezon elé nézünk.

bakkerman
fm-be várós <#zavart1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
Es ha 1 eve engedik hozzank Bl + fa :D

Lloris ugy nez ki jon, Moutinho is, es Llorente is lehetseges! Komoly csapat lesz!

Tyler1

Rockynhooo
Jó vétel. Kíváncsi vagyok Modric hiányát mennyire érzi meg a csapat. Ma olvastam olyat is hogy VDV-t is elengednék , remélhetõleg csak kacsa.

contraste
Fel belgium a PL ben mar amugy:)

ain't got no history

contraste
Dembele igazolasahoz gratulalok!

ain't got no history

Azt ne felejtsd hogy ezekkel a játékosokkal végeztünk a 4. helyen, nem beszélve hogy a szezon felét a 3. helyen töltöttük.

Tyler1
Dembélé hivatalos<#eljen>

hedonist
Levy 12 m fontot ajánlott azért a Willian-ért akit nekünk 18 ért sem engedtek el:D

Ezt hogy gondolja?

Tyler1
Nem akarom már most falra festeni az ördögöt, de reálisan nézve 8-9. hely idén, a max. Semmi érdemi mozgás nem történt nyáron Vertonghenen kívül, és kétlem, hogy Modric helyére épkézláb játékost hoznának(ha hoznak egyáltalán valakit).
AVB meg nagy zsákbamacska még.

Ellenben a Spurs-el, többi felsõházi csapat viszont komolyan vette az erõsítést.

Hát ezek közül egyik se fog jönni az tuti :)

Darthmushroom
Milan Baldelj vagy Mateo Kovacsic nagy pótlás lenne dinamoból úgyis mind2 horvát mind modric. kinevelné a klub õket.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

contraste
Modric elment, vajon tud a vezetõség hozni érdemi játékosokat?

ain't got no history

Adebayor a miénk :) na ez jó hír.

állítólag jön még egy meglepetés átigazolás, egy nagy durranás.

izgatottan várjuk !!!

miilann04
ma bajnoki nyitány

18:30 Newcastle - Tottenham

kemény meccs lesz, tavaly nem sokkal elõztük meg a newcastlet. komolyabb távozójuk nem volt, így elsõ fordulóban idegenben már egy döntetlennek is örülnék. kíváncsi leszek az idei elsõ kezdõre, meg úgy általában villas-boasra, hogy a chelsea kudarc után itt mit teljesít.

LasDen
még csatár sincs....

Oziris666
Hát ezaz:D
Gondolom nem akarta eladni riválisnak!27milla , majdnem annyiért jött!
Nem nagyon fog beleszolni igy a Tottenham az elsö 4-be!

Modric eladva 27 milláért a realnak.

Tavaly a chelsea 40millát ajánlott érte, most meg eladjuk 27milláért ?

Ez a Levy volna az a kurva nagy üzletember ?

köszönjük Ledley kapitány :((((((((((

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1bdixs4xqew

<#shakehead>
hatalmas tehetségnek indult...
sajnálom õt

http://www.powerplaymanager.com/r57633

visszavonult Ledley King 31 évesen krónikus térd problémák miatt. Pedig bírtam a csávót régen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sabcsee
az edzõmez Boas-on és Vertonghen-éken kicsit Star Trek feeling :D

kaka

Tyler1
Adebayort megvették 6m-ért.

LasDen
fura az UA logó a mezen :DD
meg tulságosan nem eröltették meg magukat, hogy valami faszával álljanak elõ...korrekt mezek...

miilann04
új igazolások

új mezek az under armourtól

Tyler1
Azért egy Modricot Sigurdsson nem helyettesít :)

hedonist
Hozzánk sem tudta elhozni, nem hiszem, h a Spursbe menne.. Modric helyére Sigurdsson jött:)

Tyler1
Joao Moutinho lehet a pótlás, ha Modric megy. AVB-nek lenne protekciója nála. Viszont a United is õt akarja.

Tyler1
Úgy néz ki Zeki Fryers ide igazol. Fiatal, nagyon tehetséges hátvéd, aki eredetileg center, de nálunk leginkább bal bekket játszott, szóval bárhol bevethetõ.

Bejött a kakas tippje a korábbi videóból :)
AVB - én örülök az érkezésének.

Tyler1
Hivatalos: AVB az új menedzser. Sok sikert, nagyon kíváncsi leszek, hogy mit hoz ki ebbõl a csapatból.

Emellett Dzagojev lehet az elsõ igazolás.

Darthmushroom
hát azért 1év "kihagyás" mindenkin meglátszik... kell egy "kis" idõ mire újra a régi az ember. és erre nem egy példa volt

hedonist
Ezt most komolyan gondolod? "Az volt"?? Elfelejtett focizni egy kisebb hullámvölgy miatt?

LasDen
ezeket újságírók találják ki nem a csapatok :D Mou nyilatkozta, hogy jövõre számít Sahinra...persze ettõl még eladhatja, de remélem nem így lesz...van benne potenciál..

Darthmushroom
pont ezaz h nem nagyon számít már rá. itt belevenné az üzletbe, vagy szívesen továbbadná a MU-nak is.. sorolhatnám de lehet h ezek mind pletykák de nem azt mutatja h számítanak rá.